Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Bu şekilde iki sayfayı da internette hep açık sayfa olarak bırakıyorum. Akşamları menümü yazacağım zaman ilk sekmedeki sayfayi yenileyip yazıyorum. Eşim de buralarda takildigimi bildiği için ondan gizlemek zorunda kalıp kapatmiyorum.

Eklentiler

• Screenshot_2019-08-14-22-32-40-121_com.android.chrome.webp
    34,3 KB · Görüntüleme: 24
Ben tam inanamadım kendime sanırım . Yazın diyet yapmak çok zor ya . Kahvaltıda yumurta yiyemiyorum ağır geliyor . Meyveler dondurma mayın tarlasında gibiyim
Yumurta banada kokuyor canım ama omlet yaparken pul biber ve kara biber ekliyorum yumurta kokusunu ortuyor
Bugün eşimle yaptık canım çok zorlandı. Benim de bacaklarım ağrıdı resmen. Araya bayram girip sporu bırakınca hemen kondisyon düşmüş.
Bende zorlandım bugun hem cokk sıcaktı bugun burası yazın en sıcak günüydü sanırım
Evet oyleydik ama ikisi de yok buralarda. Anka yla atışma olmayınca motivasyonum da geçen hafta gibi değildi. Çok yemediyse geçer bu hafta beni.
Bu hafta tartılar sıkıntı bakalım ne olacak cuma günü
Komşu da yer kız niye yemesin
Ne bilim kötü olur diye düşündüm

Kizlar şuanda annem ve kızımı künefe yemeye getirdim..
Resim atmicam
Ama baya yiyolar yani ..bende bakıyorum insallh 65 olayim öyle yicem
Büyük sınav canım Allah kolaylık versin. Benim de canım bı sürü şey çekiyor ama ben kiraz saplı form çayımı içiyorum. Adaletin bu mu Dünya diyesim var

Ben tam inanamadım kendime sanırım . Yazın diyet yapmak çok zor ya . Kahvaltıda yumurta yiyemiyorum ağır geliyor . Meyveler dondurma mayın tarlasında gibiyim
Bı baslasan gerisi gelir canım. Yazın insanın canı serin serin istiyor ama porsiyon olarak az yiyip erken yersen biraz daha kolaylaşır işin. Ha gayret deyip başla artık.

PC denmi giriyorsun
Telefonda aynimi
Büyük sınav canım Allah kolaylık versin. Benim de canım bı sürü şey çekiyor ama ben kiraz saplı form çayımı içiyorum. Adaletin bu mu Dünya diyesim var
Evet sonuç güzel olur insaalhh
Bu emeklerin bir karşılığı olmalı

Bence de bu hafta tartı pek güzel gelmeyecek gibi. Yine de belli olmaz. Belki gizli kahramanlarimiz çıkar.

Ayy ada öyle sahiden ben de doydum iki gündür hiç canım tatlı istemiyor şahane yiyim dünyayı yedim bide aç yatmayı özledim vücudum bı arinsin rahatlasin istiyorum bende ağzıma bı atmiyim devamı geliyor oyuzden en iyisi hiç yememek
Evet keşke katılsaydın
Kısmet ..şimdi yapmak zor geliyor bide 20 kişilik oluyor kim yiyecek sonra onu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…