- 29 Mayıs 2017
- 7.945
- 16.134
- 168
Birlikte gerçekten daha kolay oluyor.benim koruma evremde burası çok fayda sağladı bana.Esas nokta kararlı ve motive olabilmek burası da bunu çok iyi sağlıyor .Senin ve 6. Takımdaki tüm arkadaşlarımın katkısı benim yaşım ve metabolizmamın etkisinin kat kat üstünde
Sizin sayenizde motive oldum
Tipkisinin aynısı benEvet canım
Bir de kahvaltıya amcamı çağıracağım biraz telaşeli kafam
Uykuya çok düşkünüm ama uyurken zorlanıyorum
Ama uyuduktan sonra da bıraksalar kış uykusu
Amiiin canım benimAllah annene babana uzun ömür versin inşallah, eglenceli bi aile
TamamAyy evet inşallah
Ben bazen kaçırıyorum bildirimi inşallah etiketle beni de ordan:)
Allah babana sağlıklı uzun ömürler versin.diyet kırıcı olsa da çok tatlı bir adammışAhahaha ben evde spor yaparken kardeşim gelip deli falan diyor
Babam da arkadaşıma şey demiş
Bizimki evi havaya kaldırıyor (ip atlamamı kastederek)
Kızıyprum ya ona kek falan yedikçe şekeri çıkacak diye benden gizli yapmaya çalışıyor
Amin canım amin insallahAmiiin canım benimHepimizinkilere ve evlilerin eşlerine çocukluların çocuklarına sağlıklı mutlu huzurlu hayırlı uzun ömürler
Kesinlikle canımBirlikte gerçekten daha kolay oluyor.benim koruma evremde burası çok fayda sağladı bana.Esas nokta kararlı ve motive olabilmek burası da bunu çok iyi sağlıyor .
@yolcukardelen datlumm minnakım ip atlama ile bir haftada nasıl incelmiş ve kilo vermişti.Olabilir, deneyip görelim ödem tutup tartida arti gelme korkusu olmadan dedigin gibi
Ahahha rakibe rakibeye benzermişTipkisinin aynısı ben
sorma hele Leslie taklidiAllah babana sağlıklı uzun ömürler versin.diyet kırıcı olsa da çok tatlı bir adammış
Hayırlı geceler rakibemBen uyuyorum canlarım, yarin erken kalkilacak malum
Hepinize iyi geceler
Amiiin inşallah@yolcukardelen datlumm minnakım ip atlama ile bir haftada nasıl incelmiş ve kilo vermişti.
İnşallah sende de aynı sonucu alırız canımm.
Sporun,diyetin yada herhangi bir işin en zor yanı başlamak .başladıktan sonra motivasyonunu öyle yada böyle canlı tutabildiğimiz zaman başarılı oluyoruz.burası motivasyona iyi geldiği gibi rekabet ve sorumluluk da çok iyi kilo verdiriyor.Kesinlikle canım
Yani ben kendimden bu performansı beklemiyordum
Yani evet yapabilirdim ama yapar mıydım..
burası
İnşallah ben de korumamda ayrılmamak istiyorum dersler çok zorlamazsa buradayım :)
Hatun ip atlamayla mezun oldu@yolcukardelen datlumm minnakım ip atlama ile bir haftada nasıl incelmiş ve kilo vermişti.
İnşallah sende de aynı sonucu alırız canımm.
Kesinlikle kaptanım çok haklısınSporun,diyetin yada herhangi bir işin en zor yanı başlamak .başladıktan sonra motivasyonunu öyle yada böyle canlı tutabildiğimiz zaman başarılı oluyoruz.burası motivasyona iyi geldiği gibi rekabet ve sorumluluk da çok iyi kilo verdiriyor.
İyi geceler gamzeli güzelim.Ben uyuyorum canlarım, yarin erken kalkilacak malum
Hepinize iyi geceler
Hatun ip atlamayla mezun oldu@yolcukardelen sultanimmm
Amiiin cümlemizeİyi geceler gamzeli güzelim.
Ben de ufaktan uyumaya çalışayım;
fayfeyfiy iyi geceler minnak kuzum. Allah rahatlık versin.
Allah razı olsun amin kaptanım :)İyi geceler ...
Şimdiden benim güzel ve tatlı takım arkadaşlarımın bayramı mübarek ,duaları kabul olsun inşallah.
Dip not: az yiyin ha
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?