- 26 Temmuz 2018
- 1.833
- 3.741
- 48
- 28
Cok saol canım kgelsın bende spora baslım grsrz cnm Amin inşallahhhhDün annemi yolcu ettik kızlar o yüzden bugün ev bende
O yüzden bayram öncesi şimdi ben kaçayım işleri halledeyim ara ara fırsat buldukça geleceğim :)
Hayırlı Arefe’ler bol dualar
Kolay gelsin tatlim :)Dün annemi yolcu ettik kızlar o yüzden bugün ev bende
O yüzden bayram öncesi şimdi ben kaçayım işleri halledeyim ara ara fırsat buldukça geleceğim :)
Hayırlı Arefe’ler bol dualar
İnşallahCanım biraz karbonhidratı fazla almıştın onun ödemi olabilir cumaya toparlarsın sen :)
Evet ya profil fotomu 61 yaptığımdan beri yok yaaNe nalet kiloymus be
Takildin kaldin 61.8de
İnsallah cumaya 60 gor artik kankim ya...
Ben de 55te takildim, habire 55 56 goruyorum. Ben de insallah bi 53.9 goreyim cumaya...
TünaydınTünaydınn canlarımm
mutlu bol eksili bir hafta geçirmeniz dileğiyle
Pazartesi bildirimleri yapıldı mı aceba?
Ben yapayım
Cuma 67.
Pazartesi 66,7
Fark :300 gram.
Tünaydın
Tebrikler kaptanım ♡Tünaydınn canlarımm
Ben yapayım
Cuma 67.
Pazartesi 66,7
Tamam canım bence de gayet uygun üç puan.İlk sayfayı güncellerim canım.Valla bilmiyorum ki kaptancigim
Benim onerim 3 puan olabilir
Cunku acik havada yapilan bir spor, bayagi bacak yoruyor, tempolu yuruyus 2.5 puan ya, ondan daha yorucu bisey aslinda
1kilo da olsa hedef kilonun altına düşmek biraz rahatlık1 kilo esneme payi cidden birakilmali yaa.
Ben de cok merak ediyorum hatice mi ben mi, kim once mezun olucakbenim cidden iyi gidip gidip bi anda cozutmalarim olmasa belki simdiye dek mezundum
Neyse bu hafta esim yok, rahatimo geldiginde de zerre odun vermicem bundan sonra, son cozutusum saglam oldu cunku
sporda şampiyon belli ikinci kim onu mu demek istiyorsun canım:) gerçekten azmin harika.maşallah nazar değmez inşallah canım.Bugün coçtum 20dakka egzersiz 15dakka plank 300 ip atlama 1saat ev işi akşamda bisiklet sürücem en az 71 dakkayorgun hissetmiorum kendımı
Tatilin bitiyor oluşu beni de üzüyor ama dediğin gibi okul başlar ve biterAh canım sorma
Bu akşam annemi yolluyoruz
Biz babamla bayramın ikinci günü gidecektik ama işlerinden dolayı cumaya kalma ihtimalimiz oldu
Açıkçası işime gelmedi değilama öbür cuma dönmeyiz o zaman öyle gidersek bilemiyorum olaylar karışık
Okulum da erken açılıyor bitti ya tatil
Başlamasının tek iyi yanı bitecek olması
gecikmiş bir tebrikler o zaman sana gelsinSelam
Meyve yemedim hiç bugün :))
beşik kertmesi yapıp başlarını bağlayamadınız bari 6. Takım kertmesi yapın da gençlerin mürüvetini görelimAaa şoktayım
Benim Kardeşiminde 10 tenmuz
Estağfurullah kaptanım tesekkur ederım♡ Ben kendim için yapıorum sıkılasmak için ama 1.lik Tabiki güzel birşey insanı dahada motive edıor :)Tamam canım bence de gayet uygun üç puan.İlk sayfayı güncellerim canım.
1kilo da olsa hedef kilonun altına düşmek biraz rahatlık
sporda şampiyon belli ikinci kim onu mu demek istiyorsun canım:) gerçekten azmin harika.maşallah nazar değmez inşallah canım.
Tatilin bitiyor oluşu beni de üzüyor ama dediğin gibi okul başlar ve biter
Annen sağsalim varmıştır inşallah canım
gecikmiş bir tebrikler o zaman sana gelsin
beşik kertmesi yapıp başlarını bağlayamadınız bari 6. Takım kertmesi yapın da gençlerin mürüvetini görelim
2 günde süpper:) harikasın canım yaTartııı
esperenzaa @cgdmk
Cuma:56,6
Bugün:55,7
Fark:0.9
İnşallah hedefime hemen ulaşırım ve altına ineriiiim korumaya geçeriiiim
İkiniz de hedefinize ulaşır ve korursunuz inşallah canım.esperenzaa evet bakalım hangimiz daha önce ana ikimiz aynı anda mezun olursak şaşmam
Ndymk bi aralar spor yapmıyordu
Onu spora alıştırdım
O da beni tatlı yerine meyveye
Tarçın bende de fazla kullandığımda regl gecikmesi yapıyordu.
Ekmek fazla olmuş canım.Tam buğday olup daha az dilim olsa menün iyi aslında.
Geçen sefer peşin cezamı Ödemiştimİkiniz de hedefinize ulaşır ve korursunuz inşallah canım.
Tarçın bende de fazla kullandığımda regl gecikmesi yapıyordu.
Ekmek fazla olmuş canım.Tam buğday olup daha az dilim olsa menün iyi aslında.
Kahvaltının çok iyi yapılması taraftarıyım ben de.Akşam ki dolmadan sonra etiform da olmasa çok güzelmiş menün.
Şimdi sana ne ceza versem ki onu düşünüyorumSen peşin peşin yaptın mı spor:))
Dolma bulgurlu ise ve dediğin gibi küçükse bence de çok sorun değil canım.Bal bir çay kaşığı kadar
Kaymağın üstüne gelen aroması o da
Direkt yemedim :) ayni şey gerçi
Biber dolmasının da kalorisini titizlikle araştırdım
Bulgurlu ve zeytinyağlı 80 gramın kalorisi 117 ye eşit
Ben 4 yedim ama benim ki asla büyük değil en küçük boy
Bundan küçük biber dolması görmedim
Ne büyük ne orta, bildiğin küçük
O yüzden tanesi 40 gramdan =120 gram ediyo
Afiyet olsun canım.Menün ,sporun güzel.karpuz biraz olmamış. karpuz,kavun çok şeker içerdiği için diyette iken biraz kontrollü olmak gerekiyor:)esperenzaa @fattylamb94 @Rzgrece
Kahvalti
1 yumurta
Peynir
Domates
5 zeytin
1 dilim tam bugday ekmeği
Ara
1 küçük elma
Şekersiz kahve
Öğle
3 yalancı sarma
6 parça karpuz
Aksam
1 tabak sebze yemegi
Salata
Spor
57 dk tempolu yürüyüş 142.5 puan
15 dk leslie mil 57 puan
Su şuana kadar 2 lt
2.5 saat temizlik puanini bilmiyorum
Afiyet olsun canım.menün çok güzel.spor ve su miktarın da iyi.Iyi aksamlarr bende paylaşayım menümü.
Sabah
2 küçük kepek ekmeği arasında peynirli tost(yağsız)
Domates, salatalık
Şekersiz çay
3 4 adet zeytin
Ara
Yarım nektari
Öğlen
Haşlama brokoli(bol yoğurt ve pul biberli)
Ara
Yeşil çay
Bir adet küçük boy kepekli galeta
Akşam
Taze fasülye
Ayran
Salata
Spor
Yaklaşık 2 saat ev temizliği yaptık annemle koltukları vs sildik bol bol kol çalışması oldu bana.. 40 puan
45 dakika bisiklet 135 puan doğru sanırım
Su
3 litre
esperenzaa
@fattylamb94
:)))))Tamam canım bence de gayet uygun üç puan.İlk sayfayı güncellerim canım.
1kilo da olsa hedef kilonun altına düşmek biraz rahatlık
sporda şampiyon belli ikinci kim onu mu demek istiyorsun canım:) gerçekten azmin harika.maşallah nazar değmez inşallah canım.
Tatilin bitiyor oluşu beni de üzüyor ama dediğin gibi okul başlar ve biter
Annen sağsalim varmıştır inşallah canım
gecikmiş bir tebrikler o zaman sana gelsin
beşik kertmesi yapıp başlarını bağlayamadınız bari 6. Takım kertmesi yapın da gençlerin mürüvetini görelim
İnşallah canım.Zaten ilk başlarda ödem de olsa güzel kilo veriliyor.sonra da kararlı bir şekilde devam edersen neden hedef kilona ulaşmayasın kiEylüle 80 kilo girebilmeyi diliyorum ve en kısa zamanda 60 kilo olmayi diliyorum
Afiyet olsun canım.Menün güzel.Hurmaların bitmesine çok var mı? Kaç kilo hurma stokladın kiCascade_
esperenzaa
Sabah: ama baya gec 12 gibi
Klasik kahvalti, kasap sucugu en fazla 5 dilimdir ve 1 sahanda yumurta
Ara: 2 hurma. Hurmalar bitene kadar hurmaya devam :)))
1 avuc kan uzumu
Aksam: 18.30da avuc ici kadar eski kasar, 1 domates, dereotu, 8 tane zeytin(zeytinyagli) ve sekersiz-tarcin kabuklu cay
Kahve: 2 bardak
Su: 1 lt oldu ya daha.
Ama tarcin kabugu koydum simdi icine 1.5 litre daha var dolapta, bitiririm yatana kadar ins.
2 gundur yatmadan once sirkeli su iciyorum. Bu ay icicem hep, belki yaninda 2 yk yagsiz yogurt da yerim midemi rahatsiz edecegini dusunursem.
Suyu tarcin kabuklu icmeye calisacagim, regl gecikirse de onemli degil zaten isime gelir, tatile denk gelebilir eylulde.
Menün diyetisyen menüsü ile ona pek karışamam tabiDiuetisyenim 1 dilim e izin verdi
Günlük 4 dilim tam buğday ekmegi hakkim da var ama yemiyorum en fazla 2 yada 3
Çok güzel :)Tünaydınn canlarımm
Ben yapayım
Cuma 67.
Pazartesi 66,7
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?