• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Canım inan tam anlamıyla bende bilmiyorum. Ama bu aralar kabuslar felan görüyorum ölümle ilgili. Sanırım pes pese gelen olaylar psikolojimi bozdu. Bu aralar ise odaklanmaya çalışıyorum bu seferde is çok yoruyor. Bilemedim neden bu ruh halindeyim.
Herşey üst üste geldi dediğin gibi. Sanırım herşeyi içinde çok büyüten dert eden bi yapın var ama yansıtmamaya çalışıyorsun dışarıya

Kuzum o kilo verme yöntemi değil ondan öyle bi medet ummuyorum sadece bacağımı sıkılaştırmak için yaptırmak istiyorum yani takviye gibi. Üstelik mucizede beklemiyorum max 3 4 cm inceltir
Canım sen sporlar zaten onu yapacaksın
Bence hiç gerek yok
Bir kaıdna denk geldim YouTube’da
Kadının basenler bacaklar üstünün iki katı abartmıyorum
Ve kadın bir sıkılaşmış

Diyor ki işte bana bunlar erimez dediler ben de öyle düşünüyordum ama eridi gitti
Şu an yani eski resimleri olmasa derim ki imkansız
Adını unuttum şu an ama egsane eritmiş kadın
İmkansız değil
Boşuna öyle şeyler yapma canım
Biraz azim biraz bölgesel çalışma inşallah

Canım sen sporlar zaten onu yapacaksın
Bence hiç gerek yok
Bir kaıdna denk geldim YouTube’da
Kadının basenler bacaklar üstünün iki katı abartmıyorum
Ve kadın bir sıkılaşmış

Diyor ki işte bana bunlar erimez dediler ben de öyle düşünüyordum ama eridi gitti
Şu an yani eski resimleri olmasa derim ki imkansız
Adını unuttum şu an ama egsane eritmiş kadın
İmkansız değil
Boşuna öyle şeyler yapma canım
Biraz azim biraz bölgesel çalışma inşallah
Mutlaka erir canım sporla ondan şüphem yok zaten lipoliz yaptırıp yiyip içip yatarsam hiç bir işe yaramaz 1 mm bile inceltmez. Bu sadece süreci biraz daha hızlandırmamı sağlayacak. Sonuçta vücuduma giren kimyasal ya da ameliyat tarzında bişey değil ki zararı olsun. Öyle şeylere cesaretim olsa karboksiterapi yaptırırm kilo vereceğim garanti ama gerek duymuyorum şuan

Mutlaka erir canım sporla ondan şüphem yok zaten lipoliz yaptırıp yiyip içip yatarsam hiç bir işe yaramaz 1 mm bile inceltmez. Bu sadece süreci biraz daha hızlandırmamı sağlayacak. Sonuçta vücuduma giren kimyasal ya da ameliyat tarzında bişey değil ki zararı olsun. Öyle şeylere cesaretim olsa karboksiterapi yaptırırm kilo vereceğim garanti ama gerek duymuyorum şuan
Yine tabiiki sen bilirsin canım
Ama güvenilir bir yer bulmak
Temizliğinden emin olmak vs vs
Tabiiki senin kararın ama ben zaten biraz azimle buna hiç ihtiyaç duymayacağını düşünüyorum :)

Yine tabiiki sen bilirsin canım
Ama güvenilir bir yer bulmak
Temizliğinden emin olmak vs vs
Tabiiki senin kararın ama ben zaten biraz azimle buna hiç ihtiyaç duymayacağını düşünüyorum :)
Erimiyo erimiyo nasıl bi totom varsa :D iyi bi cerraha yaptırcam canım o konuda eminin oraya medikal pedikür lazer gibi şeyler yaptırıyorum

Kendime geldim şükür
Bamya yedim ve üç kaşık pilav
Süt de içtim
pilav mi :(

Bugünkü menü tekrar paylasıorum deisiklik olduğu ıcın @esperenzaa
Sabah 3 bardak ılık su 1 i elma sirkeli
Bulut yumurta 2 yumurtanın sadece beyazı ile tuzsuz yagsız lor peyniri ile bol pul biberli
Yanında 1 adet salatalık
Akşam 1 nektari
Gece yogurt kürü
Spor fattylamb94 fattylamb94
70dakka eliptik bisiklet:280
20dakka egzersiz:40
30dakka ev işi:10
250adet ip atlama:50
Toplam:380puan
fayfeyfiy fayfeyfiy canım ipi 250 yapdım bırakdım :)
3ltr su içtim
cok az :( boyle devam edersen zayiflarsin ama bi bakmissin bi kac ay sonra hooopp hepsi geri gelmis. Onemlu olan hemen zayiflamak olmamali. Kalici sekildr zayiflamak olmali. Yarin daha guzel bir menu olur imsallah :)

Canım spor listesi heyecanlı olacak bu hafta maşallah :)

Seni bir topiğe etiketledim ip atlayanlar olarak oradan her gün birbirimizi motive edelim diye canım :)

Kanguru_ Kanguru_ @Meva06tr @Alina_ kızlar sizi de etiketledim bir bakın isterseniz :)
bakiyorum hemen :)

yaz bakim :sopa:

Kuzum o kilo verme yöntemi değil ondan öyle bi medet ummuyorum sadece bacağımı sıkılaştırmak için yaptırmak istiyorum yani takviye gibi. Üstelik mucizede beklemiyorum max 3 4 cm inceltir
bence biraz bekle. Eylulde spora baslican zaten. Bi kac ay takip et kendink erimezse bacaklarin yapteirisin

Erimiyo erimiyo nasıl bi totom varsa :KK70: iyi bi cerraha yaptırcam canım o konuda eminin oraya medikal pedikür lazer gibi şeyler yaptırıyorum
Anladım canım
Bence konularda arat yaptıran varsa bir de yaptıranların görüşünü al :)

[QUOT
Herşey üst üste geldi dediğin gibi. Sanırım herşeyi içinde çok büyüten dert eden bi yapın var ama yansıtmamaya çalışıyorsun dışarıya

Her şey gelip geçiyor ama sanırım hayatında ki ani ölümlere alışamadım.
Çok fazla genç ölüm e şahit oldum. Üzücü ama hayatin gerçeği. Bu aralar üst uste olunca biraz agir geldi. Topatlanirim yakında.

pilav mi :KK43:

cok az :KK43: boyle devam edersen zayiflarsin ama bi bakmissin bi kac ay sonra hooopp hepsi geri gelmis. Onemlu olan hemen zayiflamak olmamali. Kalici sekildr zayiflamak olmali. Yarin daha guzel bir menu olur imsallah :)

bence biraz bekle. Eylulde spora baslican zaten. Bi kac ay takip et kendink erimezse bacaklarin yapteirisin
İnşallah canım yarın bırazdaha yıcem en azından akşam haslanmıs tavuklu 1 yemek yıcem protein için :)

eti kat yaptım sanıyordum. Sahil canım.

Toplam 112.5 puan fattylamb94 fattylamb94

[QUOT
Sen yapmışsın da ben unutmayayım gözden kaçar diye bi daha kendimi etiketledim

Çok fazla genç ölüm e şahit oldum. Üzücü ama hayatin gerçeği. Bu aralar üst uste olunca biraz agir geldi. Topatlanirim yakında.
O genç ölümler insanı alt üst ediyo. Senin galiba herşeyden bi süre uzaklaşmaya ihtiyacın var

[QUOT

Bende buaralar çok bunalıma gırıorum Normalde çok neselıyım noluyor bize kendimize gelelim canım yazık bize :/

pilav mi :KK43:

cok az :KK43: boyle devam edersen zayiflarsin ama bi bakmissin bi kac ay sonra hooopp hepsi geri gelmis. Onemlu olan hemen zayiflamak olmamali. Kalici sekildr zayiflamak olmali. Yarin daha guzel bir menu olur imsallah :)

Sabahta problem yokta akşam 6 dane çiğköfte yedim :oha: Ama babam yapmıştı dayanamadım valla ya :ruh:

Zaten eylülde yaptırcam bebişim şimdi sadece konuşmaya gidiyorum. Çünkü kampanya var şimdi parasını ödicem spora başlayacağım zamanda yaptırcam

Back
X