- 9 Temmuz 2015
- 11.535
- 19.970
- 298
Kötü bi yorum mu gördün ki
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kötü bi yorum mu gördün ki
Herşey üst üste geldi dediğin gibi. Sanırım herşeyi içinde çok büyüten dert eden bi yapın var ama yansıtmamaya çalışıyorsun dışarıyaCanım inan tam anlamıyla bende bilmiyorum. Ama bu aralar kabuslar felan görüyorum ölümle ilgili. Sanırım pes pese gelen olaylar psikolojimi bozdu. Bu aralar ise odaklanmaya çalışıyorum bu seferde is çok yoruyor. Bilemedim neden bu ruh halindeyim.
Ekleme yapıyorum.
5500 adim 82.5
10dk egzersiz 20 puan
30dk ev isi 10 puan toplamda 112.5 puan
Su 1.5 litre oldu.
Aksam arası bir turk kahvesi.
Canım sen sporlar zaten onu yapacaksınKuzum o kilo verme yöntemi değil ondan öyle bi medet ummuyorum sadece bacağımı sıkılaştırmak için yaptırmak istiyorum yani takviye gibi. Üstelik mucizede beklemiyorum max 3 4 cm inceltir
Mutlaka erir canım sporla ondan şüphem yok zaten lipoliz yaptırıp yiyip içip yatarsam hiç bir işe yaramaz 1 mm bile inceltmez. Bu sadece süreci biraz daha hızlandırmamı sağlayacak. Sonuçta vücuduma giren kimyasal ya da ameliyat tarzında bişey değil ki zararı olsun. Öyle şeylere cesaretim olsa karboksiterapi yaptırırm kilo vereceğim garanti ama gerek duymuyorum şuanCanım sen sporlar zaten onu yapacaksın
Bence hiç gerek yok
Bir kaıdna denk geldim YouTube’da
Kadının basenler bacaklar üstünün iki katı abartmıyorum
Ve kadın bir sıkılaşmış
Diyor ki işte bana bunlar erimez dediler ben de öyle düşünüyordum ama eridi gitti
Şu an yani eski resimleri olmasa derim ki imkansız
Adını unuttum şu an ama egsane eritmiş kadın
İmkansız değil
Boşuna öyle şeyler yapma canım
Biraz azim biraz bölgesel çalışma inşallah
Yine tabiiki sen bilirsin canımMutlaka erir canım sporla ondan şüphem yok zaten lipoliz yaptırıp yiyip içip yatarsam hiç bir işe yaramaz 1 mm bile inceltmez. Bu sadece süreci biraz daha hızlandırmamı sağlayacak. Sonuçta vücuduma giren kimyasal ya da ameliyat tarzında bişey değil ki zararı olsun. Öyle şeylere cesaretim olsa karboksiterapi yaptırırm kilo vereceğim garanti ama gerek duymuyorum şuan
Erimiyo erimiyo nasıl bi totom varsaYine tabiiki sen bilirsin canım
Ama güvenilir bir yer bulmak
Temizliğinden emin olmak vs vs
Tabiiki senin kararın ama ben zaten biraz azimle buna hiç ihtiyaç duymayacağını düşünüyorum :)
eti kat yaptım sanıyordum. Sahil canım.Canım en son toplamını yazıpfattylamb94 etiketle istersen
pilav miKendime geldim şükür
Bamya yedim ve üç kaşık pilav
Süt de içtim
cok azBugünkü menü tekrar paylasıorum deisiklik olduğu ıcın @esperenzaa
Sabah 3 bardak ılık su 1 i elma sirkeli
Bulut yumurta 2 yumurtanın sadece beyazı ile tuzsuz yagsız lor peyniri ile bol pul biberli
Yanında 1 adet salatalık
Akşam 1 nektari
Gece yogurt kürü
Sporfattylamb94
70dakka eliptik bisiklet:280
20dakka egzersiz:40
30dakka ev işi:10
250adet ip atlama:50
Toplam:380puan
fayfeyfiy canım ipi 250 yapdım bırakdım :)
3ltr su içtim
bakiyorum hemen :)
yaz bakimSöylesem mi![]()

bence biraz bekle. Eylulde spora baslican zaten. Bi kac ay takip et kendink erimezse bacaklarin yapteirisinKuzum o kilo verme yöntemi değil ondan öyle bi medet ummuyorum sadece bacağımı sıkılaştırmak için yaptırmak istiyorum yani takviye gibi. Üstelik mucizede beklemiyorum max 3 4 cm inceltir
Anladım canımErimiyo erimiyo nasıl bi totom varsaiyi bi cerraha yaptırcam canım o konuda eminin oraya medikal pedikür lazer gibi şeyler yaptırıyorum
Herşey üst üste geldi dediğin gibi. Sanırım herşeyi içinde çok büyüten dert eden bi yapın var ama yansıtmamaya çalışıyorsun dışarıya
İnşallah canım yarın bırazdaha yıcem en azından akşam haslanmıs tavuklu 1 yemek yıcem protein için :)pilav mi
cok azboyle devam edersen zayiflarsin ama bi bakmissin bi kac ay sonra hooopp hepsi geri gelmis. Onemlu olan hemen zayiflamak olmamali. Kalici sekildr zayiflamak olmali. Yarin daha guzel bir menu olur imsallah :)
yaz bakim
bence biraz bekle. Eylulde spora baslican zaten. Bi kac ay takip et kendink erimezse bacaklarin yapteirisin
Protein olur sebze olur :) yagdan gitsin kastan gitmesin :) takipteyimİnşallah canım yarın bırazdaha yıcem en azından akşam haslanmıs tavuklu 1 yemek yıcem protein için :)
O genç ölümler insanı alt üst ediyo. Senin galiba herşeyden bi süre uzaklaşmaya ihtiyacın var[QUOT
Sen yapmışsın da ben unutmayayım gözden kaçar diye bi daha kendimi etiketledim
Her şey gelip geçiyor ama sanırım hayatında ki ani ölümlere alışamadım.
Çok fazla genç ölüm e şahit oldum. Üzücü ama hayatin gerçeği. Bu aralar üst uste olunca biraz agir geldi. Topatlanirim yakında.
Bende buaralar çok bunalıma gırıorum Normalde çok neselıyım noluyor bize kendimize gelelim canım yazık bize :/[QUOT
Her şey gelip geçiyor ama sanırım hayatında ki ani ölümlere alışamadım.
Çok fazla genç ölüm e şahit oldum. Üzücü ama hayatin gerçeği. Bu aralar üst uste olunca biraz agir geldi. Topatlanirim yakında.
Aynen cnm ondan proteıne ağırlık verıorum :) tavuk gögüs kısmı ama ve yumurta beyazı harika protein kaynağı tabi yogurtta :)Protein olur sebze olur :) yagdan gitsin kastan gitmesin :) takipteyim
Evet ama arada sebzede ye kizAynen cnm ondan proteıne ağırlık verıorum :) tavuk gögüs kısmı ama ve yumurta beyazı harika protein kaynağı tabi yogurtta :)
Sabahta problem yokta akşam 6 dane çiğköfte yedimpilav mi
cok azboyle devam edersen zayiflarsin ama bi bakmissin bi kac ay sonra hooopp hepsi geri gelmis. Onemlu olan hemen zayiflamak olmamali. Kalici sekildr zayiflamak olmali. Yarin daha guzel bir menu olur imsallah :)
yaz bakim
bence biraz bekle. Eylulde spora baslican zaten. Bi kac ay takip et kendink erimezse bacaklarin yapteirisin
Ama babam yapmıştı dayanamadım valla ya
Tmm cnmEvet ama arada sebzede ye kiz![]()