Diyetime sadığım ama spor yapmıyorum o yüzden oldığum yerde sayıyorumdöndüğümde havuza yazılmayı düşünüyorum. Başka napabilirim bilmiyorum
Tamam ozaman öyle paylaşırım artık :) cahillikEvet canim normalde spor ve gun icinde yediklerimizi topluca 1 kez paylasmamiz gerekiyor menu bildirimi olarak, daha duzenli olmasi acisindan.
Onun haricinde isteyen yaziyor tabi gun icinde yediklerini :)
Saol cnm beraber olsun ♡afiyet olsun canim menun cok guzep
Tmm cnmEvet canım hepsi bitince toplu şekide yaz
Bende yorgunlukdan ölücem özellikle baldırlarım çok kötü agrıor merdiven inip cıkamıorum agrısından inşallah bisiklet sürerken engel olmaz :/ 1saat temızlık yapdım 30dakka kendi evimi 30 dakka annemin evini hepden yoruldumCok yoruldum ya. Dip kose temizlik yaptim spor yapmaya halim kalmadi
İkinizde biraz yapıcı olun ikinizde biraz alttan alın. Öyle çözülmeyecek problem yok. İnada bindirdiğiniz zaman hiç bişey çözüme kavuşmuyo ama insan her zaman alttan alamıyo orasıda var
İyi yapmışsın vallayeni geçti canım. O süreçte kendini çok tuttum ondan mi nedir bilmiyorum 1 haftadır canım çekiyordu ama dünden beri deli gibiyim. Marketten kel alıyorum içeriğini okuyup geri bırakıyorum. 1 litre su aldım onun yerine geldim. Ara öğün tuttu bakalım
Canım geçtiğimiz hafta cuma sabahı iş arkadaşımla beraber trafik kazası geçirdik.Hastanede ve Emniyetteydim.Çok da güzel kilo vermiştim ama telefonu elime alamadım.
Bugünden itibaren mi sayıyoruz canımGencler ip puanlarinizi yazarken beni etiketleyin onu ayri yazalimbakalom kim kazanacak
Sporda yeni birincimiz olacaksın sanırımÇok şükür
300sn plank 250ip
30dakka Ev isi bitti
Kaldı 20 dakka egzersiz ve 70dakka bisikletakşam toplu yazcam
Canım yemedim ama mutsuzum.İyi yapmışsın valla
Benim de canım kaç gündür kakaolu kek çekiyo deli gibi
Dayanmalıyız
Canım yumuşak zemine koyfayfeyfiy kız bu dırseklerı napıcaz kıpkırmızı oldu sızlıor yara olucak bı çözüm yokmu
Ah keşke spor yapsam
Canım2.likten 6.liga
Dereceye girenleri tebrik ederim
Canım nihai hedef aslında 54Harika
Mezun mu olacaksin canim?
Nihai hedefin 55 ise ol, daha aşağı ise bayram sonrasi en fazla bir ay daha beklersin olursun. Mezun olacaksan cumaya rahat verirsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?