Tmm cnm notumu aldimKanguru_ @Ndymk
24 agustos cuma
20000 adım 300
15 dak egzersiz 30
90 dak ev işi 30
Toplam 360
26 Agustos pazar
8.630 adım (127,5)
26 dak park aletleri (26)
Toplam 153,5
27 agustos pazartesi
14.000 adım (210)
30 dak egsersiz (60)
Toplam 270
28 agustıs salı
10.433 adım (153)
Toplam 153
29 Agu Çarşamba
10.000 adım 150
90 dak egz (180)
Toplam 330
30 Agu perşembe
17 .000 adım 255
45 dak egz 90
top 345
GENEL TOPLAM 1.611
Teşekkürler ...
Ulen beni mezun et daha ne isterimBen geldimmmm sopamla beraber geldim
Bugünden itibaren kaçamak yapanın ağzından burnundan fitil fitil getiricemm üleuyn
Mezun olun da artık siz de ben de rahat edeyim:))
Hosgeldiinnn❤❤❤❤İyi akşamlar hanımlar bende zayıflamak istiyorum aranıza katılabilir miyim?
Kuzum takma sen onlari bosveeerrr biz sana inaniyoruz. At bi oncesi sonrasi fotosu gelip bakarlar onlar zatenKaptanım 7. Takımı takip edıordum 1 saatr aslında tüm takımları bana inanmadıklarını solemısler
Ben neden yalan soleme gereği duyayım sonuçta bennkendım için burdayım amacım zayıflamak sizi kandırıp yalan solesem kac yazar sonuçta foto atıorum duzenlı ınanmayan arkadasları ıkna etmekle ugrasmak ıstemıorum ama yalancı yerıne konmak zoruma gitti inanmayan bana ozelden yazsın her sekılde kanıtlarım
Bırde inanmayan yapabılıcekse benim yaptığım diyeti ve sporu aynı şekile yapsın haftada 4 5 kılo vermezse ben yalancıyım insan vücudu günde 1 kıl verir benim abım 1.5 kilo verdi spor salonunda ve bukdar ağır diyet yapmadan bılemedım moralım 0 a dusdu suan herseyden sogudum
evet canim hatirladim seni. Ben kaptan degilim ama artik kaptanimizKaptanıma maşallah
Bana da yardım lütfen bende yapmak istiyorum
Not:
Ben 12.takımdan bir dost
Orda bazen sohbet ediyorduk
Hanı ole bı yazmışlarkı işi gücüm kalmadı kendini kandırmaya gruplara girip sallıyorumİyi de burda herkes sana inanıyor biri de çıkıp demedi ki hadi oradan diye. Ne işin var elin gruplarında niye onlara ispatlamaya çalışıyorsun ki zaten boşversene :))
Gidip gruplarında atıcam burda deıl en ıyı kapak o olur bennyalancı deılımTmm cnm notumu aldim
Ulen beni mezun et daha ne isterim
Hosgeldiinnn❤❤❤❤
Kuzum takma sen onlari bosveeerrr biz sana inaniyoruz. At bi oncesi sonrasi fotosu gelip bakarlar onlar zaten
evet canim hatirladim seni. Ben kaptan degilim ama artik kaptanimizesperenzaa elimizden geldigince yardimci oluruz. Bikere basarmissin tekrar yaparsin:)
Ben gidip kanıtlarım onlara utanırlarmı aceba nası kanıma dokundu bilselerCanım benim seni tanıyan bizleriz ve ben senin kilo vermene inanıyırım ama dedim ya benim korkum sağlık sorunun çıkabilir.
Burada daha önceki haftalarda iki hafta üst üstte bildiğim kadarı ile biri 5-6 kilo civarında kilo verdi ki o zaman biz de inanamadık.Sen çok az kalori alıp çok fazla spor yapıyorsun,yaşın çok çok genç ve doğal olarak bu da hızlı kilo verdiriyor.Senin durumunda kimse ile karşılaşılmayınca haliyle inandırıcı gelmiyor.Burada bildirim yapan üyenin beyanı esastır.Dedim ya canım attığın fotolar var ve kimseyi inandırmak zorunda değilsin.Senin verdiğin kilo çok olunca herkes şaşırdı ki ilk haftalarında ben de şok olmuştum.Doğruyı söylediğini biliyorım ama insanlar da şaşırmakta çok haklı kuzum
Daha önceden burada yarışmış olman büyük avantaj canım.Bir kere başardıysan tekrar başarırsın.Şu an kaç kilosun canım?Hoşbulduk teşekkür ederm Okudum kaptanım şubat başında mezun olmuştum genel olarak kuralları biliyorum.
Geçen sene ekim de 86 yla başlayıp şubat sonuna kadar 69 olup mezun olmuştum .
12. Takımdaydım ..
Bi süre güzel korudum ama son ayda baya saldım
Verdiklerimi almadan
Buranın disiplinine tekrar ihtiyacım var onun için aranızdayım kabul ederseniz
İnşallah çok teşekkür ederimevet canim hatirladim seni. Ben kaptan degilim ama artik kaptanimizesperenzaa elimizden geldigince yardimci oluruz. Bikere basarmissin tekrar yaparsin:)
Canım kbam sınırlerm bozuk sonradan gordum ozrdlermBiraz tanıttım gibi ama
Başka sormak istediğiniz bişi varsa cevaplayayım
Burayı çok özlemişim tekrar gelince
heyecanlandım ne yazacağımı bilemedim
Gerek yok tatlım.Dedim ya canım daha önceki haftalarda ben de aynı şoku yaşamıştımBen gidip kanıtlarım onlara utanırlarmı aceba nası kanıma dokundu bilseler
Evet o menüye o spora gayet de normal. yani zorun ne olabilir ki niye kandırasın insanları. Hani bitki ilacı içip önersen reklam yapıyorsun deriz mesela.Hanı ole bı yazmışlarkı işi gücüm kalmadı kendini kandırmaya gruplara girip sallıyorum
Sabah ole akşam spor canım cıkıo
2gun 2 lokma yemek kaçamak yok neyi kanıtlıcam buakdar seyı yapsınlar goreyım kac verıorlar
Sizden yana sıkıntım yok kesınlıkle ama ınanmayan banada yazabılırdı ordan ben ınanmıorum demesı zoruma gttı arkadan konusur gıbı kanıma dokundu sonucta burda once kendımızı duaunuoruz ben grupdan oncede kılo verıordum smdıde verıorum tek fark sporu arttırıp menu deısdım fazla verdım akıl almıcak birşey yok ortada
Ben özelden falanmı yazsam içi rahat etsınGerek yok tatlım.Dedim ya canım daha önceki haftalarda ben de aynı şoku yaşamıştımoluyor yani böyle.
Sen bugün bisiklete binmeyeceğim demiştin en son bisiklet tepesinden mi yazıyordun he
Gerek yok tatlim yaGidip gruplarında atıcam burda deıl en ıyı kapak o olur bennyalancı deılım
Canımm inan gerek yok.Kötü niyetli değilller.Şaşırmaları çok normal.@Esperenza kaptanım ızın varmı 7.takımda paylasım yapmaya
Saol canım suan susuorum normalde ben kendımı tutamam bole selerde ama sızın ıcın susucamEvet o menüye o spora gayet de normal. yani zorun ne olabilir ki niye kandırasın insanları. Hani bitki ilacı içip önersen reklam yapıyorsun deriz mesela.
Aman boşver canım ya allah aşkına değer mi moral bozmaya elin ağzı torba değil ki büzesin.
Hiç sallama en iyi cevap bu olur.Saol canım suan susuorum normalde ben kendımı tutamam bole selerde ama sızın ıcın susucam
Kaptanım yalancı demiş resmen biri normal şekilde şaşırdım demek deıl bu yoksa sıkıntı etmezdim ben kbma çok doldumCanımm inan gerek yok.Kötü niyetli değilller.Şaşırmaları çok normal.
Ben bugün eşime anlattım biraz.Ne yapmış,dalağını,böbreğini,midesini mi aldırmış dedi
Şu an 74 küsür kiloyumDaha önceden burada yarışmış olman büyük avantaj canım.Bir kere başardıysan tekrar başarırsın.Şu an kaç kilosun canım?
Ben de mayısta mezun oldum.bir süre iyi korudum ama şuan 3,5 kilo fazlam var tekrar diyet moduna girdim:)
Evet ya inanmamis bizde geyik yapmistik hattaGerek yok tatlım.Dedim ya canım daha önceki haftalarda ben de aynı şoku yaşamıştımoluyor yani böyle.
Sen bugün bisiklete binmeyeceğim demiştin en son bisiklet tepesinden mi yazıyordun he
Tamm cnmHiç sallama en iyi cevap bu olur.
Saol cnm susucam nedım ama ınanmayan gelır ozele benle görüşür susucam simdilikGerek yok tatlim ya
Onemli olan senin zayiflamandi zayifladin. Verdigin kilo az degil bende baska takimda gorsem seni tanimasam yuh derdim. Inanilmasi zor bir is basardin
Ben geldimmmm sopamla beraber geldim
Bugünden itibaren kaçamak yapanın ağzından burnundan fitil fitil getiricemm üleuyn
Mezun olun da artık siz de ben de rahat edeyim:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?