Göndereyim canımBuraya dagönder biz piştik
Kesinlikle öyle canımTeşekkür ederim canim... doğru besin vucuda gönderince insan acıkmıyor
Ayyy bizim oralarda pişirim fırınları olur ne güzel. Biz de içini hazırlar verirdik. Şimdi Aydın'da oturuyorum hiç yok öyle şeyler. Afiyet olsun güzel kızına da.ben haftada 1 gün bulgur ve 1 günde 2 lahmacun yiyerek kilo vermiştim....bizde rutin her pazar lahmacun yapılır.... içini hazırlar fırına gönderirim kızım çoook seviyor lahmacunu... fırıncı bile alıştı bize
Artık bayram bitti hepimiz toparlariz canım.canım ben son iki gün spor yaptım ondan öncesinde pek spor yapamamıştım... çok yedim çok tatlılar havada uçuştu ... spor yapmasaydım ne olacakmış halim
Teşekkür ederim canimAyyy bizim oralarda pişirim fırınları olur ne güzel. Biz de içini hazırlar verirdik. Şimdi Aydın'da oturuyorum hiç yok öyle şeyler. Afiyet olsun güzel kızına da.
Buraların yemek kültürü çok farklı canım. Lahmacunlarda kıyma yok zaten, soğan salça ve baharat, yenmiyor bile. Özledim oraları.Teşekkür ederim canimaaa yok mu ? Daha sağklıl içini hazırlamak fırına göndermek... hazırlarda içinde ne var bilmiyorsun.... şaşırdım aydına bitane açılsa böyle fırın köşeyi dönerler
O nasıl birsey kiKim bana maşallah demedi
Bir Antakya durum üstüne peynir helvası
Afiyet olsun canım menünde sporunda güzelSabah
1yumurta
Domates
Salatalık
1 ceviz
Öğlen (disardaydim)
Yarım simit
Ayran
Akşam
5 YK barbunya
1 küçük kase kıvırcık salata
2 litre su
Spor 6 km yuruyusZipzip-
Peki halkı nasıl kilolu mu ? Mesala osmaniye halkı genelde kilolu çünkü çok hamur işi tüketiyorlar...Buraların yemek kültürü çok farklı canım. Lahmacunlarda kıyma yok zaten, soğan salça ve baharat, yenmiyor bile. Özledim oraları.
Sen bunu sporla yakarsın inşallahhhKim bana maşallah demedi
Bir Antakya durum üstüne peynir helvası
Sporda menüde güzel afiyet olsunSabah
1yumurta
Domates
Salatalık
1 ceviz
Öğlen (disardaydim)
Yarım simit
Ayran
Akşam
5 YK barbunya
1 küçük kase kıvırcık salata
2 litre su
Spor 6 km yuruyusZipzip-
Bende cok bakamıyorum bugün ondan dolayı az konustuk gibi geldiBana çok konuştum gibi geldi
Hafif kilolu diyebiliriz canım, genelde ot yiyor buranın halkı.Peki halkı nasıl kilolu mu ? Mesala osmaniye halkı genelde kilolu çünkü çok hamur işi tüketiyorlar...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?