- 9 Temmuz 2015
- 11.535
- 19.970
- 298
Yok ikiside bıraktı bizi Huzur bigün geldi dönüyorum artık falan dedi bizi kandırdı gitti
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yok ikiside bıraktı bizi Huzur bigün geldi dönüyorum artık falan dedi bizi kandırdı gitti
Öyle yapcam kuzum araştırcam doktorunda yönlendirmesiyle bakcam durumaAnladım canım
Bence konularda arat yaptıran varsa bir de yaptıranların görüşünü al :)
Yarin ise gitmeden tartil esracim. Valla o kilolar gidecek kuzucum. Yoksa sisko gelin olursun. Evlendiginde o seksi geceliklerin icine giremezsin. Eylul sonu en az 5-Sabahta problem yokta akşam 6 dane çiğköfte yedimAma babam yapmıştı dayanamadım valla ya
Zaten eylülde yaptırcam bebişim şimdi sadece konuşmaya gidiyorum. Çünkü kampanya var şimdi parasını ödicem spora başlayacağım zamanda yaptırcam
yaaa dun ahsen girmis foruma insallah donerlerYok ikiside bıraktı bizi Huzur bigün geldi dönüyorum artık falan dedi bizi kandırdı gitti![]()
Gitsin Elifim bıktım artık ben gerçekten şişman gelin olmak istemiyorum. Ama bayram dönüşü öyle bir dönüşüm olacak ki ericem ericemYarin ise gitmeden tartil esracim. Valla o kilolar gidecek kuzucum. Yoksa sisko gelin olursun. Evlendiginde o seksi geceliklerin icine giremezsin. Eylul sonu en az 5-
6 kilo gidecek yavrum evladimbu nedu yeter da ! Vir vir vir veremiyrum veremiyrum verecesun baska caresi yok
![]()
Ben de seni seviyorumYok canım şu an problem yok
Biz de memlekete gideceğiz sonra
İnşallah bozmayız :) seviyorum seni:)
ERTELEME. Bayram donusu,yaz sonu, kis baslangici diye diye bu zamana geldik. Yarin hemen basla. Spora eylulde baslarsinGitsin Elifim bıktım artık ben gerçekten şişman gelin olmak istemiyorum. Ama bayram dönüşü öyle bir dönüşüm olacak ki ericem ericem
Evet bende şimdi yasminime baktım dün girmiş gelir inşallah minnakımız. Huzur ne yiyip içiyosa gelemiyo artık buralara yarmagülümyaaa dun ahsen girmis foruma insallah donerler
Huzurcum kilo almamistir insallah
Kis gelsin herker doner kurkcu dukkaninaEvet bende şimdi yasminime baktım dün girmiş gelir inşallah minnakımız. Huzur ne yiyip içiyosa gelemiyo artık buralara yarmagülümHuzurvermeyolunda
Yok kız valla haftaiçi hiç kötü bişey yemiyorum menüde paylaşırım ama spor yokERTELEME. Bayram donusu,yaz sonu, kis baslangici diye diye bu zamana geldik. Yarin hemen basla. Spora eylulde baslarsin
Hayırlısı olsun canım inşallah dilediğin fiziğe sağlıklı bir biçimde ulaşırsınÖyle yapcam kuzum araştırcam doktorunda yönlendirmesiyle bakcam duruma
Şu yazı hiç sevmiyorum zaten. Bana geçmek bilmedi bu yaz çok beklediğim şey var. Yılbaşı bi gelse çok mutlu olcamKis gelsin herker doner kurkcu dukkanina![]()
Canım 3ünde okulum açılacakBen de seni seviyorum
Sen ne zaman döneceksin
Amin kuzucum hepimiz kavuşalımHayırlısı olsun canım inşallah dilediğin fiziğe sağlıklı bir biçimde ulaşırsın![]()
Amiiin canımAmin kuzucum hepimiz kavuşalım![]()
Bu sefer bende kararliyim. Oyle bi hedefim yok yaza kadar ne kadar verirsem diye dusunuyorum. Hedef koyunca olmuyo benimkiYok kız valla haftaiçi hiç kötü bişey yemiyorum menüde paylaşırım ama spor yokSen de ben de zayıflamadan burayı bırakmam. Bu sene bu iş bitecek Elif gerçekten ikimizide artık böyle görmek istemiyorum bi ikimiz kaldık. Kolaları götüren bi arkadaş vardı hatırlarsan o bile 15 kg vermiş valla zayıflamazsak estetik paralarımız senden
![]()
hadi bakalim az kaldo sabretŞu yazı hiç sevmiyorum zaten. Bana geçmek bilmedi bu yaz çok beklediğim şey var. Yılbaşı bi gelse çok mutlu olcam
Boşver yine de beddua etme senHmm
O zaman ben canakkale tarafindakina asigim.
Hani suyun daha gurul gurul oldugu, koprulerin oldugu falan. Ayazma yazinca orasi cikiyor :)
Balikesir tarafindaki daha minik bi yer, hatta bi restoran var orda habire muzik caliyor, insan su sesini duyamiyor. Copleri orda toplamistik gecen gittigimizde, hatta restoranda calisan cocuk gelmisti yanima sacma sapan cop atmayin demisti, sipastik sarkmaya calisiyodu ama, konusamiyo falan, yasi da kucuktur benden. Kizdiydim öküze, bu copleri topladik biz, elalemi uyarsana sen gelip beni uyaricagina diye. Mal.
Ayazma tarafinda cop olayi cok daha azdi ama.
Param olsa kazdaginin iki tarafina da afis yaptiricam. 'Çöp atanin insaallah Allah da çoluğunu çocugunu, sevdiklerini öldürsün' diye.
İlerde oyle bir afis ya da yazi gorursen bil ki ben yaptim :)
Benimde hedefim yok ne kadar incelsem kârdır diyorum. Ama ikimizde de 7 ve 8le başlayan sayılar görmek istemiyorum. Çok uzattık biz bu işi.Bu sefer bende kararliyim. Oyle bi hedefim yok yaza kadar ne kadar verirsem diye dusunuyorum. Hedef koyunca olmuyo benimki
hadi bakalim az kaldo sabret![]()