Batu85 tatladiricilarin içeriklerinin zararlı oldugu biliniyor.
splenda var.Saglik bakanlığı onaylı ve minumum zararlı onu kullanıyorum ben.
Berbat ya bide Buzlu bulandıOnada alısırsın canım sekersiz daha güzel bence
Sekersiz iyidirBerbat ya bide Buzlu bulandı
Ara öğünde ne yedin canım kahve içince belki o his gider canım11 de kahvaltı
13:30 da ara öğün yaptım şu an deli gibi açımherşeyden atıştırmak istiyorum benim sorunum tam da bu aslında .normalde de Öğünlerim sağlıklı ama sürekli atıştırma isteğim var yaa.
Şu an etrafa bakınmadan su içiyorum ve iki ölçü sütlü Türk kahvesi koydum ocağa onu da içeyim bakalım nolcak
Berbat ya bide Buzlu bulandı
tahmin ediyorum o tadı
Ara öğündeSekersiz iyidir
Ara öğünde ne yedin canım kahve içince belki o his gider canım
Gayet güzelmis canım aksam yemegini kacta yiyorsun acıktım dedin ya ondan soruyorum canım :)Ara öğünde
1,5 kuru kayısı
5 fındık yedim baktım kesmedi
1 bardakta ayran içtim kaptanım
Atma canımKizlar kahveme tatlandırıcı atsam bişey olurmu
Karatay yapıyorum ama oda hep doğal şeker diyor atmasammi
17 -18 gibi yiyorum kaptanımGayet güzelmis canım aksam yemegini kacta yiyorsun acıktım dedin ya ondan soruyorum canım :)
Afiyet olsunStarbuckstayim splenda var atmadım acı acı içiyorum
Canım eğer sürekli yemek isteğin oluyorsa 6 öğün ye zararlı yiyeceklere bulaşmamış olursun11 de kahvaltı
13:30 da ara öğün yaptım şu an deli gibi açımherşeyden atıştırmak istiyorum benim sorunum tam da bu aslında .normalde de Öğünlerim sağlıklı ama sürekli atıştırma isteğim var yaa.
Şu an etrafa bakınmadan su içiyorum ve iki ölçü sütlü Türk kahvesi koydum ocağa onu da içeyim bakalım nolcak
Tanam canım iki öğün ve ara öğün yapıyorsun17 -18 gibi yiyorum kaptanım
Maşallah canım ne güzel spor yapmıssınKızları anneme yolladım oğlum uyurken spor yaptim ama ortaya karışık birşeyler çıktı ne ararsan vartoplamda 71 dk oldu oğlum uyandı uyanmasaydi devam ederdim ilk gün için iyi terledim su akti resmen vucudumdan ama spor yapmak iyi geldi biraz canım sıkkındi şimdi kendimi iyi hissediyorum sporun endorfin salgıladığı kesin
KesinlikleMaşallah canım ne güzel spor yapmıssın
Spor yapınca insan kendini daha iyi hissediyor
Ayy kıskandımmmKızları anneme yolladım oğlum uyurken spor yaptim ama ortaya karışık birşeyler çıktı ne ararsan vartoplamda 71 dk oldu oğlum uyandı uyanmasaydi devam ederdim ilk gün için iyi terledim su akti resmen vucudumdan ama spor yapmak iyi geldi biraz canım sıkkındi şimdi kendimi iyi hissediyorum sporun endorfin salgıladığı kesin
Ooo Allah kolaylık versin canım çok ta geçmiş olsun Rabbim şifa versin niye öyle oldu ki oğlum iyimi şimdiAyy kıskandımmm
Ama maşallah diyorum
Darısı başıma
Şimdi deli gibi ev topluyorum .
Oğlum gece 2 kez kustu ne yatak kaldı ne yorgan çamaşır bulaşık yastıkların yünlerini de ısladım her yer iş ya☺
Aaa ama olmazki beni gecmissin60 dk tempolu yürüyüş yapildi ve 30 dk fast lesli yapildi
Spor kesinlikle iyi geliyor ben spora başlamadan önce çok açtım ya gidip birşeyler yiyecektim yada sporla kendimi oyalayacaktım.. spordan sonra açlık kalmadı... zaten benim çok spor yapmamamın sebebi bu bişerşeyler yememek için....Kızları anneme yolladım oğlum uyurken spor yaptim ama ortaya karışık birşeyler çıktı ne ararsan vartoplamda 71 dk oldu oğlum uyandı uyanmasaydi devam ederdim ilk gün için iyi terledim su akti resmen vucudumdan ama spor yapmak iyi geldi biraz canım sıkkındi şimdi kendimi iyi hissediyorum sporun endorfin salgıladığı kesin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?