Icinin rahat etmesi icin,Tamm cnm
Saol cnm susucam nedım ama ınanmayan gelır ozele benle görüşür susucam simdilik
cnm
Amaclari bu olabilir, lütfen moralini bozma, biz sana inanıyoruzKaptanım 7. Takımı takip edıordum 1 saatr aslında tüm takımları bana inanmadıklarını solemısler
Ben neden yalan soleme gereği duyayım sonuçta bennkendım için burdayım amacım zayıflamak sizi kandırıp yalan solesem kac yazar sonuçta foto atıorum duzenlı ınanmayan arkadasları ıkna etmekle ugrasmak ıstemıorum ama yalancı yerıne konmak zoruma gitti inanmayan bana ozelden yazsın her sekılde kanıtlarım
Bırde inanmayan yapabılıcekse benim yaptığım diyeti ve sporu aynı şekile yapsın haftada 4 5 kılo vermezse ben yalancıyım insan vücudu günde 1 kıl verir benim abım 1.5 kilo verdi spor salonunda ve bukdar ağır diyet yapmadan bılemedım moralım 0 a dusdu suan herseyden sogudum
Nacizane tavsiyem asla Canınızı sıkmayınTamm cnm
cnm
Yok çocuk deılım cnm kavga çıkarmam guzellkle çözülürIcinin rahat etmesi icin,
Birinciler sirlarini paylasiyor topigine yazi yazcan ya altina oncesi sonrasi fotonu at herkes gorsun tatlimama rica ederim polemik yaratcak birsey yazma
Amaclarinin mod dusurmek olduguna inanmiyorum canim. Sasirmalari ve dogrulugunu sorgulamalari gayet normal bence. Ki bende tanimasam sorgulardimAmaclari bu olabilir, lütfen moralini bozma, biz sana inanıyoruz
Tskler cnm ben cıızgmı bozmıcam susucamNacizane tavsiyem asla Canınızı sıkmayın
Ve gittiğiniz yol sağlıklı olduktan sonra kaptanınıza takımınıza bakın aynen devam edin .
Bazen böyle sonuçlar olunca
O tür yorumlar hep oldu
Hala da oluyor demekki
Ama kendi yoluna bakmak en doğrusu.
Tebrik ediyorum başarınızı
Canımmcımmm daha önce senden daha az kilo veren birine biz de inanamadık ki bu durum gerçekten normal.Çok çok kilo verdin ki sen başka takımda olsan ben de inanmayabilirdim.Kız ben 1 yıla yayarak 26 kilo verdim sen 2 ayda 36 kilo verdin. Arada böyle uçurum olunca insanlar şaşırıyor.Tamm cnm
cnm
Tamam canım elimden geleni yapmaya devam edıcem ♡ inşallahKabakçı güzelim seni haftaya olmazsa da bi sonraki hafta pistlerde salınırken,ilknurun ardından toz kalırsa listenin tozunu attırırken görmek istiyorum
Hahahahailknur’umuz gözümüzün nuru
İlknur totoyu kaşıt,annene okut.
Öyle canım ama benim verdiğim kadar emek verseler onlarda verirdi günün tamamı nerdeyse spor haraketCanımmcımmm daha önce senden daha az kilo veren birine biz de inanamadık ki bu durum gerçekten normal.Çok çok kilo verdin ki sen başka takımda olsan ben de inanmayabilirdim.Kız ben 1 yıla yayarak 26 kilo verdim sen 2 ayda 36 kilo verdin. Arada böyle uçurum olunca insanlar şaşırıyor.
Tmm canım sag olun ♡♡ sizi sevıorumAmaclari bu olabilir, lütfen moralini bozma, biz sana inanıyoruz
Hedefim haftaya girmek, olmazsa da diğer hafta tabi. Bu kez cok kasmiycam, beslenme seklimi oturtarak vereyim diyorumKabakçı güzelim seni haftaya olmazsa da bi sonraki hafta pistlerde salınırken,ilknurun ardından toz kalırsa listenin tozunu attırırken görmek istiyorum
Hahahahailknur’umuz gözümüzün nuru
İlknur totoyu kaşıt,annene okut.
Kiz ben seni yerum yeeerrr. Balli kizSiz bana inanın gerisi fasa fıso ♡♡ sevılıorsunuz iyiki 6.Takımı secıp gelmişim ve kabul edılmısım ♡♡
Iilknur silindir gibi ustumuzden geciyoHedefim haftaya girmek, olmazsa da diğer hafta tabi. Bu kez cok kasmiycam, beslenme seklimi oturtarak vereyim diyorum
İlknurun Tozunun altinda boguluruz biz
♡♡♡ hemsom benım canımKiz ben seni yerum yeeerrr. Balli kiz
Iyi uykular canim :) merak etmeYarın yepyeni bi güne uyanmak üzere şimdi çocukları uyuttum yatıyorum ,
Akşam menü ve sporCUKlarımı yazarım inşallah
Eksiğim olursa ağzıma bi çarpınkesin düzeltirim
yarın 10 gün geçmiş olacak regl olmadan kilo veremem ama bakalım inşallah bi an önce rahatlarım
Hepinize iyi geceler diliyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?