Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Afiyet olsun canım menün de sporunda cook güzel

Afiyet olsun canım menün güzel ara öğünlerin cok güzel olmus

Evet bugün yapamadım ama belki eve geçince yapicam .lütfen yapın çok etkili
Ben hem bu sayfayı hem de diğer sayfayı hiç kapatmiyorum canım. Böylece kolay oluyor. Her seferinde yeniden açmıyorum.
Ben pek anlamıyorum ne yapmam gerek.
Bu sayfanın ilk sayfasına gidip ordan menü sayfasını bulup bide en son sayfaya gidiyorum
Kolay yolu nasıl .ben sıkılıyorum öyle ..

Yarın bende jillian yapicam bakalım yapabilecekmiyim
Hadi bakalım spor geçmişin varsa iyi yoksa yorucu.

Ben pek anlamıyorum ne yapmam gerek.
Bu sayfanın ilk sayfasına gidip ordan menü sayfasını bulup bide en son sayfaya gidiyorum
Kolay yolu nasıl .ben sıkılıyorum öyle ..
Benim cogunlukla girdiğim sayfalar oldugu için en son girilen sitelerde cıkıyor diyet günlükleri diyorum o sayfalar cıkıyor bizim sayfaya gelince en son nereyi okuduysam ordan devam ediyorum
Kizlar şuanda annem ve kızımı künefe yemeye getirdim..
Resim atmicam
Ama baya yiyolar yani ..bende bakıyorum insallh 65 olayim öyle yicem
Onlara Afiyet olsun canım :)))
Sende ilk hedefine ulasınca yersin

Ben tam inanamadım kendime sanırım . Yazın diyet yapmak çok zor ya . Kahvaltıda yumurta yiyemiyorum ağır geliyor . Meyveler dondurma mayın tarlasında gibiyim
Artık meyveyede dondurmayada doyduk canım , artık bıcak gibi keselim ucundan azıcıkla bu iş olmuyor... ben ağzımı sürünce gerisi geliyor bu bayram feciydim tartıya çıkmaya korkuyorum.artık yemiyecem aç yatmayı özledimmmmm

Ben hareket yapsam onu da kar sayıcamda nedenini bilmediğim bi miskinlik var üstümde

Ben hareket yapsam onu da kar sayıcamda nedenini bilmediğim bi miskinlik var üstümde

Sıcaklar hava etkiliyor bence... bende hep uyku halindeyim... demir ilacım bitti aslında 6 ayı tamamladım... biraz ara vermek gerekiyormuş... demir ilacını kullandığım dönem çok hareketliydim...birde ilacı biraktim iştahım arttı çok ilginç

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…