Gece hiç uyanmadı çokkk şükür. Dişlerine baktm bişi göremedim ama bilmiyorum
Senin yaşının verdiği enerji ve metabolizmanın hızı inan çok iyi canım.Sporun çok
Afiyet olsun canım.
Kızının dişi çıkıyor sanırım.diş dönemi bağışıklığı düştüğü için hasta oldu ve diş ağrısı bebişini huzursuz ediyor olabilirçok geçmiş olsun canım.
AhahhaaCanım çekirdek listede var ama sonradan fark ettim ki ay çekirdeği imiş neyse:)) ay çekirdeği de hiç sevmem
Ohh iyi bakalım başla hemen :)
Onun yerine 15 tane antep fıstığı varAhahhaaiyi o zaman en azından bundan sonra yemezsin :)
Oh iyi süper :)Bitti 46 dakka yapdm esnemelerıde yapdm
Ayyy o daha güzelmiş kız sallasana çekirdeğiOnun yerine 15 tane antep fıstığı var
Kuzum kendine böyle aşırı da yüklenmeAkşamda yürüyüşe cıkasım var ıstanbul bosken40 50 dakka da yurusem sporlar bitince
Sagol dostum :)Güzel
Kaçamaksız dostum
Acaba dedim ben mi şaapıyorum ama bence de yapalım canım
Daha sıkı vücut her zaman iyidir
Sen gel evine ben de geleyim yapalım
Ndymk bir video deneyecek hem olmadı ona bile katılabilir o videoları yaparız bir denesin bize tavsiye eder :)
Allah o gısganç arkadaşı ne etsin:) canımm inan bu lafları yedireceksin sadece sabır.
Afiyet olsun canım. Adımların şahane
Maş fasulyesini ben de hiç sevmemiştim. Gözünü seveyim barbunyanın,kuru fasulyenin.
Kuzu biz spor yapmadan incelemeyiz, bu kesin, o yüzden sen de kendine diğer yaza kadar incelme hedefi koy sporla
Ya telim epey büyük (6.44 inch kadar) cepte pek tasinmaz
Adimsayarim vardi minnak olanindan ama evde kalmis. Neyse onlar da bendenNdymk ve @giustizia_ hediye olsun
Hiç canını sıkma
Sen spor yapıp sıkılaşacaksın
O da salacak dötü göbeği sonra vay efendim ben nerelere gidem olacak
Hiç sıkma canını
Çok iyi menü de spor da canım
İnşallah canım.Ben de hepinizin mezun olmasını çok isterim.Hafta sonu da sıkı tutabilsen,şok diyetlere bile gerek dıymadan çok rahat mezun olursun canım.
Başlıyor artık canım.Eylülün ilk 15 günü oğlumun anaokuluna alışma süreci ile geçer.Sonra ev kadınlığından emekliye ayrılırım artık.Özledim canım çalışmayı.Ben tembelim ya ,aslında tembelliğim ev işlerine karşı
Haaaaaaa şimdü anladımkazasız belasız ağız tadı ile geçtiyse ne mutlu süze. Bayram telaşı bizde de var.Bayram temizliği vardı evde,bir de yarın bayram kahvaltısı hazırlıkları derken zar zor bıraya şimdi bakabildim
Bayramın ağız tadı ile geçsin canım.Şahane sporların geri gelir .
Aldıklarının hepsini güle güle kullan.
Allah esirgeyip korumuş.Okurken içim parçalandı senin yaşadığın durumu düşünemiyorum canım.Verilmiş sadakanız varmış.
Canımm benim,ben de hepinizi gerçekten çok özlerim ama dediğim gibi kaptanlığı bıra
Canımm eylül sonuna doğru kaptanlığı kesin bırakırım.Tekrar işe başlayacağım ,epey zamandır annelik,ev kadınlığı yaptım şimdi artık oğlum da anaokuluna başlayacak evde durmamın hiç bir anlamı yok.Bir de çalışmayı özledim:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?