HarikaCuma 57,7
Bugün 56,7
Kızlar 55,6 ile mezun olabiliyorum sizce cumaya kadar verebilir miyim
Bayram girince çok uzayacak çünkü
Detoks falan yapsam mı
Yapsam bile ödem YÖK şu an vücudumda
Ne yapabilirim
@esperenzaacgdmk
Evet tebrikler@giustizia_ feyza ve cigdem ekibini ezmisik :)))
Kız hemşeriyiz heMaşallah Allah bağışlasın inşallah :)
Memleketımıde yazıyım trabzon senin memleket neresi
Gerçi isimden belli benım
Eski kaptanim az cok beni taniyorsun zaten, yine de hatirlatayim.Hanimlar kac yasindasiniz evli misiniz bekar mi biraz taniyayim sizi :)
Evet canım gecen bayram öyle yaptılarAaa öyle bir şey mi vaaar
Soguk kiz, ben hiç sevmem soğuğuAhhahahneden kız
Kolay gelsin canımKızlar biz kışlık makarna keseceğiz ben kaçıyorum
Fırsat buldukça geleceğim
Spor biraz zor duruyor bugün ama heyecanlı o yüzden yapmam lazım ne kadar olur bilmiyorum
Mangal sogukta hic gitmiyor be kuzumBen de yuruyuse bayiliyorum dagda.
Ama yuruyusten sonra yorulup bi mangal cakmak paha bicilemez
Kıyamam kuzum neden böyle üstünüzde karabulutlar var ne oldu size. Eşinle aranız düzeldi mi şimdiBende cok özledim ama inanki yazacak ne fırsatım vardı nede halim. Son kaç aydır eşimle sıkıntılarım vardı ayrılma esigine geldik tabi benim için çok çok zor bi sürecti.
İstanbula gittim orda 1.5 ay kaldım dün döndüm kız kardeşimin düğünü vardı herşey çok iyiydi düğün çok güzeldi ama düğün sonu olay çıktı kardeşlerim ve baska kişiler arasında yaralanmalar vardı ve oradada zamanım kötü geçti malesef
Bir hurma ye beybisiBaşım çatlıyor kızlar. Deli gibi şekerli tatlı şeyler çekiyor canım.
Afiyet olsun elifim bu neAra ogunumEki Görüntüle 2179047
Doğum günün kutlu olsunEski kaptanim az cok beni taniyorsun zaten, yine de hatirlatayim.
33. yaşıma girdim bugun
Evliyim, Allah bağışlasın 2 çocuğum var, biri kız 7 yaşında, digeri erkek 1 yasinda
Tesekkur ederiz :)2.likten 6.liga
Dereceye girenleri tebrik ederim
valla tarçınlı bir şey yok şuan ara öğünde 10 fındık yedim şuan kesti ama aksam ne yapacağım ya. Kaç gündür fenayımGecmis olsun. Tarcinli biseyler icsen yada yesen belki iyo gelir yada bi porsiyon meyve?
Yaş ilerledikçe metabolizma yavaşlar. Onu demek istemedim ben. Bi arkadaş bana 78 kilo olunca yaşını 35 40 sandım demiştide ona itafen yazdım. Ben zaten hızlı kilo veremiyorum burda 30 üstü herkes benden daha hızlı kilo veriyo. Zaten metabolizma yaşımda 33 34 falan. Hayatım boyunca kilolarımla uğraşacğıma eminim hiç rahat olacağımı sanmıyorum
yeni geçti canım. O süreçte kendini çok tuttum ondan mi nedir bilmiyorum 1 haftadır canım çekiyordu ama dünden beri deli gibiyim. Marketten kel alıyorum içeriğini okuyup geri bırakıyorum. 1 litre su aldım onun yerine geldim. Ara öğün tuttu bakalımRegl mi olucan
Geçmiş olsun
Orasi oyle valla ne diyim :)))Evet tebriklerama feyzam yine de ikinize iyi kafa tutup 1. Olmus
Ben de etkin olaydim zor ezerdiniz
hurma yok canım şuan yanımda. Fındık yedim ara öğünde biraz tuttu.Bir hurma ye beybisi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?