Yapıcam da hala uyumuyor deliricemSuda guzel :) bugunde plates yapcan mi bebis izin verirse
Kavun üç dilim miMenumu yazayim sporu daha sonra yazarim
Sabah
2 tb ekmegiyle tost
1 yumurta
10 12 tane zeytin
Peynir
Cay
Ara
2 incir
1 kucuk elma
Aksam
Balik buglama
Patlican biber salatasi
3 dilim kavun
Su 2.5 lt yatana kadar 3 olur
Bende rezene ve kimyom cayi kullandim ama aktardan aldim humananinki ise yaramadi sanki bende. Hem sut ixin hemde cocuk icin cok faydali. Bide uyumasinada etki etmisti ecedePetibör hariç güzel menün afşyet olsun canım.lactamil bildiğim kadarı ile sütün miktarından çok kalitesini arttırıyor canım. Sen günde 3-4 fincan humana’nın rezene kimyon çayını da içsene canım.hem gaza çok iyi geliyor hem de sütü gerçekten arttırıyor. Doktorumuzun tavsiyesi ile kullanıp çok memnun kalmıştın ben.
Su miktarın ne canım?
Afiyet olsun canım menün çok güzel.
Su miktarı nedir?
Perşembe günü yazmış@Avvenente aa nereye
Yapıcam da hala uyumuyor deliricem
3 dilim dediysem 3 catal yani 3 lokmaKavun üç dilim mi
Fazla olmuş
Momcell diye süt arttırıcı çay aldım tadı da güzel ama oldum olası böyle çaylarla aram yok hiç içemiyorum fazla... lactamil i 1 aylıkken de kullanıp memnun kalmıştım markette görünce alayım dedim yenidenPetibör hariç güzel menün afşyet olsun canım.lactamil bildiğim kadarı ile sütün miktarından çok kalitesini arttırıyor canım. Sen günde 3-4 fincan humana’nın rezene kimyon çayını da içsene canım.hem gaza çok iyi geliyor hem de sütü gerçekten arttırıyor. Doktorumuzun tavsiyesi ile kullanıp çok memnun kalmıştın ben.
Su miktarın ne canım?
Afiyet olsun canım menün çok güzel.
Su miktarı nedir?
5kac aylik bebis
3 dilim dediysem 3 catal yani 3 lokmakocaaa 3 dilim degil
İwit durumundan arakladımŞeytanın bacağını kırarım tamam
Seni mi kırıcam :))
Dans ettim
Alıntı gibi yapmışsın durumumdan :)))
Şakka yaptım şakkakac aylik bebis
3 dilim dediysem 3 catal yani 3 lokmakocaaa 3 dilim degil
En son diyeti bırakmadım buralardayım yazmıştı daPerşembe günü yazmışben görmemiştim .Avvenente nerede diye profiline bakıp mesajını öyle buldum cankm.
Toplam puani yazsana sen suraya
Seninkiler kaç yaşında canmBenim sipalar uyudu ben spora kacar
esperenzaa kaptaniiimm ben spora gidiyorum
Spora gidiyorum ben
Ben gidiyorum spora
Spora ben gidiyorum
Gidiyorum ben spora
Gidiyorum spora ben
Oyy minnacik daha :) az daha sabret annesi 1 yasindan sonra duzene girer uykulaei
Uykuları düzenliydi 1 aydır bozulduOyy minnacik daha :) az daha sabret annesi 1 yasindan sonra duzene girer uykulaei
Lactamilin bir bardağı yanlış hatırlamıyorsam 150-180 kalori arası bişeydi.Ben de ilk dönemler süt artsın diye çok uğraşmıştım ve rezene kimyon, çok iyi gelmişti. Bebeğini de sakinleştirip uyutabilir .Momcell diye süt arttırıcı çay aldım tadı da güzel ama oldum olası böyle çaylarla aram yok hiç içemiyorum fazla... lactamil i 1 aylıkken de kullanıp memnun kalmıştım markette görünce alayım dedim yeniden
tesekkur ederim senin menude super :)Şakka yaptım şakka
Güzel menü
ruzgar 3.5 yasindaSeninkiler kaç yaşında canm
Ayy maşallahtesekkur ederim senin menude super :)
ruzgar 3.5 yasinda
Ece 1.5 yasinda :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?