tebrikler :))Cuma: 85.300
Bugün(Pazartesi):82.100
Fark: -3.200
Ya bu tartıdamı sıkıntı var 4 günde bukadar gider mi bılmıom hep sabit yerde tartılıorum bide bu sabah vcye cıkdım bayaneyse :)
Al benden de o kadar.. diş çıkartıyor sanırım, sürekli ağlayarak uyandı gece. İshal oluyor bide geçmeyen pişiği var .off çok zor yaÇok uykusuzummm
Cok sağol canım ♡tebrikler :))
Allah kolaylık versin canım bende büyütene kadar canım cıkdı 16 yaşında bebek gormemıs ınsandım ama çok şükür kocaman oldu :)Al benden de o kadar.. diş çıkartıyor sanırım, sürekli ağlayarak uyandı gece. İshal oluyor bide geçmeyen pişiği var .off çok zor ya
Cuma günkü kilo ?67,50 çıkıyorum ama uyanr uyanmaz tartıldım
Benimki de gazlandı. Sonra bi türlü uyumadı emzirdim emmedi. 120cc mama yaptım içti döndü uyudu açmış meğerAl benden de o kadar.. diş çıkartıyor sanırım, sürekli ağlayarak uyandı gece. İshal oluyor bide geçmeyen pişiği var .off çok zor ya
Öyle olmaz vcye git sonra tartıl ve su içme67,50 çıkıyorum ama uyanr uyanmaz tartıldım
Hahahha yokkız valla kılo çok olunca az yıyıp spora abanınca çabuk gıdıo 60 larda olsam böyle imkansız gtmez haftada 1 kılo ancaTrabzonlu kilo vermenin bug'ını bulmuş
Ay o kadar açımm kiiiii gece de aç uyudum belki ondan süt gelmedi. Dayanamıcam vallaaÖyle olmaz vcye git sonra tartıl ve su içme
Sen ye canım ozaman çocuk emzırıon buhafta önemli dıe zaten bıdahakı hafta önemli kahvaltını yapAy o kadar açımm kiiiii gece de aç uyudum belki ondan süt gelmedi. Dayanamıcam vallaa
kuzum ya kiyamamBenimki de gazlandı. Sonra bi türlü uyumadı emzirdim emmedi. 120cc mama yaptım içti döndü uyudu açmış meğer
Sağol canım hepimize. beraber büyümüşsünüz maşallah Allah acılarını göstermesinAllah kolaylık versin canım bende büyütene kadar canım cıkdı 16 yaşında bebek gormemıs ınsandım ama çok şükür kocaman oldu :)
Neden açsın ??? Emziriyorsun yesene ama. Yeşillik ye çorba iç ye yani şekerli ve unlu hariç .neden aç kalıyorsun..! Ben emziremedim çok hassasim bu konuda lütfen yermisin canım.Ay o kadar açımm kiiiii gece de aç uyudum belki ondan süt gelmedi. Dayanamıcam vallaa
Yedim yedim. Neden emziremdn? Ben de anne sütü+mama ile besliyorum 2 haftadırNeden açsın ??? Emziriyorsun yesene ama. Yeşillik ye çorba iç ye yani şekerli ve unlu hariç .neden aç kalıyorsun..! Ben emziremedim çok hassasim bu konuda lütfen yermisin canım.
3. Aydan sonra süt kesildi.Yedim yedim. Neden emziremdn? Ben de anne sütü+mama ile besliyorum 2 haftadır
AminnnSağol canım hepimize. beraber büyümüşsünüz maşallah Allah acılarını göstermesin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?