- 26 Temmuz 2018
- 1.833
- 3.741
- 48
- 28
Ozaman iyi demekkiCanım çok iyi annem benim 74 kilo ve o boylarda 1,58 falan ve 46-48 giyiyor
Onun koyu kumral benim normalde siyah gibi duruo ama azcık ısık alsın mavı gıbı gorunuoKızının saçlar siyah senin de öyleyse çok yakışmıştır
Ahahha canım o kadar spor ve o yemek bir de metabolizman maşallah güzel çalışıyorSaol canım ♡
Baya fark edıo hemde
O aynı 27.700 aç karnına tok 28.300 400 civarı canım
Doğru tartıor ama ınanmak zor gelıo
Ben de boğazımı tutmaya çalışıyorumYok kız benim kılo çok ondan bence kılona gore çok ii gıdıor super ♡
Tabi vücut yapısı da önemli biz göbekten alırız siz basenden sanırımOzaman iyi demekkirahatladı içim
55 de 38 beden giysem süper yeter bana
Canım şöyle düşündüm ben hedefe gelince diyeti bıanda bırakmıcam sporuda yavaş yavaş adım. Adım yemeği cogaltıcam ve sporu dusurucem ama bırakmak yok sporu dıyetıde tamamen bırakmıcam osekılde dengede tutmaya calısıcam ınsallahAhahha canım o kadar spor ve o yemek bir de metabolizman maşallah güzel çalışıyor
Ama unutma 69u gördükten sonra yavaşça normale dön ama yoksa bırakınca alma ihtimalin olur
Ben de seviyorum ya sarıda mavi güzel durmuyorOnun koyu kumral benim normalde siyah gibi duruo ama azcık ısık alsın mavı gıbı gorunuocok hosuma gıdıo
Tskler cnm♡
Tamam canım inşallah o zamanlar gelsin de konuşalım zaten baya yakın duruyor :)Canım şöyle düşündüm ben hedefe gelince diyeti bıanda bırakmıcam sporuda yavaş yavaş adım. Adım yemeği cogaltıcam ve sporu dusurucem ama bırakmak yok sporu dıyetıde tamamen bırakmıcam osekılde dengede tutmaya calısıcam ınsallah
Hahaha yokbe masallahınvar
İnşallah canım inşallahhhhh ♡♡Tamam canım inşallah o zamanlar gelsin de konuşalım zaten baya yakın duruyor :)
Sen yakışanı yap cnm ♡ ben bunu yakısdırıom kahveden buna döndümBen de seviyorum ya sarıda mavi güzel durmuyor(((
Sen bilmiyorsun benim geçmişimiHahaha yokbe masallahınvar
Az yakışsa lacivert istiyorumSen yakışanı yap cnm ♡ ben bunu yakısdırıom kahveden buna döndüm
Aynen cnm benim alt kısım üste göre fazla oyuzden tüm vücut çalışmaya özel gosterıorum ve basen kalcaya ekstra ugrasıorum :)Tabi vücut yapısı da önemli biz göbekten alırız siz basenden sanırım
Ama bence yine de iyi
Tabi annemden 20 yaş gençsin
Daha sıkısın ve git gide sıkılaşıyorsun
Perukla dene begenırsen boyaAz yakışsa lacivert istiyorum
Ama işte
Belki ilerde denerim bilmiyorum
Aynen oyle burası cok çok faydalı ♡ sizden hiç bi zaman kopamıcamSen bilmiyorsun benim geçmişimi
cgdmk rakibem ile başka topikte konuşuyorduk orda tanıştık
Ben kalori hesabı yapıyordum
Her gün 1 kare bitter
Bal
Bilmem ne tatlısı
Hepsini de azıcık azıcık yazıyordum bir tutamıyorum
Takım motivasyonu
İnşallah daha da sıkı olacaksınAynen cnm benim alt kısım üste göre fazla oyuzden tüm vücut çalışmaya özel gosterıorum ve basen kalcaya ekstra ugrasıorum :)
Cok şükür genc yasda fark edıp durdum
Sıkılasma baya baya var çok yumusakdı etlerim normalde
Aynen hatta loreal in sanırım hani geçici boyası var yıkayınca çıkan ondan alacağımPerukla dene begenırsen boya
İnşallahAynen oyle burası cok çok faydalı ♡ sizden hiç bi zaman kopamıcam
İnşallah canım ♡İnşallah daha da sıkı olacaksın
Aynen hatta loreal in sanırım hani geçici boyası var yıkayınca çıkan ondan alacağım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?