- 26 Temmuz 2018
- 1.833
- 3.741
- 48
- 28
Ben yatıcam cnm eşim şimdi odaya girse bana netı yasak lar bu halimi görse sabah konuşalım olurmu ben çok kotuyun cokHaydaaa
Guzelim sen niye taktin ki bu insanlari?
Ben cidden hic anlamadim
Konussunlar ne derlerse desinler
Yok artık ya hiç tanımadığın insanlar için kendini helak ediyorsun...Ben yatıcam cnm eşim şimdi odaya girse bana netı yasak lar bu halimi görse sabah konuşalım olurmu ben çok kotuyun cok
Ben yatıcam cnm eşim şimdi odaya girse bana netı yasak lar bu halimi görse sabah konuşalım olurmu ben çok kotuyun cok
Siz bana inanın gerisi fasa fıso ♡♡ sevılıorsunuz iyiki 6.Takımı secıp gelmişim ve kabul edılmısım ♡♡
İyi gecelerYarın yepyeni bi güne uyanmak üzere şimdi çocukları uyuttum yatıyorum ,
Akşam menü ve sporCUKlarımı yazarım inşallah
Eksiğim olursa ağzıma bi çarpınkesin düzeltirim
yarın 10 gün geçmiş olacak regl olmadan kilo veremem ama bakalım inşallah bi an önce rahatlarım
Hepinize iyi geceler diliyorum
Eskisi iyi miydi neYeniden düzenleyelim canım.Fikri olan varsa söylesin bir ortak puan belirleyelim.
Bence de5 tanesi 1 puan olsabu haftada oyle hesaplasak
Evet şöyle olabiliresperenzaa Kanguru_
Benim fikrim şu;
Bölgesel hareket olarak ben bacak-kol hareketi yaptığım ve bu egzersiz olarak geçtiği için dak 2 puan ideal bence, değişmesine gerek yok ama mekik , şınav vb zorlayıcı olduğu için ayrı şekilde puanlama yapılabilir (ben şahsen hiç yapmıyorum) ama yapanlar için iyi olur tabi
KatılıyorumHergun bildirilmeli bence. Sonucta gorpte motive olup spor yapanlarimiz var. Misal ben
Hayır tabi ki, tam aksine her hafta seni böyle gördükçe yanıldıklarını anlayıp günahını aldigini anlayacaklarMübarek cuma aksam aksam bana goz yası akıtanların hepsinden öteki tarafta elim 2 yakalarında olucak eşim görse ağladığımı delırıcek ben yarışmalar katılmak istemiyorum ne olucaksa grup ıcınde kalsn bnm seylerm lutfen
Bölgesel çalışmalar bence 10 adete 1 puan diyelim yaYeniden düzenleyelim canım.Fikri olan varsa söylesin bir ortak puan belirleyelim.
Bence daha iyi5 tanesi 1 puan olsabu haftada oyle hesaplasak
Rakibem yaEvet şöyle olabilir
Mekik ve sinav 5 e 1
Digerleri 10a 1
Ahahah ya canım ben sana demiştim ya ben seni eskiden görmüştüm bir topikte diyeŞooooooyyyle etrafi bir temizleyeyim
Temizlik imandandir. Hem gerginligide atmis olurum
Azcik camlari acim kiz kim kapatiyo bu camlari ya bu sicakta
@giustizia_ ki sen mi kapatiyosun camlari. Usuyon mu bacim bu havada
Bak baaaakkkfayfeyfiy ayakkabilarinla niye girdin topige annem ben sana demedim mi cikar buraya girmesen toz oluyo
cgdmk sende kitap okurken yedigin mryvelerin kabuklarini sehpanin ustunde birakmissin cok ayip
Ndymk canimcim tezgahin ustunde bulasik gormim bidaha topla topla biktim yahu.
Trabzonlu3461 kizim neden spor aletlerini orta yerde biraktin aciyon azcik bana ya topigi toplarken canim cikiyo
esperenzaa kaptanim topigi surekli ben topluyorum siraya mi koysak
Ya cen benimi takip ettinAhahah ya canım ben sana demiştim ya ben seni eskiden görmüştüm bir topikte diye
Yeni gelen arkadaş yazınca daha iyi hatırladım
Ben takıma haziran gibi girmeyi düşünmüş senin topiğe rast gelmiştim
Takımlarda bakınca da seni görünce oradan senşn takıma gelmek istemiştim az takip ettim
Sonra öğrenci evimde tartı olmadığı için tartılamayacaktım girmemiştim
Hatta sonraekilişşe tartı kazandımcgdmk hatırlar
Ya cen benimi takip ettinyerim yaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?