Yaparsın yaparsın bende denedim ama simdi Cardio videosu daha zevkli geliyor bana :))Yarın bende jillian yapicam bakalım yapabilecekmiyim
Aaa dogru siz rakip olmustunuz bayram girdi araya unuttuk :)Canım biz rakiptik dimi, sen ben ve anka. İkiniz de kactiniz resmen.
İnşallah canımYaparsın yaparsın bende denedim ama simdi Cardio videosu daha zevkli geliyor bana :))
Afiyet olsun canım menün de sporunda cook güzelBugünkü menüm
12.15 kahvaltı
2 sahanda yumurta, 1 dilime yakın peynir, 1 kaşık kuru domates, yarım çay kaşığı tereygiyla 1 tatlı kaşığı bal, 3 yarım daire ince dilim patates, 1 avuc büyüklüğünde balon ekmek.
15.00 ara
Limonata
19.00 akşam
100 grama yakın haşlanmış tavuk, 1 köz biber, 1 kaşık peynirli erişte, bol salata.
2 lt su
14.000 adım
Fat burning cardio outwork 30 dakika
Afiyet olsun canım menün güzel ara öğünlerin cok güzel olmus9.30 2 dlm ekmek, 1 yunurta haslama, 1 dlm peynir, domates, salatalik, yogurt
13.30 2 3 catal kavurma, 1kase paca corbasi
15.30 1 elma dalindan, 4 kucuk incir dalindan cok olgunlasmamisti
19.30 1 porsiyon adana, salata, ayran
Kizlar bugun koye gittik 1.30 saat dag tepe dolastik tirmandik buda sporum:))) gezerken agaclardan topladigim ganimetlerlede arami yapmis oldum :)))
Evet bugün yapamadım ama belki eve geçince yapicam .lütfen yapın çok etkili
Ben pek anlamıyorum ne yapmam gerek.Ben hem bu sayfayı hem de diğer sayfayı hiç kapatmiyorum canım. Böylece kolay oluyor. Her seferinde yeniden açmıyorum.
Hadi bakalım spor geçmişin varsa iyi yoksa yorucu.Yarın bende jillian yapicam bakalım yapabilecekmiyim
Hayır yani ben de çok severim deTamamen tesadüfyarın sulu yemeğe terfi edicem
Benim cogunlukla girdiğim sayfalar oldugu için en son girilen sitelerde cıkıyor diyet günlükleri diyorum o sayfalar cıkıyor bizim sayfaya gelince en son nereyi okuduysam ordan devam ediyorumBen pek anlamıyorum ne yapmam gerek.
Bu sayfanın ilk sayfasına gidip ordan menü sayfasını bulup bide en son sayfaya gidiyorum
Kolay yolu nasıl .ben sıkılıyorum öyle ..
Onlara Afiyet olsun canım :)))Kizlar şuanda annem ve kızımı künefe yemeye getirdim..
Resim atmicam
Ama baya yiyolar yani ..bende bakıyorum insallh 65 olayim öyle yicem
Yeme canım giyeceğin cicileri düşünKizlar şuanda annem ve kızımı künefe yemeye getirdim..
Resim atmicam
Ama baya yiyolar yani ..bende bakıyorum insallh 65 olayim öyle yicem
Ben tam inanamadım kendime sanırım . Yazın diyet yapmak çok zor ya . Kahvaltıda yumurta yiyemiyorum ağır geliyor . Meyveler dondurma mayın tarlasında gibiyimCanım biz rakiptik dimi, sen ben ve anka. İkiniz de kactiniz resmen.
Artık meyveyede dondurmayada doyduk canım , artık bıcak gibi keselim ucundan azıcıkla bu iş olmuyor... ben ağzımı sürünce gerisi geliyor bu bayram feciydim tartıya çıkmaya korkuyorum.artık yemiyecem aç yatmayı özledimmmmmBen tam inanamadım kendime sanırım . Yazın diyet yapmak çok zor ya . Kahvaltıda yumurta yiyemiyorum ağır geliyor . Meyveler dondurma mayın tarlasında gibiyim
Ben hareket yapsam onu da kar sayıcamda nedenini bilmediğim bi miskinlik var üstümdeArtık meyveyede dondurmayada doyduk canım , artık bıcak gibi keselim ucundan azıcıkla bu iş olmuyor... ben ağzımı sürünce gerisi geliyor bu bayram feciydim tartıya çıkmaya korkuyorum.artık yemiyecem aç yatmayı özledimmmmm
Ben hareket yapsam onu da kar sayıcamda nedenini bilmediğim bi miskinlik var üstümdeArtık meyveyede dondurmayada doyduk canım , artık bıcak gibi keselim ucundan azıcıkla bu iş olmuyor... ben ağzımı sürünce gerisi geliyor bu bayram feciydim tartıya çıkmaya korkuyorum.artık yemiyecem aç yatmayı özledimmmmm
Bugün eşimle yaptık canım çok zorlandı. Benim de bacaklarım ağrıdı resmen. Araya bayram girip sporu bırakınca hemen kondisyon düşmüş.Yaparsın yaparsın bende denedim ama simdi Cardio videosu daha zevkli geliyor bana :))
Sıcaklar hava etkiliyor bence... bende hep uyku halindeyim... demir ilacım bitti aslında 6 ayı tamamladım... biraz ara vermek gerekiyormuş... demir ilacını kullandığım dönem çok hareketliydim...birde ilacı biraktim iştahım arttı çok ilginçBen hareket yapsam onu da kar sayıcamda nedenini bilmediğim bi miskinlik var üstümde
Evet oyleydik ama ikisi de yok buralarda.Aaa dogru siz rakip olmustunuz bayram girdi araya unuttuk :)
Evet keşke katılsaydınEvde olunca dayanmak zor oluyor kaptanim yapıp konu komşuya dağıt hayrına
Ben oğlumun dogumgunune harf pasta yapmıştım bilseydim aşamalı çeker eklerdim yarışma yeni başladı
Komşu da yer kız niye yemesinTamam canım yapınca söylerim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?