Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

O sana inanmayanlar var ya, onlar seni kıskananlar. imkansız olmadığını doktor olmadığım halde gayet de güzel açıkladım. sen kendini biliyorsun gerisi önemli mi, hayır asla. lütfen başka yerlere gitme bidaha, burda kal sadece.
fayfeyfiy yüreğine sağlık :)

evet ballı rakibem

evet ballı rakibem
İlk hediye kazandığım çekilişti nasıl mutlu olmuştum

Kız bu neyyyy
Destan yazmışsın
Sana geceleri iyi ilham geliyor
Ama evet doğruları yazmışsın

Bu hiç yakışmadı. Bu nasıl bir yazı. Nasıl bir hüküm vermek! Çok çirkin. Gerçekten hiç yakışmadı. Şu yazdıkların paylaşımda yazdıklarınla tezat. Ve bu platformun ruhuna tezat. Gerçekten hiç hoş değil.

İnanmayanlar için dedim. şöyle kilo verdim diyene 'yalancı' diyenlere dedim. Asıl onlara yakismadi. Onlarin ithami cirkin. hiçbir tezatlık yok.

İnanmayanlar için dedim. şöyle kilo verdim diyene 'yalancı' diyenlere dedim. Asıl onlara yakismadi. Onlarin ithami cirkin. hiçbir tezatlık yok.
İtham değil böyle bir kilo verimine inanamıyorum bana göre imkansız dedim misal. Ben de varım. İlk söyleyenlerden biriyim hatta. Yalancı demek istense bunu derdik. Tıpkı senin kıskananlar dediğin gibi. Ama burasını bu şekilde bir platform olarak görmedik asla. Biz takımlarla da ziyaretlerde bulunur birbirimize destek olur, verilen kilolar zayıflayan insanlarla mutlu oluruz. Böyle yaptık buna da devam ediyoruz. Siz de inşallah bu yolda ilerlersiniz. Zaten cuma zayıflama yarışmalarının yarışma olma mantığı da herkes azimlensin, daha iyi kilo verebilsin, motive olabilsin diye. Bunu anlayamamış olmanız ne acı. Siz bu platformu “kıskançlık” üzerinden çok yanlış değerlendirmişsiniz. Çok yazık.

Platformu öyle değerlendirmedim ne ilgisi var. "bana göre imkansız" derken ben öyle veremem anlamında mi? Üstüne alınma lütfen. Diyorum ki "yalancı" diyenler.. böyle bir söylem hiç hoş değil.
Yine de kusura bakmayın hem siz hem de bu topik için özür dilerim, kötü bir niyetim yoktu. ben kilo vermek isteyen herkese destek oldum her zaman, benim de topiğim vardı, bakabilirsiniz.
meşgul ettim buraları.
bir daha yazmicam zaten.
kolay gelsin başarılar. tesekkurler arkadaşlığıniz için.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…