Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Al benden de o kadar.. diş çıkartıyor sanırım, sürekli ağlayarak uyandı gece. İshal oluyor bide geçmeyen pişiği var .off çok zor ya
Allah kolaylık versin canım bende büyütene kadar canım cıkdı 16 yaşında bebek gormemıs ınsandım ama çok şükür kocaman oldu :)

Al benden de o kadar.. diş çıkartıyor sanırım, sürekli ağlayarak uyandı gece. İshal oluyor bide geçmeyen pişiği var .off çok zor ya
Benimki de gazlandı. Sonra bi türlü uyumadı emzirdim emmedi. 120cc mama yaptım içti döndü uyudu açmış meğer

Ay o kadar açımm kiiiii gece de aç uyudum belki ondan süt gelmedi. Dayanamıcam vallaa
Neden açsın ??? Emziriyorsun yesene ama. Yeşillik ye çorba iç ye yani şekerli ve unlu hariç .neden aç kalıyorsun..! Ben emziremedim çok hassasim bu konuda lütfen yermisin canım.

Neden açsın ??? Emziriyorsun yesene ama. Yeşillik ye çorba iç ye yani şekerli ve unlu hariç .neden aç kalıyorsun..! Ben emziremedim çok hassasim bu konuda lütfen yermisin canım.
Yedim yedim. Neden emziremdn? Ben de anne sütü+mama ile besliyorum 2 haftadır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…