Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Merhabalar, dun konusulanlari okuyamamistim.
liliyaa ' dan once 'kiskanmislardir' yazan bendim aslinda. Fakat bunu soyle dusunun, diyelim birisi kardesinizi lafla uzdu, siz kardesinizi rahatlatmak icin 'kiskanmislardir' dersiniz ya, o sekilde.
Bunun platformla ters dusebilecegi o anda akliniza gelmez haliyle :)

Yine de her ne sekilde olursa olsun, kirici olduysa ozur dilerim tabii ki :)

Ilknur neden kendine bunu yapiyosun. Suan hem sana uzuldum hem sinirlendim yazik ya kollarina yazik. Bukadar hirs yapcak ne var Allah askina!!
Bilmiyorum kendımı iyi hıssetmıprum psikolojik anlamda kımse kimsenin hayatını blmıor yaşadıklarını benimde kendimce sıkıntılarım ve bıtanem bu şekilde rahatlıorum bısılerle meşgul olunca spor bana iyi gelıo vıcudumu yaralasada pıskolaga mi gitsem bılmıorum gıdıcek okadar çok yer varki

Ay bunu çok sevdimm

Herkesin kendince derdi var ama burda kimse tutupta dizlerini vucudunu yaralamiyor. Rica ediyorum spordan bu hafta uzaklas. Eger cidden kendini kotu hissediyosan psikoloja git. Cocugunu dusun. Sana birsey olursa o ne yapar onu dusun. Dun paylasim alaninda yazilanlari tekrar oku sakin kafayla. Saglikci olan arkadaslar neler yazmis bir oku. Bu zamana kadar birsey olmadi ama bu olmayacagi anlamina gelmez. Eger sen rahatsizlanirsan diyet yuzunden burdai herkes cok uzulur.

Ah canım.. Sorma benim takım pek ıssız bu aralar.. Gel her zaman beklerim ama..
Evet ya paylasim alaninda gordum. Kimse kalmamis. Aslinda diger takimlar katilmak isteyenler topiginden cekilse gelen her uye sizin takima gelse belli bir sure cok iyi olur. esperenzaa kaptanim??

Cnm salı günü gıdıcek kannaldırıcam brde eşim le annemle konuşup diyetisyene girmeyi dusunuorum yapdıgım spor ve dıyetı anlatıp daha detaylı test ıstıcem ve kalan kıloları saglıklı sekılde vermek ıstıorum bakalım nedıcekler ama sporu nedense brakamıorum bağımlılık oldu sanki pıskolokda şart ama maddi durum suan okdr rahat deıl

Coook iyi yaparsin canim cok sevinirim. Kendini oyalayacak seyler bul cik disari yuruyus yap hic degilse bukadar yipranmazsin. Sonucta oda spor

Tatlım sporunu bırakma zaten.. Testlerini yaptır ama..
Beslenmeni de sağlıklı yapıyosan sorun yok bence..

Guzelim
Datlim
Datli datlim
Ortak alanda seni etiketledim
Ve uzunca bir seyler karaladim
Oku lutfen

Bak biz o tepkilere neden cok sasirmadik biliyor musun
Cunku yasimiz buyuk, alismisiz, emek verdigin seyin kucumsenmesine

Ama bi yerden sonra kabullenenler var
Onlar da bunun cok sagliksiz oldugunu soyluyorlar
Biz de dedik sana
Ama sen zaten gidicen doktoruna
Zaten bi sikinti varsa heemmmeen duzeltirsin cunku masallah muthis zeki bi tipsin sen kiz

Evet ya paylasim alaninda gordum. Kimse kalmamis. Aslinda diger takimlar katilmak isteyenler topiginden cekilse gelen her uye sizin takima gelse belli bir sure cok iyi olur. esperenzaa kaptanim??
Harika bi fikir evet.. Aslında ben daha önce paylaşıma yazayım dedim ama yük olmak istemedim hiç bi takıma.

Tatlım sporunu bırakma zaten.. Testlerini yaptır ama..
Beslenmeni de sağlıklı yapıyosan sorun yok bence..
Beslenmeso sagliklo degil kaptanim.
Sabah
2 yumurta aki
Peynir
Domates

Aksam
Bi parca tavuk
Yogurt

Genelde bu sekilde.
Sporuda
Nerdeyse 10 dk plank 135 dk eliptik 300 400 ip 2000 kusur adim vs vs

Harika bi fikir evet.. Aslında ben daha önce paylaşıma yazayım dedim ama yük olmak istemedim hiç bi takıma.
Bende yazmalisim kaptanim. Hatta dun ortalik karismasa bende yazmayi dusundum. Ama sizin istemeniz daha dogru olur. Kimse sizi kirmaz zaten❤

Günaydın Ve hoşgeldiinn

Böyle gerginlikler olabilir bizim için önemli olan bir arada olup birbirimize destek vermek ki siz de mesajınızda izah etmişsiniz

Umarım bundan sonra hepimiz
Sağlıklı
Zayıf
Ve fit kızlar oluruz

Günaydin canim, hayır tabi ki, kimseye kendini ispatlamak zorunda değilsin
Yapman gereken salı günü tahlilini yaptirman ve doktorun dediklerine göre hareket etmen, hepsi bu
Trabzonlu3461 aynen öyle canım
Sen ve sağlığın önemli bizim için

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…