Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Haha valla bende aclık durumu yok ılgnc ve şekilde mıde küçüldü iice heralde
Evet evet bence de senin miden kesin küçüldü canım :)
Ama yemene dikkat et bünyen kendini bu sefer açlık seferberliğine sokmasın yoksa kilo vermen yavaşlar ve durur :)

Evet evet bence de senin miden kesin küçüldü canım :)
Ama yemene dikkat et bünyen kendini bu sefer açlık seferberliğine sokmasın yoksa kilo vermen yavaşlar ve durur :)
Tamam canım normalde yıyom gene bukadar az deıldı bugunluk bole oldu
Bide yorgunluktan açıkmıyor karnım

Kız gidin uyuyun ben yokken konuşmayın aaaa bir iki üç tıp fayfeyfiy
Ahahhaa canım gece 1 e kadar ben buradayım 11 gibi bir tayfa 12 gibi bir tayfa geliyor genelde :)
Hele maşallah tebarakallah şu sıra güzel muhabbet dönüyor

Anlıyorum , cokkk teşekkürler aydınlandım :)

bende varım artık... 60 kiloyum hedef :51
Hosgeldiiinnn :)
Pilav olmasa iyiymis ama onada bisey diyemem sonucta kac gun hurmayla beslendin bakalom yarin snuc ne olcak cok merak ediyorm:)
Yarindan itibaten karatayimsi diyetime geri donuyorum.
dondurma haroc guzel menu afiyet olsun
:)
Posetlerde kansorejen varmis canim :)
cok az yemissin

Canım dostum bence de yeter hurma
Cuma iyi bi eksi görücen inşallahhhh
eline emeğine sağlık
Hoşbuldum teşekkürler:) bu grup çok güzel sizi bulduğum için mutluyum:) amin canım çok sagol
Ooo hoşgeldinnn

Canım dostum bence de yeter hurma
Cuma iyi bi eksi görücen inşallahhhh

eline emeğine sağlık

Ooo hoşgeldinnn
valla cok acim ya yatcam birazdan sabahda erkendan kalkip kahvalti yapicam

Canım 100 ip atlasan adım da mı yok
adim mutlaka var ama telefonu yanimda tasimiyorum kac adim oldugunu bilmiyorum o yuzden. Sporda yapamadom bugun evi temizle agda yap yemek yap cocuklarla ilgilen fln bu saat oldu suan ac oldugum icin cok halsizim yarin yapcam kesin

Aah ahhh sabret yarın azda olsa doyarsın

Aaa temizlik kaç saat o da mı yok

Ben ne zaman övülsem muhakka enerjim gider, halsiz ve uykulu olurum. Valla Allah kem gözden kıskanç gözlerden korusun.

Menüm
sabah:
1 adet yumurta, 3 zeytin, 1 dilim peynir.
ara öğün: türk kahvesi
öğlen:
3 kasık börülce( taze fasulyenin torunu ) , yarım kase cacık.
ara: 1 çay, 1 bardak kahve
akşam: 2 dilim pizza bahane yok yemek yapmadım
ara: yok--daha mı olsun

spor: 4000 adım 60 puan
5 dk egzersiz 10 puan toplam 70 puan
esperenzaa fattylamb94

bu arada sınav sonucu açıklandı berbat bir sonuç almışım. oturup plan yapmalıyım ya kursa gidip adam gibi hazırlanacağım y ada bu defteri kapatacağım. gerçekten kararsızlıklarım beni mutsuz ediyor mutsuz olduğumda da yeme düzenim bozuluyor. o kadar emeğim boşa gidecek o yüzden bu ayı saymıyorum inşallah bayram sonrası güzel bir başlangıç yapacağım bir çok konuda karar vermem gerek özel hayatım, iş hayatım, eğitim ve diyet mevzularında .
esperenzaa m bu hafta hatta geçen hafta da uymadığım kurallar var. ceza ver yapayım en azından yazmaya yüzüm olsun diye yaparım mecbur kalınca. yoksa bu k.ç kalkmayacak

rakibemmm tam gaz devam ediyor ses soluğuda çıkmıyor çok. kesin spor yapıyordur

Amiiin galiba bende de öyle
Oo çok zayıfladım moduna giriyorum oysa 3-5 yanı

Canım öyle deme ben geçen yıldan beri 16 kilo verdim şimdi bakınca vay be diyorum ama o zamanlar o kadar zor geliyordu ki. İnşallah 68 kiloyu da göreceğim. Kaldı 6 kilocuk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…