Babam onada söylendi bu kadar spor mu olur dediAaa ama olmazki beni gecmissinbugün ada beni geçmez ne de olsa babasi var demiştim
Ben şimdi şimdi acikmaya başladım yemek piserse erken yiycem bugün acıktımSpor kesinlikle iyi geliyor ben spora başlamadan önce çok açtım ya gidip birşeyler yiyecektim yada sporla kendimi oyalayacaktım.. spordan sonra açlık kalmadı... zaten benim çok spor yapmamamın sebebi bu bişerşeyler yememek için....
Baban senin bu halini bilmiyor demekkiBabam onada söylendi bu kadar spor mu olur dediakşamada babamla yürüyüşe çıkacağız
Onlar benim 70 ve yukarısı kilomu bildikleri için onlaraaa çok zayıf görünüyorum... babam neyin peşindesin bu kadar spor mu olur diyorBaban senin bu halini bilmiyor demekki
Ada demek =spor demek
Anka nerde ?*** 6.Takım 635. Etap***
pastel34 (66.9/
snglmlk(66.2/
Prensesimin Annesiyim (64.5/
enerji_kusagi(57.5/
birmuhendisanne (65.2/
Yonahime(63.3/
6.takım Ortalaması :%
gulenyuzumsunsen(74.5
zeyneppk (62.5
ada81(58.4
nilcelll (75.9
batu85(70.1
listemiz hazır yarın için :))
Gecmis olsun canım oğluna insallah iyidir simdiAyy kıskandımmm
Ama maşallah diyorum
Darısı başıma
Şimdi deli gibi ev topluyorum .
Oğlum gece 2 kez kustu ne yatak kaldı ne yorgan çamaşır bulaşık yastıkların yünlerini de ısladım her yer iş ya☺
Süpersin60 dk tempolu yürüyüş yapildi ve 30 dk fast lesli yapildi
Güzel menüBugün menüm firinda baget yanında salata ... gideyimde salatamı yapayım.. ev halkı bulgur pilavıda yiyecek bende 1 yk alırım tabağıma)
Pazartesi tartılcam dediği için onu eklemedim ama onuda yazayım hemen :)))Anka nerde ?
Ben senin kilonuda merak ediyorum kaptanım yarın tartılacakmısın ?Gecmis olsun canım oğluna insallah iyidir simdi
Süpersin
Güzel menü
Pazartesi tartılcam dediği için onu eklemedim ama onuda yazayım hemen :)))
Benim kiloyu hiç öğrenmesekBen senin kilonuda merak ediyorum kaptanım yarın tartılacakmısın ?
Ben senin kilonuda merak ediyorum kaptanım yarın tartılacakmısın ?
kaptana kg sorulmaz
Geri cikabiliyormuyuz strese girmiyimBen artık girmiycem beni kötü etkiliyor iki sefer denedim olmadı ..
adayi liste motive ediyor mesela sende kendini denemelisin..
Atmadım.ama leptini bozmusum sütlü olduğu icinAtma canım
Tebrik ederimKızları anneme yolladım oğlum uyurken spor yaptim ama ortaya karışık birşeyler çıktı ne ararsan vartoplamda 71 dk oldu oğlum uyandı uyanmasaydi devam ederdim ilk gün için iyi terledim su akti resmen vucudumdan ama spor yapmak iyi geldi biraz canım sıkkındi şimdi kendimi iyi hissediyorum sporun endorfin salgıladığı kesin
Tebrik ederim60 dk tempolu yürüyüş yapildi ve 30 dk fast lesli yapildi
Listeye girince ilk 2 ay cıkamıyorsun canımGeri cikabiliyormuyuz strese girmiyim
Bana yaramıyor stres
Listeye girince ilk 2 ay cıkamıyorsun canım
Off cokmus ben daha iki ay boyunca diyette olduğumu bilmem15 Dakika attıgım video1000 zıpzıp yaptım geldim
Yaparsın canım burda iki aydan daha fazla listede olan arkadaşlarımız varOff cokmus ben daha iki ay boyunca diyette olduğumu bilmem
Tebrikler bende yapicam ..
Dün jullian yalan oldu
Evt öyle oluyor spora başlayana kadar başlayınca bı enerji geliyorYaparsın canım burda iki aydan daha fazla listede olan arkadaşlarımız var
Işte bizimle diyeti bozmadan istediğin görüntüye ulasacaksın
Tesekkur ederim canim sende yap müsait olunca belki birde jillian yaparım
Spor yapana kadar yapasım gelmiyor yapınca bir enerji geliyor :)))
Cook ilginc gercekten normalde daha yorgun olmam lazım :)))Evt öyle oluyor spora başlayana kadar başlayınca bı enerji geliyor
Şimdi cikicam insallhYaparsın canım burda iki aydan daha fazla listede olan arkadaşlarımız var
Işte bizimle diyeti bozmadan istediğin görüntüye ulasacaksın
Tesekkur ederim canim sende yap müsait olunca belki birde jillian yaparım
Spor yapana kadar yapasım gelmiyor yapınca bir enerji geliyor :)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?