Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Şeker öyle birşey ki yiyince devamı istemeden geliyor.
o çay kasigiyla yediğim reçel gün boyunca nasıl etkiledi beni.surekli canım tatlı istedi.
Birdaha mı asla...
Evet şeker öyle bişey yedikçe durduramıyorsun kendini arınmak lazım şekersiz günlerimi özledim ...

Evet şeker öyle bişey yedikçe durduramıyorsun kendini arınmak lazım şekersiz günlerimi özledim ...
birde o şeker bir bas ağrısı yaptı.anlatamam.
sersemlstirdi.Sekersiz hayat daha güzelmiş.
eskiden bir çay bardagina 3 c.k şeker atan biri olarak,kola tüketen biri olarak ve çikolata seven biri olarak bunları yazacağımı rüyamda gorsem inanmazdım.

Tamam

Ne zaman sabqhmi aksammi

Kötü bişey yaa takımada faydamiz olurduki
Gerçi liste iside yaş iş..
Zorunlu hissetmekte kötü hiç girmesemmi
Ben artık girmiycem beni kötü etkiliyor iki sefer denedim olmadı ..
adayi liste motive ediyor mesela sende kendini denemelisin..

Liste olayını bilmiyorum.Banada anlatır mısınız?
Cuma zayıflama grupları yarısma halinde her cuma 8 takım arasında dereceler belirleniyor en cok kiloyu veren birinci oluyor
Simdi takımdaki listeye gelince 2 hafta deneme süresi var üçüncü cuma listeye girebiliyorsun senin verdiğin yada aldıgın kilo listedeki ortalamayı etkiliyor

Evt öyle oluyor sahiden kiminde porsiyon kontrolü oluyor belki ama ben ucundan aldığım herşeyin devamını getiriyorum
Az önce sade kahve içtim yanına bitter aliyimmi dedim sonra kendi kendime amaaann uzak dur dedim kayısı yedim yanında ..
Şeker bagimlilik yapıyor en iyisi hiç yememek ama arada vücudun ihtiyacıda oluyor o zamanda doğal şeker tüketmek lazım sanırım meyvelerden vs alarak

Nilcim bende ara öğünlerde içmeye calisiyorum

Bana diyetisyenim
Ananas
Tarçın
Zerdacal
Zencefil
Yeşilçay
Biberiye çayı
bunlar yağ yaktırır,metebolizmayi hızlandırır.Gun icinde muhakkak kullanman gerekenler demisti.
En sık biberiye ve yesilcayi beraber demliyorum.
Birazda limonla harika bir tad oluyor

enerji_kusagi
Yonahime
pastelfit
birmuhendisanne

Kızlar listedesiniz ve kac gündür menüde paylasmadınız yarın bildirim olacak bildirimleri unutmayın
Kaptanım kusura bakma gelemedim kaç gündür hiiç vaktim olmadı inan. Bugün hepsini paylaşacağım ilk fırsatta. Dün gece 3e kadar misafirim vardı. Bir gün önce de dağa çıktık telefon internet çekmiyordu hiç. Ama koşturmadan çok iyi kilo verdim, yarın yazarım sürpriz olsun :)))

enerji_kusagi canım nerelerdesin hani ben yokken takıma bakacaktın
Ahh ahh gelemedim canım benim, güya rahat bir bayram geçirir bol bol da dinlerim diyordum ama her bayramdan çok daha fazla yoruldum. Gelenimiz çok oldu. Misafirimizin misafiri bile geldi öyle diyim. Neyse artık bugün evi bir derleyip toplayayım, ilk fırsatta buralardayım

Afiyet olsun canim bitmedi mi katmerler kurabiyeler:))
Bitmez artik kaptanim dugun zamani geldiya buzluktan cikiyo yavastan
Ayy annem cok gergin bu ara dugun yaklastigi icin. valla iki dk otursam siz bana hic acimiyosunuz diye bagirinmaya basliyo sagolsun sayesinde totom yer görmuyoki sabit kalmayi ona borcluyum dermisim

Olsun canım önemli değil sen iyi olda kilonu cok merak ettim
Yorucu bir bayram olmus canım evini topla sonra gelirsin özledik
Bencede annene borclusun gibi görünüyor
Kizlar kahveme tatlandırıcı atsam bişey olurmu
Karatay yapıyorum ama oda hep doğal şeker diyor atmasammi
Tatlandırıcıları cok sağlıklı bulmuyorum canım en güzeli hiç atmamak alısırsın zamanla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…