- 29 Mayıs 2017
- 7.945
- 16.134
- 168
Yeniden düzenleyelim canım.Fikri olan varsa söylesin bir ortak puan belirleyelim.Spor listem
600 bolgesel
300 ip
30 sn plank
1 saat ev isi
20 dkk gobek atmaca
Toplam 154 puan
esperenzaa kaptanim bolgesel puani konusunda ne diyosun 600 tane yaptim 24 puan cok az ya
Ooo
5 tanesi 1 puan olsaYeniden düzenleyelim canım.Fikri olan varsa söylesin bir ortak puan belirleyelim.
O Benim espiri ifadem :)))Gözüne far tutulmuş davşanım bu şaşkınlık niye
Canım sen kendindeki değişikliği farketmesen de etrafından emin ol farkediliyordur.Şayet etrafındakilerin fesat değilse sendeki değişimi görmemesi imkansız. Zaten kilon az.Sporla sıkılaşman gerek aslında.Bugun yine cok zayiflamissin, cok guzel olmus yorumu aldim
Bu verdigim kadar daha versem, bi de biraz spor, aahhh... İnsallah
canımm benim görmüştüm yazacaktım sana da.Eşin bence de haklı.Diyetine ,sporuna ve elinden geldiğince paylaşımına dikkat ettiğin müddetçe bence sorun yok canım.Eşimin evde olduğu geceler ben de burata kaçak göçek bakıyorum zaten:)) Eşim 2 saate gelir ben de hafta sonu ona çaktırmadan bakarım:)esperenzaa
Kaptanim daha once yazdim ama muhtemelen gormedin, 2 gun falan olmustur.
Benim aktifligim artik eskiye nazaran biraz azalacak.
Esim aksamlari telefonla ugrasmamdan artik rahatsiz olmaya basladi.
Takim gerekliliklerini zaten hep eksiksiz yerine getirdim, bundan sonra da boyle olur, ama aktifligim mecburen azalacak, yani ozellikle aksamlari olan o aktiflikler :))
Haberin olsun :)
Canımm kuzum sorımluluk sahibi feyzamm.Haklısın tabi ki keşke tüm takım olarak kilo verip hepimiz inceck olabilsek.ben zorunlu sebeplerle bir süre yoktum doğal olarak size de yansıdı tatlım.kabahat biraz da bende yani.Canım tabiiki bu iş takım işi
Ama senin yüzden maşallah tebarakallah biz seni aşırı aşağı çekiyoruz
Bakıyorum 7de herkes vermiş genelde ve yüzde o şekilde öyle olmuş ve kaç haftadır
Biz cidden seni baya aşağı çekiyoruz ya
Ve hepinizden özür dilerim bildirim yapamadığım içinçok üzgünüm
inşallah canım.Sen dinlenme dönemindeydin canım bu da normal yani.Ben de haftaya giricem diye umut ediyorum. Artık 66.9 olmam gerek. Her gün pilates yapıyorum çünkü
Dkk icin demiyoeum ben adet icin diyoeum 600 tane yaptim ter popomdan akti 24 puan aldim.esperenzaa Kanguru_
Benim fikrim şu;
Bölgesel hareket olarak ben bacak-kol hareketi yaptığım ve bu egzersiz olarak geçtiği için dak 2 puan ideal bence, değişmesine gerek yok ama mekik , şınav vb zorlayıcı olduğu için ayrı şekilde puanlama yapılabilir (ben şahsen hiç yapmıyorum) ama yapanlar için iyi olur tabi
Evet biliyorumDkk icin demiyoeum ben adet icin diyoeum 600 tane yaptim ter popomdan akti 24 puan aldim.
Eyvallah :))Ooo
Allah bereket versin :)))
Hergun bildirilmeli bence. Sonucta gorpte motive olup spor yapanlarimiz var. Misal benKanguru_ sporu herkes kendi hesaplıyıp cumaları bildiriyor ya, bu yüzden hergün yazmaya gerek yok dimi , iki iş olmasın
Spor iyi su kaybetmıssındır en azından 2.5 yap kız
azsa sıkıntı yok canım ama güzel menü
İyi de burda herkes sana inanıyor biri de çıkıp demedi ki hadi oradan diye. Ne işin var elin gruplarında niye onlara ispatlamaya çalışıyorsun ki zaten boşversene :))
Mübarek cuma aksam aksam bana goz yası akıtanların hepsinden öteki tarafta elim 2 yakalarında olucak eşim görse ağladığımı delırıcek ben yarışmalar katılmak istemiyorum ne olucaksa grup ıcınde kalsn bnm seylerm lutfen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?