Hoş geldiniz benim de kızım 4,5 aylıkesperenzaa cok teşekkür ederim canım hoş buldum oğlum 5 yaşında
Hoş buldum :)Hoş geldiniz benim de kızım 4,5 aylık
Ben senin fotoları göremedim. Sınırlı galibaCanımmm çok çok farketmiş.Helal olsun canım sana ve azmine.Yüzünden o kadar çok belli ki yaşının küçük olduğu
Fotolarını istersen albümde paylaş .sadece senin izin verdiğin kişiler görebilecek şekilde ayarla.
Cok teşekkür ederim kaptanım ♡Canımmm çok çok farketmiş.Helal olsun canım sana ve azmine.Yüzünden o kadar çok belli ki yaşının küçük olduğu
Fotolarını istersen albümde paylaş .sadece senin izin verdiğin kişiler görebilecek şekilde ayarla.
Paylaştım canım netındemı sorun var aceba herkez goruyorFoto göremiyorum ben
Canım Yaa Allah korusun bak yapma öyle ip al öyle atlarsınYok cnm bugün ip alcam şimdilik kabloyla atladım
Çok sevindim canım inşallah tamamen iyileşirBugün kızımın genel durumu daha iyi çok şükür. Sabah nöbetçi eczaneden okyanus suyu aldım daha iyi açtı sankisoran herkese teşekkür ederim
İp aldım canım sonundaCanım Yaa Allah korusun bak yapma öyle ip al öyle atlarsın
Cok sevındın canım Rabbim kmseyı evladıyla sınamasın saglıgıhep yerınde olsun ınsallah ♡♡ Maşallah kuzumaBugün kızımın genel durumu daha iyi çok şükür. Sabah nöbetçi eczaneden okyanus suyu aldım daha iyi açtı sankisoran herkese teşekkür ederim
İp bitti egzersiz btti adım atıldı ev işi bitti dans edildi plank bitti kaldı bisiklet
Dovme benı her yerım agrıo
Maşallah cnm listede sporda çok ii ama puanını hesapla öyle paylaş ilk sayfadan bakarak cnmMerhabaaa yine ben..
Sabah
Yumurtalı peynirli sütlü omlet
Salata
1 tam buğday ekmeği
Şekersiz çay
Ara
Yeşil çay
Şekersiz türk kahvesi
Öğlen
Meyveli yulaf lapası
Ara Yeşil çay
Akşam
1 kepçe ev yapımı tarhana çorbası
2 dilim şinitzel tavuk
Yoğurtlu salata
esperenzaa
1 saat kondüsyon bisikleti
8 bin adım
fattylamb94
Daha listeye girmedim ya o yüzden hesaplamadım hemencik yapıyorumMaşallah cnm listede sporda çok ii ama puanını hesapla öyle paylaş ilk sayfadan bakarak cnm
Olsun canım yınede yap sımdı ben hesapladım senin yerine :)Daha listeye girmedim ya o yüzden hesaplamadım hemencik yapıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?