• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Aynı bendede ole oluor canım 2 3 gun sonra gecer daha olmaz bende suan o daha olmuo bel agrısıda bitti sadece yatarken bıraz acıo okadar
Eğer acıorsa cok zorlama az az başla alisana kadar sonra arttırırsın cnm

Aynen canim, 2 3 gun baya yavastan arttirayim. 50, 60 oyle giderim. Aslinda o kadar spora hic bir yerimde agri yok, alismis artik vucut da, ip yeni bisey ya, dize vurdu iste. Dedigin gibi alisir 2 3 gune.

Aynen canım başlarda olur hamlık var alışıo beden düşün ben sabah ac karnına uyandıkdan yarım saat sonra 10dakka plank 500 ip atlıorum acı yok terleme var :D
Aynen canim, 2 3 gun baya yavastan arttirayim. 50, 60 oyle giderim. Aslinda o kadar spora hic bir yerimde agri yok, alismis artik vucut da, ip yeni bisey ya, dize vurdu iste. Dedigin gibi alisir 2 3 gune.

Hayirli yolculuklar :)
Kazasiz belasiz insallah.
Ayrilmasi cok koyar biliyorum ama kafama eserse alirim colugu cocugu, binerim ucaga gelirim 2 gunlugune, haftasonu falan, diye dusunup rahatlayabilirsin :) belki ara tatilde gidersin kafana eserse. Bir sekilde rahatlat kendini. Zaten alisirsin 2 gune.
Beni en cok rahatlatan ayrilir ayrilmaz telefonla aramak olurdu, ogrenciyken senelerce ayri sehirde okudum. Yoldayken arardim, varinca arardim. Surekli arardim :)))
Sağol canım amin inşallah ❤️
2004 yilinda ciktim evden, o zaman beri arasirirz ☺️
Universiteyi kocaelinde okudum. 4 yıl boyunca en fazla ayrı kaldığım 39 gündü ☺️
Evlenince bu süre uzadı 2 aya (manisadayken)
Sirnak-mardin-adiyaman hattina gelince yilda iki kez oldu, 2. Cocuk doğunca yilda bir ☺️
Simdi hsonu ucakla gitsem desem, 10 saat ankarada beklemeli
2012den beri buralardayim, alismaya calisiyorum hala ☺️

Aynen canım başlarda olur hamlık var alışıo beden düşün ben sabah ac karnına uyandıkdan yarım saat sonra 10dakka plank 500 ip atlıorum acı yok terleme var :KK70:

Masallah sana ;)
Ya ben bi de 2 bacagi ayni anda kaldiramiyom daha he. En son kaldirir gibi oldum iste.
Ay bi de ev kucuuk, yani esyalar cok yer kapliyo ve tavan ne kadar alcakmis ya. Avizeyi de asagi indircem diye korktum valla :KK70:

Sabah guzel doydum ya :KK70:
1 ufak haşlanmış yumurta 1parca peynır 1 çeri domates yarım nektari meyvemıde yıcem bole sabahları lif almak için şart

Bos ver her sabah yeme :)))
Meyve de bi yerden sonra durdurur kilo vermeyi.
Yiceksen bi tek sabah ye. 1 hafta ye 1 hafta yeme falan hep de yeme. Senin seker krizin de yok masallah, ondan ye ama olculu ve az ye ;)

Masallah sana :KK66:
Ya ben bi de 2 bacagi ayni anda kaldiramiyom daha he. En son kaldirir gibi oldum iste.
Ay bi de ev kucuuk, yani esyalar cok yer kapliyo ve tavan ne kadar alcakmis ya. Avizeyi de asagi indircem diye korktum valla :KK70:
Saol canım alısınca ucar bile merak etme :KK70: kılolu bedenı kaldırmak daha zor ama ben spora alısdım 2 aydır düzenli yapınca sende alısırsın cnm
:KK70: aman dikkat et ipi kısa tut esyaları kenara cek oyle atla sakatlık olmasın :KK70:

10 dk plank helal olsun cidden.
Spor geçmişin var mı?
Saol cnm
2aydır düzenli yapıorum ondan oncesi yok olsa zaten 110 ulasmazdm :D hehe
Ama bekarken oldu bıraz lise yıllarındada kosu yapıordum okul takımında tempolu hızlı kosu 2 ders tenefus dahil aralıksız kosardım :D onlar eskıde kaldı suan etki yaparmı blmıom ozaman 52 kıloydum şimdi 77 :D cok fark var

Bos ver her sabah yeme :)))
Meyve de bi yerden sonra durdurur kilo vermeyi.
Yiceksen bi tek sabah ye. 1 hafta ye 1 hafta yeme falan hep de yeme. Senin seker krizin de yok masallah, ondan ye ama olculu ve az ye :KK66:
Canım şöyle lif almam lazım almazsam kılo vermem yavaslar veya sağlıksız olur her sabah yarımdan bırazdaha az nektari yıcem şeker krizi için deil de vitamin ve lif için zaten günlük 220 kalori yıyom toplam nektari ile 230 240 oluo :KK70: zarar etmez heralde

Sağol canım amin inşallah ❤️
2004 yilinda ciktim evden, o zaman beri arasirirz ☺️
Universiteyi kocaelinde okudum. 4 yıl boyunca en fazla ayrı kaldığım 39 gündü ☺️
Evlenince bu süre uzadı 2 aya (manisadayken)
Sirnak-mardin-adiyaman hattina gelince yilda iki kez oldu, 2. Cocuk doğunca yilda bir ☺️
Simdi hsonu ucakla gitsem desem, 10 saat ankarada beklemeli
2012den beri buralardayim, alismaya calisiyorum hala ☺️

Alismak zor tabi, Allah kolaylik versin tatlim :) keske ayni apartmanda oturulsa, ama nasip iste :)

Saol cnm
2aydır düzenli yapıorum ondan oncesi yok olsa zaten 110 ulasmazdm :KK70: hehe
Ama bekarken oldu bıraz lise yıllarındada kosu yapıordum okul takımında tempolu hızlı kosu 2 ders tenefus dahil aralıksız kosardım :KK70: onlar eskıde kaldı suan etki yaparmı blmıom ozaman 52 kıloydum şimdi 77 :KK70: cok fark var
Vucudun yine de spor alt yapısı varmış yoksa 10 dk plank kolay değil öyle kahvaltı öncesi ☺️
Benim de ilkokul-ortaokul-lise yillarinda azar azar da olsa voleybol,basketbol,yuzme, atletizm,tenis gecmisim var ama gunde 1.5 dk plank yapmaya useniyordum kisin :D

Tatlim hadi 2 ogunde abarti yesen tamam
Ama cidden 2 gune yayilmis agir yemelerin.
Dikkat etmek zorundasin.
Yoksa tatilden 59 kilo geri doneceksin en az. Cunku kilon oturmadi daha, o gordugun 55liler cok yeni daha ve oturan kilon 57 civari.
Haklısın canım spor da yapamıyorum İstanbul’da bir şekilde yapabiliyordum
İnşallah dikkat etmeye çalışacağım ya

Vucudun yine de spor alt yapısı varmış yoksa 10 dk plank kolay değil öyle kahvaltı öncesi ☺️
Benim de ilkokul-ortaokul-lise yillarinda azar azar da olsa voleybol,basketbol,yuzme, atletizm,tenis gecmisim var ama gunde 1.5 dk plank yapmaya useniyordum kisin :KK70:
Hahahah canım ben voleybolda oynadımda bıraktım koşu asıgıydım bayılıorum koşmaya okulu bırakmasaydım yarışmalar katılıcakdım ogretmenımın desteğiyle ama malesef olmadı bıraktım okulu
Sonra zaten evlendım falan spordan uzaklaştım alt yapı vardı aynen ben ufakkende 36 kilo vermısdım egzersizle evde 2 saat egzersiz + 1saat dans edıordum kısın vermısdım hemde oyuzden hem spor hemde dıyet geçmişim var saglam :KK70:

Back
X