Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

11 de kahvaltı
13:30 da ara öğün yaptım şu an deli gibi açım herşeyden atıştırmak istiyorum benim sorunum tam da bu aslında .normalde de Öğünlerim sağlıklı ama sürekli atıştırma isteğim var yaa.
Şu an etrafa bakınmadan su içiyorum ve iki ölçü sütlü Türk kahvesi koydum ocağa onu da içeyim bakalım nolcak

Berbat ya bide Buzlu bulandı
Sekersiz iyidir
Ara öğünde ne yedin canım kahve içince belki o his gider canım

Canım eğer sürekli yemek isteğin oluyorsa 6 öğün ye zararlı yiyeceklere bulaşmamış olursun

Kızları anneme yolladım oğlum uyurken spor yaptim ama ortaya karışık birşeyler çıktı ne ararsan var toplamda 71 dk oldu oğlum uyandı uyanmasaydi devam ederdim ilk gün için iyi terledim su akti resmen vucudumdan ama spor yapmak iyi geldi biraz canım sıkkındi şimdi kendimi iyi hissediyorum sporun endorfin salgıladığı kesin

Maşallah canım ne güzel spor yapmıssın
Spor yapınca insan kendini daha iyi hissediyor

Ayy kıskandımmm
Ama maşallah diyorum
Darısı başıma
Şimdi deli gibi ev topluyorum .
Oğlum gece 2 kez kustu ne yatak kaldı ne yorgan çamaşır bulaşık yastıkların yünlerini de ısladım her yer iş ya

Ooo Allah kolaylık versin canım çok ta geçmiş olsun Rabbim şifa versin niye öyle oldu ki oğlum iyimi şimdi
Sende temizlikle sporunu yapıyorsun olsun

Spor kesinlikle iyi geliyor ben spora başlamadan önce çok açtım ya gidip birşeyler yiyecektim yada sporla kendimi oyalayacaktım.. spordan sonra açlık kalmadı... zaten benim çok spor yapmamamın sebebi bu bişerşeyler yememek için....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…