var hala bi kac kisi
Rzgrece fan clupBiz toplanıp bir topik flan açalım
İletişim DM mesajlarınızı bekliyorum
O sana inanmayanlar var ya, onlar seni kıskananlar. imkansız olmadığını doktor olmadığım halde gayet de güzel açıkladım. sen kendini biliyorsun gerisi önemli mi, hayır asla. lütfen başka yerlere gitme bidaha, burda kal sadece.@Trabzonlu3461 ilknur bak sana çok kızacağım cidden
Ya böyle bir şey için ağlanır mı
Çevrelerinde hiç görmedikleri için inanması çok zor geliyor
Ben gördüm diyorum ama kardeşim erkekti ve daha kolay verdi evet metabolizmSı da hızlı diye ama senşn kadar vermedi az farkı vardı o yüzden seninki ile vermek bana inandırıcı geldi çok sorgulamdım bile
Ama evet sağlıklı olduğunu ben de düşünmüyorum ki konuştuk tatlım ama kilo verilir mi bu şekilde
Bu şekilde veremeyen hiçbir Şekilde veremez
Yarışmak için de vermiyorsun biz biliyoruz kendin için
Takım sadece seni motive ediyor
O yüzden buralardan ayrılmana ben asla razı değilim
Salı günü tahlil yaptıracaksın zaten
İnşallah kötü hiçbir şey çıkmaz
Eğer sen bu şekilde çevrendeki(çevrende bile değil bunlar) insanların sözleri mesajları ile kendini böyle üzersen ben sana söyleyim kendine yazık edersin
Hastalık çıkmasa bile hastalık çıkar
Ay gece gece o kadar üzüldüm ki üzülmene ya
Şöyle düşün hiç görmediğin bir şey var imkansız gelen sana ve biri bu öyle diyor buna hemen inanmak kolay değil ki ki bu insanlar kaç hafta ay yıldır burada kilo vermeye çalışan kilo verenleri gören İnsanlar
O yüzden inanmayabilirler kendi bilecekleri iş
Sorgulamaya gelince tabiiki merak ederler hangi yöntem nsıl en önemlisi senin sağlığın
AA yalancı aa bizi kandırıypr vs durumu asla yok
Biz sana inanıyoruz kaptan sana inanıyor sen kendine inanıyorsun ki yapıyorsun
O yüzden insanları takma
Ya erken yaşlanırsın onu mu istiyorsun sen
Gerçekten gece gece o kadar üzüldüm ki şu an sana
Canım gerçek hayatta biri gelip yüzüne kötü şeyler dese bile takma ya
@liliyaa dediği gibi en güzel cevap takmamak
Salla gitsin ya
@giustizia_ dediği gibi seni döveceğim ağladığın için cidden
Bekle yarın geliyorum İstanbul’a
Eğer kendini üzersen gelip seni döveceğim
Şooooooyyyle etrafi bir temizleyeyim
Temizlik imandandir. Hem gerginligide atmis olurum
Azcik camlari acim kiz kim kapatiyo bu camlari ya bu sicakta
@giustizia_ ki sen mi kapatiyosun camlari. Usuyon mu bacim bu havada
Bak baaaakkkfayfeyfiy ayakkabilarinla niye girdin topige annem ben sana demedim mi cikar buraya girmesen toz oluyo
cgdmk sende kitap okurken yedigin mryvelerin kabuklarini sehpanin ustunde birakmissin cok ayip
@Ndymk canimcim tezgahin ustunde bulasik gormim bidahatopla topla biktim yahu.
@Trabzonlu3461 kizim neden spor aletlerini orta yerde biraktin aciyon azcik bana ya topigi toplarken canim cikiyo
@esperenzaa kaptanim topigi surekli ben topluyorum siraya mi koysak
Ahahah ya canım ben sana demiştim ya ben seni eskiden görmüştüm bir topikte diye
Yeni gelen arkadaş yazınca daha iyi hatırladım
Ben takıma haziran gibi girmeyi düşünmüş senin topiğe rast gelmiştim
Takımlarda bakınca da seni görünce oradan senşn takıma gelmek istemiştim az takip ettim
Sonra öğrenci evimde tartı olmadığı için tartılamayacaktım girmemiştim
Hatta sonraekilişşe tartı kazandımcgdmk hatırlar
İlk hediye kazandığım çekilişti nasıl mutlu olmuştumevet ballı rakibem
O sana inanmayanlar var ya, onlar seni kıskananlar. imkansız olmadığını doktor olmadığım halde gayet de güzel açıkladım. sen kendini biliyorsun gerisi önemli mi, hayır asla. lütfen başka yerlere gitme bidaha, burda kal sadece.
fayfeyfiy yüreğine sağlık :)
Kız bu neyyyy@Trabzonlu3461 ilknur bak sana çok kızacağım cidden
Ya böyle bir şey için ağlanır mı
Çevrelerinde hiç görmedikleri için inanması çok zor geliyor
Ben gördüm diyorum ama kardeşim erkekti ve daha kolay verdi evet metabolizmSı da hızlı diye ama senşn kadar vermedi az farkı vardı o yüzden seninki ile vermek bana inandırıcı geldi çok sorgulamdım bile
Ama evet sağlıklı olduğunu ben de düşünmüyorum ki konuştuk tatlım ama kilo verilir mi bu şekilde
Bu şekilde veremeyen hiçbir Şekilde veremez
Yarışmak için de vermiyorsun biz biliyoruz kendin için
Takım sadece seni motive ediyor
O yüzden buralardan ayrılmana ben asla razı değilim
Salı günü tahlil yaptıracaksın zaten
İnşallah kötü hiçbir şey çıkmaz
Eğer sen bu şekilde çevrendeki(çevrende bile değil bunlar) insanların sözleri mesajları ile kendini böyle üzersen ben sana söyleyim kendine yazık edersin
Hastalık çıkmasa bile hastalık çıkar
Ay gece gece o kadar üzüldüm ki üzülmene ya
Şöyle düşün hiç görmediğin bir şey var imkansız gelen sana ve biri bu öyle diyor buna hemen inanmak kolay değil ki ki bu insanlar kaç hafta ay yıldır burada kilo vermeye çalışan kilo verenleri gören İnsanlar
O yüzden inanmayabilirler kendi bilecekleri iş
Sorgulamaya gelince tabiiki merak ederler hangi yöntem nsıl en önemlisi senin sağlığın
AA yalancı aa bizi kandırıypr vs durumu asla yok
Biz sana inanıyoruz kaptan sana inanıyor sen kendine inanıyorsun ki yapıyorsun
O yüzden insanları takma
Ya erken yaşlanırsın onu mu istiyorsun sen
Gerçekten gece gece o kadar üzüldüm ki şu an sana
Canım gerçek hayatta biri gelip yüzüne kötü şeyler dese bile takma ya
@liliyaa dediği gibi en güzel cevap takmamak
Salla gitsin ya
@giustizia_ dediği gibi seni döveceğim ağladığın için cidden
Bekle yarın geliyorum İstanbul’a
Eğer kendini üzersen gelip seni döveceğim
Sana da hayirli yolculuklar canımHayırlı geceler canım
Sabah ben de yola çıkacağım :)
Umarım uslanırlar
Balık burcu+köy havasıKız bu neyyyy
Destan yazmışsın
Sana geceleri iyi ilham geliyor
Ama evet doğruları yazmışsın
Sağol canımSana da hayirli yolculuklar canım
Tamam ben döverimSağol canım
Yarın yolculuk dolayısı ile aktif olamayacağım kızlar ama fırsat buldukça burada olacağım
Eğer İlknur bir daha ağlarsa yerime dövün lütfen
Bu hiç yakışmadı. Bu nasıl bir yazı. Nasıl bir hüküm vermek! Çok çirkin. Gerçekten hiç yakışmadı. Şu yazdıkların paylaşımda yazdıklarınla tezat. Ve bu platformun ruhuna tezat. Gerçekten hiç hoş değil.O sana inanmayanlar var ya, onlar seni kıskananlar. imkansız olmadığını doktor olmadığım halde gayet de güzel açıkladım. sen kendini biliyorsun gerisi önemli mi, hayır asla. lütfen başka yerlere gitme bidaha, burda kal sadece.
fayfeyfiy yüreğine sağlık :)
Haklısın öğrtmenimTamam ben döverim
Ama cik cik cik eğitimde dayak yok
İnanmayanlar için dedim. şöyle kilo verdim diyene 'yalancı' diyenlere dedim. Asıl onlara yakismadi. Onlarin ithami cirkin. hiçbir tezatlık yok.Bu hiç yakışmadı. Bu nasıl bir yazı. Nasıl bir hüküm vermek! Çok çirkin. Gerçekten hiç yakışmadı. Şu yazdıkların paylaşımda yazdıklarınla tezat. Ve bu platformun ruhuna tezat. Gerçekten hiç hoş değil.
İtham değil böyle bir kilo verimine inanamıyorum bana göre imkansız dedim misal. Ben de varım. İlk söyleyenlerden biriyim hatta. Yalancı demek istense bunu derdik. Tıpkı senin kıskananlar dediğin gibi. Ama burasını bu şekilde bir platform olarak görmedik asla. Biz takımlarla da ziyaretlerde bulunur birbirimize destek olur, verilen kilolar zayıflayan insanlarla mutlu oluruz. Böyle yaptık buna da devam ediyoruz. Siz de inşallah bu yolda ilerlersiniz. Zaten cuma zayıflama yarışmalarının yarışma olma mantığı da herkes azimlensin, daha iyi kilo verebilsin, motive olabilsin diye. Bunu anlayamamış olmanız ne acı. Siz bu platformu “kıskançlık” üzerinden çok yanlış değerlendirmişsiniz. Çok yazık.İnanmayanlar için dedim. şöyle kilo verdim diyene 'yalancı' diyenlere dedim. Asıl onlara yakismadi. Onlarin ithami cirkin. hiçbir tezatlık yok.
Platformu öyle değerlendirmedim ne ilgisi var. "bana göre imkansız" derken ben öyle veremem anlamında mi? Üstüne alınma lütfen. Diyorum ki "yalancı" diyenler.. böyle bir söylem hiç hoş değil.İtham değil böyle bir kilo verimine inanamıyorum bana göre imkansız dedim misal. Ben de varım. İlk söyleyenlerden biriyim hatta. Yalancı demek istense bunu derdik. Tıpkı senin kıskananlar dediğin gibi. Ama burasını bu şekilde bir platform olarak görmedik asla. Biz takımlarla da ziyaretlerde bulunur birbirimize destek olur, verilen kilolar zayıflayan insanlarla mutlu oluruz. Böyle yaptık buna da devam ediyoruz. Siz de inşallah bu yolda ilerlersiniz. Zaten cuma zayıflama yarışmalarının yarışma olma mantığı da herkes azimlensin, daha iyi kilo verebilsin, motive olabilsin diye. Bunu anlayamamış olmanız ne acı. Siz bu platformu “kıskançlık” üzerinden çok yanlış değerlendirmişsiniz. Çok yazık.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?