SultanimmmAminTatilden ziyade aile ziyareti bizimkisi ama bu yıl çalışmayacağım, hafta sonları kaçamak yapıp yazın acısını çıkarma niyetim var 52ye düşmüştüm bi ara ama şimdi 54-55arası gidip geliyorum, mezuniyet kilomun altındayım cgdmk ile ilk kim 50yi görecek dedik ama yaz sebebiyle tırtladık
Sagol canım ama senin yaninda esamem bile okunmaz kızSüpersın cnm maşallah ♡ gez gez
Aynen acaip dalga vardıYine mi kadirgadaydiniz
Esim dedi ama çok dalgalı olur bugün diye sivriceye gittik biz ve harikaydi.
Tmm cnm
Afiyet olsun cnm :)Menü
Kahvaltı12.00
2 yk yulaf az süt kakao 2 gün kurusu az su
Akşam 5.40
1 dopdolu tabak yoğurtlu kabak yemeği
Çoban salata
6.30 gibi
Sade Türk kahvesi
3/4 muz az yoğurt kakao dan dondurma yapmıştım erittim o
Su 2,5 oldu hatta geçiyor
Spor
2200 ip:440 puanKanguru_
5k:180 puan
10 dk plank:200 puan
2sa ev işi:40 puan
650 adım:10 puan
Yanlış hesaplamadıysam 880 puan
Kanguru_ @fattylamb94 @esperenzaa cgdmk
hey masallah
Iyi gecelerrr:)İyi geceler
Canım pilates yapabilirsin her gün olur mu bilmiyorumSen eylülün ikinci yarisina buralarda kalmazsin ki zaten feyzamm
Ama bütün yaz ic bacak ve kollarimdan sikayetci oldum hep, dümdüz olmayan gobegim bile rahatsiz etmedi beni. Diger yaza kadar ic bacak ve kollari sekillendirecek biseyler yapmak istiyorum. Vaktim bol, terletmesin ama etkili olsunsıkılmadan her gün yapabilecegim bi spor turu?
1eylğl günü döneceğim ama telefonum çekerse Oradan da katılıma devam :)Bayramdan sonra donmicek misin zaten kuzu?
Ahahah aslında o saate kalmadım ama canım menü ve su için ne olur ne olmaz yatağa girince yazıyorum..Maşallah canım dedım ya bu saate kaldıysa 800 olmusdur dıyesupersın♡
Süper olmuş
Ahaha küçük çocuklar der ya hediyemiz olsunBi haftalik motive olsunlar diye sseeettiydim ben
Sağol tatlımTmm cnm
Afiyet olsun cnm :)
hey masallah
Yok kız sen iyisin ben delirdim iyiceSagol canım ama senin yaninda esamem bile okunmaz kız
Supersın canım tebrıklerrr ♡♡Günaydınn ilk tartı bildirimi benden gelsin:
Eki Görüntüle 2181234
54'ü gördüm
Cuma 55.3
Fark -400 gr
Anladım canım ♡♡ ama supersın ♡♡Ahahah aslında o saate kalmadım ama canım menü ve su için ne olur ne olmaz yatağa girince yazıyorum..
teşekkürler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?