Evet şeker öyle bişey yedikçe durduramıyorsun kendini arınmak lazım şekersiz günlerimi özledim ...Şeker öyle birşey ki yiyince devamı istemeden geliyor.
o çay kasigiyla yediğim reçel gün boyunca nasıl etkiledi beni.surekli canım tatlı istedi.
Birdaha mı asla...
sütle tarcının içeriği yağ yaktiran.Süt herkeste aynı etkiyi yaratmıyor canım mesala bende şişkinlik yapıyor... deneye deneye öğreniyoruz
birde o şeker bir bas ağrısı yaptı.anlatamam.Evet şeker öyle bişey yedikçe durduramıyorsun kendini arınmak lazım şekersiz günlerimi özledim ...
Ben artık girmiycem beni kötü etkiliyor iki sefer denedim olmadı ..Tamam
Ne zaman sabqhmi aksammi
Kötü bişey yaa takımada faydamiz olurduki
Gerçi liste iside yaş iş..
Zorunlu hissetmekte kötü hiç girmesemmi
Nilcim bende ara öğünlerde içmeye calisiyorum
Cuma zayıflama grupları yarısma halinde her cuma 8 takım arasında dereceler belirleniyor en cok kiloyu veren birinci oluyorListe olayını bilmiyorum.Banada anlatır mısınız?
Evt öyle oluyor sahiden kiminde porsiyon kontrolü oluyor belki ama ben ucundan aldığım herşeyin devamını getiriyorumŞeker öyle birşey ki yiyince devamı istemeden geliyor.
o çay kasigiyla yediğim reçel gün boyunca nasıl etkiledi beni.surekli canım tatlı istedi.
Birdaha mı asla...
en kötüsü Daha masum işlenmemiş şekerli yemek lazım .
inanır mısınız dün zor geçti bu yüzden.
Nilcim bende ara öğünlerde içmeye calisiyorum
Tat almayacaksam ben de deniyim. Sütü ağzıma koyamıyorum.Muhakkak dene.
Burnunu tıka iç,tat almazsin böylece:))
ciddi yağ yaktiriyor..
Burnunu tıkayıp iç ozaman.Tat almayacaksam ben de deniyim. Sütü ağzıma koyamıyorum.
Kaptanım kusura bakma gelemedim kaç gündür hiiç vaktim olmadı inan. Bugün hepsini paylaşacağım ilk fırsatta. Dün gece 3e kadar misafirim vardı. Bir gün önce de dağa çıktık telefon internet çekmiyordu hiç. Ama koşturmadan çok iyi kilo verdim, yarın yazarım sürpriz olsun :)))enerji_kusagi
Yonahime
pastelfit
birmuhendisanne
Kızlar listedesiniz ve kac gündür menüde paylasmadınız yarın bildirim olacak bildirimleri unutmayın
Ahh ahh gelemedim canım benim, güya rahat bir bayram geçirir bol bol da dinlerim diyordum ama her bayramdan çok daha fazla yoruldum. Gelenimiz çok oldu. Misafirimizin misafiri bile geldi öyle diyim. Neyse artık bugün evi bir derleyip toplayayım, ilk fırsatta buralardayım
Bitmez artik kaptanim dugun zamani geldiya buzluktan cikiyo yavastanAfiyet olsun canim bitmedi mi katmerler kurabiyeler:))
Olsun canım önemli değil sen iyi olda kilonu cok merak ettimKaptanım kusura bakma gelemedim kaç gündür hiiç vaktim olmadı inan. Bugün hepsini paylaşacağım ilk fırsatta. Dün gece 3e kadar misafirim vardı. Bir gün önce de dağa çıktık telefon internet çekmiyordu hiç. Ama koşturmadan çok iyi kilo verdim, yarın yazarım sürpriz olsun :)))
Yorucu bir bayram olmus canım evini topla sonra gelirsin özledikAhh ahh gelemedim canım benim, güya rahat bir bayram geçirir bol bol da dinlerim diyordum ama her bayramdan çok daha fazla yoruldum. Gelenimiz çok oldu. Misafirimizin misafiri bile geldi öyle diyim. Neyse artık bugün evi bir derleyip toplayayım, ilk fırsatta buralardayım
Bencede annene borclusun gibi görünüyorBitmez artik kaptanim dugun zamani geldiya buzluktan cikiyo yavastan
Ayy annem cok gergin bu ara dugun yaklastigi icin. valla iki dk otursam siz bana hic acimiyosunuz diye bagirinmaya basliyosagolsun sayesinde totom yer görmuyoki sabit kalmayi ona borcluyum dermisim
Tatlandırıcıları cok sağlıklı bulmuyorum canım en güzeli hiç atmamak alısırsın zamanlaKizlar kahveme tatlandırıcı atsam bişey olurmu
Karatay yapıyorum ama oda hep doğal şeker diyor atmasammi
Onada alısırsın canım sekersiz daha güzel benceAy latte aldım acı geldi bana yaaa..
Türk kahvesine alisrimda bu kötü geldi..
Tamam atmayayim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?