Pazartesi döneceğim canım tam gaz atışırızEvet oyleydik ama ikisi de yok buralarda.Anka yla atışma olmayınca motivasyonum da geçen hafta gibi değildi. Çok yemediyse geçer bu hafta beni.
Bu şekilde iki sayfayı da internette hep açık sayfa olarak bırakıyorum. Akşamları menümü yazacağım zaman ilk sekmedeki sayfayi yenileyip yazıyorum. Eşim de buralarda takildigimi bildiği için ondan gizlemek zorunda kalıp kapatmiyorum.Evet bugün yapamadım ama belki eve geçince yapicam .lütfen yapın çok etkili
Ben pek anlamıyorum ne yapmam gerek.
Bu sayfanın ilk sayfasına gidip ordan menü sayfasını bulup bide en son sayfaya gidiyorum
Kolay yolu nasıl .ben sıkılıyorum öyle ..
Hadi bakalım spor geçmişin varsa iyi yoksa yorucu.
Yumurta banada kokuyor canım ama omlet yaparken pul biber ve kara biber ekliyorum yumurta kokusunu ortuyorBen tam inanamadım kendime sanırım . Yazın diyet yapmak çok zor ya . Kahvaltıda yumurta yiyemiyorum ağır geliyor . Meyveler dondurma mayın tarlasında gibiyim
Bende zorlandım bugun hem cokk sıcaktı bugun burası yazın en sıcak günüydü sanırımBugün eşimle yaptık canım çok zorlandı. Benim de bacaklarım ağrıdı resmen. Araya bayram girip sporu bırakınca hemen kondisyon düşmüş.
Bu hafta tartılar sıkıntı bakalım ne olacak cuma günüEvet oyleydik ama ikisi de yok buralarda.Anka yla atışma olmayınca motivasyonum da geçen hafta gibi değildi. Çok yemediyse geçer bu hafta beni.
Ne bilim kötü olur diye düşündümKomşu da yer kız niye yemesin
Büyük sınav canım Allah kolaylık versin. Benim de canım bı sürü şey çekiyor ama ben kiraz saplı form çayımı içiyorum. Adaletin bu mu Dünya diyesim varKizlar şuanda annem ve kızımı künefe yemeye getirdim..
Resim atmicam
Ama baya yiyolar yani ..bende bakıyorum insallh 65 olayim öyle yicem
Bı baslasan gerisi gelir canım. Yazın insanın canı serin serin istiyor ama porsiyon olarak az yiyip erken yersen biraz daha kolaylaşır işin. Ha gayret deyip başla artık.Ben tam inanamadım kendime sanırım . Yazın diyet yapmak çok zor ya . Kahvaltıda yumurta yiyemiyorum ağır geliyor . Meyveler dondurma mayın tarlasında gibiyim
PC denmi giriyorsunBu şekilde iki sayfayı da internette hep açık sayfa olarak bırakıyorum. Akşamları menümü yazacağım zaman ilk sekmedeki sayfayi yenileyip yazıyorum. Eşim de buralarda takildigimi bildiği için ondan gizlemek zorunda kalıp kapatmiyorum.
Evet sonuç güzel olur insaalhhBüyük sınav canım Allah kolaylık versin. Benim de canım bı sürü şey çekiyor ama ben kiraz saplı form çayımı içiyorum. Adaletin bu mu Dünya diyesim var
Bu hafta kilo verdin mi hiç. Ben bayağı artidayim. Regl yüzünden şişkinlik de var ama kilo da almışım.Pazartesi döneceğim canım tam gaz atışırız
Bence de bu hafta tartı pek güzel gelmeyecek gibi. Yine de belli olmaz. Belki gizli kahramanlarimiz çıkar.Yumurta banada kokuyor canım ama omlet yaparken pul biber ve kara biber ekliyorum yumurta kokusunu ortuyor
Bende zorlandım bugun hem cokk sıcaktı bugun burası yazın en sıcak günüydü sanırım
Bu hafta tartılar sıkıntı bakalım ne olacak cuma günü
Ne bilim kötü olur diye düşündüm
Listede 6 kısı var bu hafta bakalım görecegiz canımBence de bu hafta tartı pek güzel gelmeyecek gibi. Yine de belli olmaz. Belki gizli kahramanlarimiz çıkar.
Telefondan giriyorum canım. Bence sen de dene. Her seferinde sayfaları bulmak bayağı meşakkatli oluyor öbür türlü.PC denmi giriyorsun
Telefonda aynimi
Evet sonuç güzel olur insaalhh
Bu emeklerin bir karşılığı olmalı
İzinli olanlar dahil değil dimi 6 kişiye canım.Listede 6 kısı var bu hafta bakalım görecegiz canım
İzinlı olanları cıkartınca 6 canım haftaya Sayımız artacak ama :))İzinli olanlar dahil değil dimi 6 kişiye canım.
Hayır yani ben de çok severim deeğer öyle bir kür detoks vs varsa seve seve yaparım
Tamam öyle yapayım coksglTelefondan giriyorum canım. Bence sen de dene. Her seferinde sayfaları bulmak bayağı meşakkatli oluyor öbür türlü.
Yaptim gitti canim
Ayy ada öyle sahiden ben de doydum iki gündür hiç canım tatlı istemiyor şahane yiyim dünyayı yedim bide aç yatmayı özledim vücudum bı arinsin rahatlasin istiyorum bende ağzıma bı atmiyim devamı geliyor oyuzden en iyisi hiç yememekArtık meyveyede dondurmayada doyduk canım , artık bıcak gibi keselim ucundan azıcıkla bu iş olmuyor... ben ağzımı sürünce gerisi geliyor bu bayram feciydim tartıya çıkmaya korkuyorum.artık yemiyecem aç yatmayı özledimmmmm
Kısmet ..şimdi yapmak zor geliyor bide 20 kişilik oluyor kim yiyecek sonra onuEvet keşke katılsaydın
Afiyet olsun canim bitmedi mi katmerler kurabiyeler:))9.30 1 dilim ekmek 3 cay kasigi recel 1 dilim salam 1 kk kadar peynir
11.00 1 az sekerli nescafe 2 tane kavala kurabiyesi
14.00 ceyrek katmer
17.30 2 kasik kabak saçalaması 1 dilim ekmek
Spor jillian level 2
Su 2.5 litre
Benim tartım salondaydı gelen giden tartıldı, çocuklar oynadı diye kaldırdım bilmiyorum hiçBu hafta kilo verdin mi hiç. Ben bayağı artidayim. Regl yüzünden şişkinlik de var ama kilo da almışım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?