Eski kaptanim az cok beni taniyorsun zaten, yine de hatirlatayim.
33. yaşıma girdim bugun
Evliyim, Allah bağışlasın 2 çocuğum var, biri kız 7 yaşında, digeri erkek 1 yasinda
Cok gecmis olsun canimvalla tarçınlı bir şey yok şuan ara öğünde 10 fındık yedim şuan kesti ama aksam ne yapacağım ya. Kaç gündür fenayım
Kıyamam kuzum neden böyle üstünüzde karabulutlar var ne oldu size. Eşinle aranız düzeldi mi şimdi
Teşekkür ederim canımDoğum günün kutlu olsunsevdiklerinle nice mutlu yıllara
Ben de daha 2. Olamam sanirim, sağlam spor yapan arkadaşlar geldiTesekkur ederiz :)
40 yil da bir de ben girmis oldum, daha da giremem
Sağol canım amin inşallahDogum gunun kutlu olsuunnn, yeni yasin ugur getirsin insaallaahhh
Öylemi 2.hemsom ♡Kız hemşeriyiz he
Seni taniyorum tabi kiio❤Eski kaptanim az cok beni taniyorsun zaten, yine de hatirlatayim.
33. yaşıma girdim bugun
Evliyim, Allah bağışlasın 2 çocuğum var, biri kız 7 yaşında, digeri erkek 1 yasinda
yogurt yulaf keten tohumu kusumAfiyet olsun elifim bu ne
Sağol canım inşallahSeni taniyorum tabi kiio❤
Dogum gunun kutlu olsun sevdiklerinle nice mutlu senelerin olsun ❤❤
yogurt yulaf keten tohumu kusum
Ben de düğün fotoğraflarımda kilolu olmak istemiyorum. Bu durumu çok takıyorum taktıkçada alıyorum. 1 senede 20 kg ne demek ya. Kendime napıyorum bi dur demem gerekiyo bu işe. O metabolizmamı hızlandıran yiyecekleri bi bulsam var ya sabah akşam yicem
Deme oyle
Bir kere guzelcene kirdin miydi bu olayi gerisi gelir. Sen de kendi metabolizmani hizlandiricak kilit yiyecekleri deneye yanila bulursun merak etme. Dugun fotografi insanin omrunde kac kez cekilir ki? Arkadasim 100 kiloydu dugununde, simdi incecik, dugun fotolarindan nefret ediyor.
Hedefin belli. O yok metabolizman 30 kusurmus laflarina inanma ya, gercekse bile yasin cok genc oldugundan illa ki bir sekilde cevirebilirsin bu işi.
Kilo heeerkeesiii yasli gosterir ya da kilolu insan her zaman daha buyuk sanilir.
Ama onunde guzel bir sure var, nacizane onerim de kabul edersen, erteleme, hic bir seye guvenme sadece kendine guven, bir an once basla bu ise. Giden genclik yillarindan gidiyor valla..
İkinizde biraz yapıcı olun ikinizde biraz alttan alın. Öyle çözülmeyecek problem yok. İnada bindirdiğiniz zaman hiç bişey çözüme kavuşmuyo ama insan her zaman alttan alamıyo orasıda varNiye böyle oldu bilmiyorum y a bi yandan eşimle sorun bi yandan ailemdeki sorun beynim yanmış durumda ama eşimle şimdi iyiyiz birbirimize söz verdik bidaha aramizda sorun yapacak bişey yapmamaya
Kuzum menülerini toplu paylaşırsan daha iyi olurMenü bildirimiesperenzaa
Sabah 3 bardak ılık su 1 i elma sırkelı
Sabah: Bulut yumurta sarısız 1 adet salatalık ve yeşil çay
Akşam haşlanmış tavuk(gögüs kısmı)1 adet çeri domates 1 kaşık yoğurt
Gece yogurt kürü
Suyu sporla paylasıcam
Afiyet bal şeker olsunSeni taniyorum tabi kiio❤
Dogum gunun kutlu olsun sevdiklerinle nice mutlu senelerin olsun ❤❤
yogurt yulaf keten tohumu kusum
Spor dahilmi cnm öyleyse yarından itibaren ole yaparımKuzum menülerini toplu paylaşırsan daha iyi olur
Ben de düğün fotoğraflarımda kilolu olmak istemiyorum. Bu durumu çok takıyorum taktıkçada alıyorum. 1 senede 20 kg ne demek ya. Kendime napıyorum bi dur demem gerekiyo bu işe. O metabolizmamı hızlandıran yiyecekleri bi bulsam var ya sabah akşam yicem
Spor dahilmi cnm öyleyse yarından itibaren ole yaparım
Evet canım hepsi bitince toplu şekide yazSpor dahilmi cnm öyleyse yarından itibaren ole yaparım
Diyetime sadığım ama spor yapmıyorum o yüzden oldığum yerde sayıyorumKafanda moda girememissin demek ki esracim. Kafanda o imge tam sekillenmemis. Guzelcene dusunup tasinip kararini netlestirip ise koyulman lazim. Erteledikce kotulusecek. Neden diyete be spora baslamiyorsun? Seni tutan engel ne yani bilmedigimden soruyorum.
afiyet olsun canim menun cok guzepMenü bildirimiesperenzaa
Sabah 3 bardak ılık su 1 i elma sırkelı
Sabah: Bulut yumurta sarısız 1 adet salatalık ve yeşil çay
Akşam haşlanmış tavuk(gögüs kısmı)1 adet çeri domates 1 kaşık yoğurt
Gece yogurt kürü
Suyu sporla paylasıcam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?