- 31 Aralık 2017
- 12.133
- 32.162
- 548
- 37
Yapmakla yapmamak arasında cook kararsızım canım kardesimde diyette yaparsam ikimizde yicezZipzip- ne oldu aenin pasta işi kız. Ben bütün yaptım yarın süsleyince bir şeye benzerse yükleyeceğim
Afiyet olsun canım menün güzel ama aksam yemegini biraz daha erken yiyebilirsin.Menüm
Sabah 11:00
Kıymalı yumurta
1 dilim beyaz peynir
Domates salatalık
2 dilim tb ekmeği
Ara 14:00
1 kase mercimek çorbası
Ara 16:00
3 kuru kayısı 10 sarı leblebi
Akşam 20:00
5 yk kıymalı yumurta
3 dilim tb ekmeği
4 yk yoğurt
Su 2 lt spor 4 km yürüyüş ( 6000 adım )
Yarismayami katılacaksınız kaptanimYapmakla yapmamak arasında cook kararsızım canım kardesimde diyette yaparsam ikimizde yicez
Evt bugün disaridaydik oyuzden geç oldu yoksa bu saate kalmazdim gelip alelacele hazırladım birseyler ama 1 den önce yatmiyorumAfiyet olsun canım menün güzel ama aksam yemegini biraz daha erken yiyebilirsin.
Evet canım yas pastalar kategorisi için basit bir pasta yapacagım ama onuda yapmaya korkuyorum :))Yarismayami katılacaksınız kaptanim
Anladım canım o zamana kadar eritirsinEvt bugün disaridaydik oyuzden geç oldu yoksa bu saate kalmazdim gelip alelacele hazırladım birseyler ama 1 den önce yatmiyorum
Kesin yersiniz soğuk soğukYapmakla yapmamak arasında cook kararsızım canım kardesimde diyette yaparsam ikimizde yicez
Valla yeriz canımKesin yersiniz soğuk soğuk
Evde olunca dayanmak zor oluyor kaptanim yapıp konu komşuya dağıt hayrınaValla yeriz canım
Yine benim kilom cok fazla değilde kardesimin vermesi lazım bakalım daha 5 -6 gün var yaparsam eklerim :)))
Burda söyleyemiyorum yapacagım pastayı da komsu begenmez benceEvde olunca dayanmak zor oluyor kaptanim yapıp konu komşuya dağıt hayrına
Ben oğlumun dogumgunune harf pasta yapmıştım bilseydim aşamalı çeker eklerdim yarışma yeni başladı
Afiyet olsun canım güzel menü olmuş. Hem de erken bitirmissin.Menüm
Sabah 12:00
Kıymalı yumurta
1 dilim beyaz peynir
Domates salatalık
2 dilim tb ekmegi
Akşam 16:00
7-8 yk kuru fasulye
4 yk yoğurt
Salata
Su 2 lt spor yok
Sarmalar biraz fazla kaçmış galiba afiyet olsun canım.9.30 1 kucuk dlm borek, 7 zeytin, domates, salatalik, yogurt
13.30 10 sarma, yogurt
14.30 1 bardak tarcinli keten tohumlu sut, 7 uzum
16.30 1 misir
18.30 11 12 sarma, 1 kase cacik, 2 kucuk dlm (yarim ay seklinin dilimlenmis hali) kavun
Gelsin katmerler gitsin kolalar,bu nasıl menü boyle insafsız. Neyse ki kilo almamissin bunca şeye, yoksa elimden cekecegin vardı.Simdi beni biraz ayiplayin diye yaziyorum utanmayi hakettim bu menüyle..
Bu aralar yeni evimi temizlemeye esya yerlestirmeye gidiyoruz ondan sasti duzenim ama kesinlikle bahane degil bu.
11.30 yarim katmer 1 bardak sekersiz cay ceyrek hashasli pogaca
14.00 1 az sekerli nescafe 1 kavala kurabiyesi
15.30 ceyrek katmer 1 bardak kola
Gece;
01.30 1 avuc cekirdek bikac tane soslu mısır. 2 kare cikolata
Spor aksama kadar esya tasima ev temizligi
Su 2.5 litre
Cok özür dilerim caninizi cektirdiysem ama bunu yapmak zorundayim buraya mahcup olmak bana en büyük ceza cunku..
Afiyet olsun canım güzel menü olmuş.Sabah 9.45
1 yumurta
Peynir,zeytin
Domates yeşillik
Közlenmiş biber ,ceviz
İki tane kuruyemiş toplarim
Bir küçük bardak süt
Yeşil çay
Akşam 17.30
Mercimekli bulgurlu semizotu yemeği
Bir iki kasik kurufasulye
Maydanoz ,yoğurt
Canım saatleri yazmamissin o yüzden bişey diyemiyorum ama çok kötü falan değil menün, sadece reçel olmasa mükemmel olurmuş ama bence o da çok değil.ve gelelim bana....
her türlü taslayin lutfen
son 3 gündür spor yapmadımgelen giden yapamadım ama bu mazeret olamaz.
Sabah
1 ymurtadan domatesli menemen
Peynir ,açık çay
4 çay kaşığı vişne reçe
öğlen
1 kase yoğurt
Ara
Yeşilçay ve Beyaz nohut leblebi
Akşam
4 y.k taze fasulye
ayran
su 1 litre içildi.
Su az içildi.Ve saatler iyice dengesizlesti.
beni kendime getirin.
acilen taşlanmaya ihtiyacim var.
Afiyet olsun canım. Merakından soruyorum iki gündür kıymalı yumurta yiyor olmanın bir sebebi var mı.Sabah 11:00
Kıymalı yumurta
1 dilim beyaz peynir
Domates salatalık
2 dilim tb ekmeği
Ara 14:00
1 kase mercimek çorbası
Ara 16:00
3 kuru kayısı 10 sarı leblebi
Akşam 20:00
5 yk kıymalı yumurta
3 dilim tb ekmeği
4 yk yoğurt
Su 2 lt spor 4 km yürüyüş ( 6000 adım
Komşunun yemeyecegi bir pasta merak ettimBurda söyleyemiyorum yapacagım pastayı da komsu begenmez bence
Erkek kardesim var o yer aslında ben yarın yada cuma yapayım
Tarihde gerekiyor canım o yüzden eski yaptıgınn olmuyor
Ben de dün itibariyle tekrar spora başladım canım çok şükür.Jillian level 2 yapildi
Hadi bakalim bayram bitti artik hepimiz bi sporun ucundan tutalim
Tamamen tesadüfAfiyet olsun canım güzel menü olmuş. Hem de erken bitirmissin.
Sarmalar biraz fazla kaçmış galiba afiyet olsun canım.
Gelsin katmerler gitsin kolalar,bu nasıl menü boyle insafsız. Neyse ki kilo almamissin bunca şeye, yoksa elimden cekecegin vardı.
Afiyet olsun canım güzel menü olmuş.
Canım saatleri yazmamissin o yüzden bişey diyemiyorum ama çok kötü falan değil menün, sadece reçel olmasa mükemmel olurmuş ama bence o da çok değil.
Afiyet olsun canım. Merakından soruyorum iki gündür kıymalı yumurta yiyor olmanın bir sebebi var mı.
Ben hem bu sayfayı hem de diğer sayfayı hiç kapatmiyorum canım. Böylece kolay oluyor. Her seferinde yeniden açmıyorum.Prdn menü sayfasına yorum yapmışım
Ben burayla orayı karıştırıyorum
Birde girip oraya yazmak zor geliyor
Kaptanım bişey olmaz demiştiniz galiba
Ben artık buraya yazicam
Tamam canım yapınca söylerimKomşunun yemeyecegi bir pasta merak ettimyapınca haberimiz olsun olurmu
Canım biz rakiptik dimi, sen ben ve anka. İkiniz de kactiniz resmen.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?