Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Tamm cnm

Saol cnm susucam nedım ama ınanmayan gelır ozele benle görüşür susucam simdilik
cnm
Icinin rahat etmesi icin,
Birinciler sirlarini paylasiyor topigine yazi yazcan ya altina oncesi sonrasi fotonu at herkes gorsun tatlim ama rica ederim polemik yaratcak birsey yazma

Amaclari bu olabilir, lütfen moralini bozma, biz sana inanıyoruz

Trabzonlu3461 ilknur var artık, sirtimiz yere gelmez
Maasallah diyeyim, maasallah

Kabakçı güzelim seni haftaya olmazsa da bi sonraki hafta pistlerde salınırken,ilknurun ardından toz kalırsa listenin tozunu attırırken görmek istiyorum
Hahahahailknur’umuz gözümüzün nuru
İlknur totoyu kaşıt,annene okut.

Tamm cnm

cnm
Nacizane tavsiyem asla Canınızı sıkmayın
Ve gittiğiniz yol sağlıklı olduktan sonra kaptanınıza takımınıza bakın aynen devam edin .
Bazen böyle sonuçlar olunca
O tür yorumlar hep oldu
Hala da oluyor demekki
Ama kendi yoluna bakmak en doğrusu.
Tebrik ediyorum başarınızı

Icinin rahat etmesi icin,
Birinciler sirlarini paylasiyor topigine yazi yazcan ya altina oncesi sonrasi fotonu at herkes gorsun tatlim ama rica ederim polemik yaratcak birsey yazma
Yok çocuk deılım cnm kavga çıkarmam guzellkle çözülür

Tskler cnm ben cıızgmı bozmıcam susucam

Tamm cnm

cnm
Canımmcımmm daha önce senden daha az kilo veren birine biz de inanamadık ki bu durum gerçekten normal.Çok çok kilo verdin ki sen başka takımda olsan ben de inanmayabilirdim.Kız ben 1 yıla yayarak 26 kilo verdim sen 2 ayda 36 kilo verdin. Arada böyle uçurum olunca insanlar şaşırıyor.

Tamam canım elimden geleni yapmaya devam edıcem ♡ inşallah

Öyle canım ama benim verdiğim kadar emek verseler onlarda verirdi günün tamamı nerdeyse spor haraket

Hedefim haftaya girmek, olmazsa da diğer hafta tabi. Bu kez cok kasmiycam, beslenme seklimi oturtarak vereyim diyorum
İlknurun Tozunun altinda boguluruz biz

Yarın yepyeni bi güne uyanmak üzere şimdi çocukları uyuttum yatıyorum ,

Akşam menü ve sporCUKlarımı yazarım inşallah

Eksiğim olursa ağzıma bi çarpın kesin düzeltirim

yarın 10 gün geçmiş olacak regl olmadan kilo veremem ama bakalım inşallah bi an önce rahatlarım

Hepinize iyi geceler diliyorum

Iyi uykular canim :) merak etme esperenzaa nin elinde kizilcik sopasi var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…