Sende öylesin ortimsüpersiniz kızlar
Denicem canım,değişik tatlar iyi oluyor.İnşallah canım sporu yapdım dün çok şükür :)
Bende sıkıldım haslamadan bu tarif daha guzel sıkılmadan yıyorum valla afıet olsun denersen :)
Geçen haftalarda da tartıda yansımıştı canım bu durum.bir yerde bir yanlislik yapıyoruz bu sorun için.su,hareket,posalı gida,başka ne olabilir.Tartı 58 Lere çıktıve wc çıkamıyorum
Aynen :)Denicem canım,değişik tatlar iyi oluyor.
Tartı 58 Lere çıktıve wc çıkamıyorum
Bana fark etmez canım tartılmak gerekıorsa tartılırım bayramda evdeyım zaten yakın yerlere gıdıcem sadeceHanimlar,
Paylasim alaninda etap birlestirmesi icin oylama baslamis. Bayramda tartilamayacak olan var mi ? Ona gore bir cevap verelim
Bende evdeyim :) buyuk ihtimal birlestirilecek etaplar ama yinede oylamaya katilmamiz lazimBana fark etmez canım tartılmak gerekıorsa tartılırım bayramda evdeyım zaten yakın yerlere gıdıcem sadece
Tartlıcam ben sorun yokHanimlar,
Paylasim alaninda etap birlestirmesi icin oylama baslamis. Bayramda tartilamayacak olan var mi ? Ona gore bir cevap verelim
Nerden katılıyoruz canım ben varımBende evdeyim :) buyuk ihtimal birlestirilecek etaplar ama yinede oylamaya katilmamiz lazim
takim olarak karar vercez cnm paylasim alaninda :)Nerden katılıyoruz canım ben varım
bayram tatilinde tatile gdenler tartilamayanlar oldugu icin zorluk olmasin diye iki cumayi birlestiriyolar geneldeKanguru_ etapların birleştirilme sebebi ne peki?
Tamam canım :)takim olarak karar vercez cnm paylasim alaninda :)
bayram tatilinde tatile gdenler tartilamayanlar oldugu icin zorluk olmasin diye iki cumayi birlestiriyolar genelde
Ben tartilirim canım sıkıntı olmaz.Hanimlar,
Hanimlar,
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?