Vardı canım :)Tamam canım bence de gayet uygun üç puan.İlk sayfayı güncellerim canım.
1kilo da olsa hedef kilonun altına düşmek biraz rahatlık
sporda şampiyon belli ikinci kim onu mu demek istiyorsun canım:) gerçekten azmin harika.maşallah nazar değmez inşallah canım.
Tatilin bitiyor oluşu beni de üzüyor ama dediğin gibi okul başlar ve biter
Annen sağsalim varmıştır inşallah canım
gecikmiş bir tebrikler o zaman sana gelsin
beşik kertmesi yapıp başlarını bağlayamadınız bari 6. Takım kertmesi yapın da gençlerin mürüvetini görelim
Sağol canım2 günde süpper:) harikasın canım ya
Kız senin teyzelerinden kaç bekar vardı kiTeşekkür ederim teyzemin düğünü
Canım bazılarının kilosu eşit dağılıyor.yada kemikleri daha iri olduğu için daha sıkı görünebiliyorlar.ben 90 kilo iken 44 rahat oluyordu.En iyi sıkılaşmayı spor sağlıyor.Şayet fırsatın varsa spor salonuna gidip profesyonel yardımla daha iyi sıkılaşabilirsin.yüzmeye fırsatın varsa değerlendir mutlaka yüzme tüm vücudu çalıştırır.bunların hiçbirine fırsatın inkanım yoksa evde ,açık havada sporla da çok iyi sıkılaşırsın.Kızlar kardeşim ve annem 96 kilo ama 44 beden giyiyorlar bense 84 düm ama 50 beden giyiyorum Nasil sıkılaşabilirim
Kızlar yazmayın bi durunTünelin ucu görünmiyeahh
300 mesaj var daha.
Haydi bana gayret
Chia’yı günde en fazla 2 yemek kaşığı tüketebilirsinizz
mokunu çıkarmasanız patlamazsınız panpalarValla ben de ayni seyi dusunuyom, hurma gibi bunda da patlayamak
Selam soyle damada
Afiyet olsun canım.iyileşmedi mi kuzucuk dahaSabah
Menemen
3-4 tane patates kızartması
1 dilim ekmek
öğlen
Tavuk yemeği 150 gr
1 dilim ekmek
Akşam
Yarım avuç içi kadar tavuk parçası
Kavun
2 tane kurabiye
Dinlenme haftamda olduğum için bunlar serbest:)
Su:2 lt, 1 lt daha içicem
Spor: kızım uyusaydı yapıcaktm hastalıkla tüm düzeni gitti(
Afiyet olsun canım.regl kanaması gibi olan kanamanın sebebini ve bölgesini çözebildin mi:)Menüesperenzaa
Sabah 3 bardak ılık su 1i elma sirkeli
Kahvaltı 1 haşlanmış yumurta kibrit kutusunun yarısı kadar peynir yarımdan az salatalık 1adet çeri domates yeşil çay
Akşam 1 tabak kabak yemeği 1 kasık yogurt
Gece yogurt kürü
3.2lt su
Spor @fattylamb94 @Rzgrece
72dakka eliptik bisiklet:288
15dakka plank:300
300 ip atlama:60fayfeyfiy
1saat ev işi:20
20dakka egzersiz:40
Toplam: 708 puan
hahahaBenimki de öyle maşallah mikroskobik kırıntıları bile iki parmağıyla toplamaya çalışıyor :))
Açmaya başladı çekmeceleri dolapları. emekleyince daha bi yorulmaya başladık, yürüyünce n'olacak allah bilir:))Afiyet olsun canım.regl kanaması gibi olan kanamanın sebebini ve bölgesini çözebildin mi:)
Spor harika.Yediklerin az geliyor bana hepözellikle kahvaltıyı daha doyurucu daha dolu dolu yapsan sanki daha iyi canım.
hahahabiraz daha büyüyünce o kırıntıların üstüne kırıntı ekliyorlar.mutfak çekmecesini açıp etrafa makarna çay vs dağıttığı günü bilirim ne zaman sessizce tek başına oynuyorsa bil ki bir haylazlık geliyor
Saol kaptanım ♡Afiyet olsun canım.regl kanaması gibi olan kanamanın sebebini ve bölgesini çözebildin mi:)
Spor harika.Yediklerin az geliyor bana hepözellikle kahvaltıyı daha doyurucu daha dolu dolu yapsan sanki daha iyi canım.
hahahabiraz daha büyüyünce o kırıntıların üstüne kırıntı ekliyorlar.mutfak çekmecesini açıp etrafa makarna çay vs dağıttığı günü bilirim ne zaman sessizce tek başına oynuyorsa bil ki bir haylazlık geliyor
Tek öğün beslenmek yanlış canım bence. Tek öğün beslenerek kaçamağa kapıyı açarsın ki çikolata yiyerek bunu yapmışsın da.güzelce kahvaltını yaptıktan sonra akşam öğününü erken yaparak inan daha koşay ve daha sağlıklı kilo verirsin ki çok az kilon var verilecek.Her gün bugün tek öğün beslenecem diye uyanıyorum sonra bir güzel sıvıyorum.
Kahvaltı
3 haşlanmış yumurta (kızımın yemediğini de yedim)
Zeytin peynir. Bir de nohut unu ve zeytinyağı ile yapılmış 2 adet kurabiye. çay
Sonrasında yemek yok ama yemek niyetine 5-6 tane kadar bayram çikolatası.
2 tane sade türk kahvesi.
Kaloriden kurtardım galiba ama dur bakayım yarın tartıda n'olacak. Bugün 55.1 gelmiştim keske 54.9 'u görsem ..
Canımm sütün az diye tutturan bi tarikat var sanırım ve tüm emziren annelerin kabusu olmak en büyük hedefleri.kulaklarını kapa canım.sütün en büyük düşmanı stres ve üzüntü.Buna rağmen sütüm azaldığı için çevre baskısı yedim hala annem her gün sütün az diye başımn etini yiyor
Chia da öyle masum değil, demiştim sana.
Haklısın tek öğün yanlış. 52'yi gorene kadar her yol mübah olaraktan şey etmiştim :) beceremiyorum zaten.Tek öğün beslenmek yanlış canım bence. Tek öğün beslenerek kaçamağa kapıyı açarsın ki çikolata yiyerek bunu yapmışsın da.güzelce kahvaltını yaptıktan sonra akşam öğününü erken yaparak inan daha koşay ve daha sağlıklı kilo verirsin ki çok az kilon var verilecek.
Canımm sütün az diye tutturan bi tarikat var sanırım ve tüm emziren annelerin kabusu olmak en büyük hedefleri.kulaklarını kapa canım.sütün en büyük düşmanı stres ve üzüntü.
Aaa o artı regl ödemi dereRegl oldum
Karnım ağrıyo
Kahvaltıda iştahım olmadı az yiyebildim
Aaah ah ama sıkıcam kendimiChia da öyle masum değil, demiştim sana.
Annem bu tarikatın başıTek öğün beslenmek yanlış canım bence. Tek öğün beslenerek kaçamağa kapıyı açarsın ki çikolata yiyerek bunu yapmışsın da.güzelce kahvaltını yaptıktan sonra akşam öğününü erken yaparak inan daha koşay ve daha sağlıklı kilo verirsin ki çok az kilon var verilecek.
Canımm sütün az diye tutturan bi tarikat var sanırım ve tüm emziren annelerin kabusu olmak en büyük hedefleri.kulaklarını kapa canım.sütün en büyük düşmanı stres ve üzüntü.
Afiyet olsun canımm,gerçekten sporun da menün de çok iyi.Menü
Kahvaltı12.00
2 yk yulaf az süt kakao 2 gün kurusu az su
Akşam 5.40
1 dopdolu tabak yoğurtlu kabak yemeği
Çoban salata
6.30 gibi
Sade Türk kahvesi
3/4 muz az yoğurt kakao dan dondurma yapmıştım erittim o
Su 2,5 oldu hatta geçiyor
Spor
2200 ip:440 puan @Rzgrece
5k:180 puan
10 dk plank:200 puan
2sa ev işi:40 puan
650 adım:10 puan
Yanlış hesaplamadıysam 880 puan
@Rzgrece @fattylamb94esperenzaa @cgdmk
Eylül sonu gibi iş dolayısıyla mecburen bırakırım canım.Ben de sizlerü özlerim canım.Kaptanlığı bıraksam da gelirim yine de.burası gerçekten bağımlılık yapıyor ve bana da iyi geliyor.kilo kontrolümü daha kolay sağlıyorum.Evet canım ben de haftaya ptesi cikicam artikama sen eylülde birakinca cok ozleriz ki seni, gitmesen diyemiyorum isine doneceksin.
Maşallah canım harikasın.Tebrikler.Günaydınn ilk tartı bildirimi benden gelsin:
Eki Görüntüle 2181234
54'ü gördüm
Cuma 55.3
Fark -400 gr
Tamam canım.Köyde de dşyerindikkat etgünaydın kızlar köydeyim tartı bildirimi veremiyorum ayın 27sine kadar da veremiycem sanırım :/
Maşallah ne denir ki canımCuma: 85.300
Bugün(Pazartesi):82.100
Fark: -3.200
Ya bu tartıdamı sıkıntı var 4 günde bukadar gider mi bılmıom hep sabit yerde tartılıorum bide bu sabah vcye cıkdım bayaneyse :)
200 gram gayet iyi canım.tebrikler.Günaydın..
Cuma ~ 75.600
Pazartesi ~ 75.400
Fark ~ 200 gram
Aynen dediğin gibi canım böyle olacağı belliydi ve sen hafta sonu artıya geçip hafta içi müthiş atağa geçiyorsun.Gecen cuma: 54.5
Pazartesi: 55.2
Arti 700
esperenzaa
Amaaan boyle olacagi belliydi.
Neyse sukur buna da, alisigim ben hafta sonundan 500 700 fazla cikmalara.
Cumaya 53.9u gorebilirim hala.
Maşallah canım harikasın.tebrikler.
Sağlık olsun canım .toparlarsın.
Cok teşekkürle kaptanım ♡Afiyet olsun canımm,gerçe
Eylül sonu gibi iş dolayısıyla mecburen bırakırım canım.Ben de sizlerü özlerim canım.Kaptanlığı bıraksam da gelirim yine de.burası gerçekten bağımlılık yapıyor ve bana da iyi geliyor.kilo kontrolümü daha kolay sağlıyorum.
Maşallah canım harikasın.Tebrikler.
Tamam canım.Köyde de dşyerindikkat et
Maşallah ne denir ki canım
200 gram gayet iyi canım.tebrikler.
Aynen dediğin gibi canım böyle olacağı belliydi ve sen hafta sonu artıya geçip hafta içi müthiş atağa geçiyorsun.
Maşallah canım harikasın.tebrikler.
Sağlık olsun canım .toparlarsın.
Tebriklerr canımm. HarikasınTartııı
esperenzaa @cgdmk
Cuma:56,6
Bugün:55,7
Fark:0.9
İnşallah hedefime hemen ulaşırım ve altına ineriiiim korumaya geçeriiiim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?