- 26 Temmuz 2018
- 1.833
- 3.741
- 48
- 28
Burası çok müsait deıl mahalle arası yuruyus yapacak pek yer yok cnm sporu benı yormuorda annem tansıyonumu ölçtü kucugu cok dusuk cıkdı kalp ve normal tansıyonum gayet iyi normalCoook iyi yaparsin canim cok sevinirim. Kendini oyalayacak seyler bul cik disari yuruyus yap hic degilse bukadar yipranmazsin. Sonucta oda spor
Merhabalar, dun konusulanlari okuyamamistim.
@liliyaa ' dan once 'kiskanmislardir' yazan bendim aslinda. Fakat bunu soyle dusunun, diyelim birisi kardesinizi lafla uzdu, siz kardesinizi rahatlatmak icin 'kiskanmislardir' dersiniz ya, o sekilde.
Bunun platformla ters dusebilecegi o anda akliniza gelmez haliyle :)
Yine de her ne sekilde olursa olsun, kirici olduysa ozur dilerim tabii ki :)
HoşgeldinnnAy bunu çok sevdimm
Canım detaylı bakılması lazımBurası çok müsait deıl mahalle arası yuruyus yapacak pek yer yok cnm sporu benı yormuorda annem tansıyonumu ölçtü kucugu cok dusuk cıkdı kalp ve normal tansıyonum gayet iyi normal
Seviyorum zaten balım. Sizler de bana uğrayın. 2.takımın ihtiyacı var sizlere..Hoşgeldinnn
Uğra uğra buralara bizi de çok seversin kaptanım
Tm canım acık açık solıcem yapmam gerekeni yapıcamCanım detaylı bakılması lazım
Salı günü doktora izah et anlat o zaten bazı tetkikleri isteyecektir duruma göre de yönlendirir
Psikoloji her şeyden önemli tabi
Spor yap spor iyi gelir de kendine de eziyet etme Canım
Tm canım acık açık solıcem yapmam gerekeni yapıcamCanım detaylı bakılması lazım
Salı günü doktora izah et anlat o zaten bazı tetkikleri isteyecektir duruma göre de yönlendirir
Psikoloji her şeyden önemli tabi
Spor yap spor iyi gelir de kendine de eziyet etme Canım
Cnm salı günü gıdıcek kannaldırıcam brde eşim le annemle konuşup diyetisyene girmeyi dusunuorum yapdıgım spor ve dıyetı anlatıp daha detaylı test ıstıcem ve kalan kıloları saglıklı sekılde vermek ıstıorum bakalım nedıcekler ama sporu nedense brakamıorum bağımlılık oldu sanki pıskolokda şart ama maddi durum suan okdr rahat deıl
İlla aksilikler çıkar KİSporun bagimlilik yaptigi bilimsel bi gercek zaten kuzum.
Bak ben de dun o kadar yorgunluga 52 dk eliptik yaptim.
Daha da yapicaktim, esimin kardesleri gelicek yarin, temizlik yapio, spor yapmama kizdi resmen ama duramadim ki.
Resmen minibuse bindigim yollari hizli hizli yuruyorum falan kesmiyo.
O da daha 1 haftadir spor yapiyorum ama her gun yapasim var :))) iste sartlar el vermiyo. İnsallah bugun bari 15 dk eliptik yapabilirim de esim yine surat asmaz
Kardesleri de 5 gun kalicakmis, nasil yapicam bilmiom spor, yine sekteye ugricak canim sıkılıyo
Aynen cnm bende baglandm sporsuz gün gecıremıorum napcaz :/Sporun bagimlilik yaptigi bilimsel bi gercek zaten kuzum.
Bak ben de dun o kadar yorgunluga 52 dk eliptik yaptim.
Daha da yapicaktim, esimin kardesleri gelicek yarin, temizlik yapio, spor yapmama kizdi resmen ama duramadim ki.
Resmen minibuse bindigim yollari hizli hizli yuruyorum falan kesmiyo.
O da daha 1 haftadir spor yapiyorum ama her gun yapasim var :))) iste sartlar el vermiyo. İnsallah bugun bari 15 dk eliptik yapabilirim de esim yine surat asmaz
Kardesleri de 5 gun kalicakmis, nasil yapicam bilmiom spor, yine sekteye ugricak canim sıkılıyo
İlla aksilikler çıkar Kİ
Gayet normal
Hatta aksilik de denilmez aslında pardon
Hayatın olağanakışı!!
Seni sen yapan şeyler !!
Tabiki de misafir gelecek
Tabiki de işin çıkacak
Bi gün uykun olacak
Bi gün moralin bozulacak
Bi gün canın istemicek
Ve illa sekteye uğrayacak
Az yapsanda hergün deli gibi yapamazsın
Hepimiz insanız
TabiikiSeviyorum zaten balım. Sizler de bana uğrayın. 2.takımın ihtiyacı var sizlere..
AynenAynen cnm bende baglandm sporsuz gün gecıremıorum napcaz :/
Yatılı mısafırde sıkıntı :/
En doğrusu canım haberini bekliyoruz mutlakaTm canım acık açık solıcem yapmam gerekeni yapıcam
Tmm cnm ♡
DeliyaaaAynen
Banyoda plank yaparim
Ben de yürüyüşe çıkıyorum.. Sonra gelsin ipAynen
Banyoda plank yaparim
Ooo yatma yatma spor yapasın olmadığında uğra burayaBen de yürüyüşe çıkıyorum.. Sonra gelsin ipgelsin plank oysaki bugün hep yatcaktım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?