Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Cok saol canım ♡ valla ben 1.lik icin deil yorulana kadar spor yapmak ıcın yapdım ya nekadar yapardam okadar iyi cunku :) senide tebrık edrrım canım ♡
fayfeyfiy senide tebrık ederım canım ♡
Su sporu bi sevemedim ben kuzum yaa, ne yalan soyliyim burasi olmasa spor yapmazdim.
Şimdi memlekette olduğumdan kendiliginden gelen sporlar cogu Eylülden itibaren dipteyimm sondayimmm

Menü
Kahvaltı12.00
2 yk yulaf az süt kakao 2 gün kurusu az su

Akşam 5.40
1 dopdolu tabak yoğurtlu kabak yemeği
Çoban salata

6.30 gibi
Sade Türk kahvesi
3/4 muz az yoğurt kakao dan dondurma yapmıştım erittim o

Su 2,5 oldu hatta geçiyor

Spor
2200 ip:440 puan @Rzgrece
5k:180 puan
10 dk plank:200 puan
2sa ev işi:40 puan
650 adım:10 puan

Yanlış hesaplamadıysam 880 puan
@Rzgrece fattylamb94 esperenzaa cgdmk

Su sporu bi sevemedim ben kuzum yaa, ne yalan soyliyim burasi olmasa spor yapmazdim.
Şimdi memlekette olduğumdan kendiliginden gelen sporlar cogu Eylülden itibaren dipteyimm sondayimmm
Oooo hayııır yapacağııız devam edeceğiiiz

Oooo hayııır yapacağııız devam edeceğiiiz
Sen eylülün ikinci yarisina buralarda kalmazsin ki zaten feyzamm
Ama bütün yaz ic bacak ve kollarimdan sikayetci oldum hep, dümdüz olmayan gobegim bile rahatsiz etmedi beni. Diger yaza kadar ic bacak ve kollari sekillendirecek biseyler yapmak istiyorum. Vaktim bol, terletmesin ama etkili olsun sıkılmadan her gün yapabilecegim bi spor turu?

Bende bukadar sevmıordum son gunlerde bagımlı oldum bura sayesınde

Maşallah canım dedım ya bu saate kaldıysa 800 olmusdur dıye supersın♡

Süper olmuş

Bi haftalik motive olsunlar diye sseeettiydim ben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…