kesin verirdinDemek dolunay olmasa 4 kilo bile verirmişimAma ben çok koşturdum ya bu bayram çok acayip geçti benim için. İşte bu kadar yorulmuyordum güya tatil
Sağol canım, ilk günler dayanmak zor oldu ama artık alıştım. Verirsin o zaman sen kısa zamanda :) Gaz verelim sana işe yarıyorsa :)))kesin verirdin) dolunayda benim iştahım çok açık oluyor. ... maşallah çok iyi verdin darısı başıma böyle sizlerde 55 rakamını gördükçe çok gaza geliyorummmmmm
beni liste de çok motive ediyor.. listede olunca ağzıma bir fındık bile atarken düşünüyorum.. ama liste olmayınca yuvarlanıyorumSağol canım, ilk günler dayanmak zor oldu ama artık alıştım. Verirsin o zaman sen kısa zamanda :) Gaz verelim sana işe yarıyorsa :)))
Kesinlikle yememek daha iyi canım sekersize Alısınca insan seker istemiyor o zaman yine alısırsın canımtatlısız bir hafta geçirirsem kaptanım daha ağzıma sürmem ödül olarak bile olsa yemem.... ben 2 şubatta diyete başlamıştım ilk 20 gün tatlı yemedim sonra alıştım hiç yemedim takiiiii ramazana kadar ramazanda cozuttumbir kere 13 nisan kızımın doğum günüydü ozaman bir dilim pasta yemiştim kilo o dönem 63lerdeydi
Canım hedefin 53 dü daha var yine hesap yapayım amaUmutdeniz4 ablacım ne yaptın dönmediniz mi daha? Nasıl geçiyor, keyifler yerinde mi?
Yonahime canım rakibem ne yaptın, artı gördüm sanki seni. Bir kaç gün kayboldum saldın mı kendini bakim? Bayram mayram bilmem ben
P Prensesimin Annesiyim Prensess özledim senibu bayram ayırdı bizi ne zamandır konuşamıyoruz.
Zipzip- kaptanım ben bu durumda mezun olabiliyor muyum? Ben niye böyle yoğun oldum ya zamanım yetmiyor
Az kaldı canım listeye 3-4 hafta sonra listedesin insallah.beni liste de çok motive ediyor.. listede olunca ağzıma bir fındık bile atarken düşünüyorum.. ama liste olmayınca yuvarlanıyorum
Boyum 1.58 kaptanım.. ideal kilom 52 diyetisyen öyle demişti....Kesinlikle yememek daha iyi canım sekersize Alısınca insan seker istemiyor o zaman yine alısırsın canım
Canım hedefin 53 dü daha var yine hesap yapayım ama
Az kaldı canım listeye 3-4 hafta sonra listedesin insallah.
Bu arada boyun kactı canım
Bakalım yavaş yavaş motive olmaya çalışıcam size :)Vücudun herseye ihtiyacı var canım
Yine cook fazla almamıssın canım yeniden basarabilirsin,
Aynı sorunu bende yasıyorum spor yapmayınca kendimi daha kilolu hissediyorum
Bu dolunay nedense sadece bizi etkiliyordolunay dolunay)
Aaa boyumuz aynı canımBoyum 1.58 kaptanım.. ideal kilom 52 diyetisyen öyle demişti....
Hadi bakalım hosgeldin diyeyimBakalım yavaş yavaş motive olmaya çalışıcam size :)
Hoş geldin canımBakalım yavaş yavaş motive olmaya çalışıcam size :)
TabikideAaa boyumuz aynı canım
O zaman 52 olalım birlikte
Hadi bakalım hosgeldin diyeyim
Bu arada katılım formunu doldurabilir misin tanısalım
Hoş geldin canım
Anlaştık kaptanımAaa boyumuz aynı canım
O zaman 52 olalım birlikte
Hadi bakalım hosgeldin diyeyim
Bu arada katılım formunu doldurabilir misin tanısalım
Anlaştık kaptanım
Hosgeldin canım yeniden bende elif 30 yasındayım 74 den 51 lere kadar düştüm bende bu ara yeniden kilo aldım 56 kiloyumADINIZ: Nur
YAŞINIZ: 22
BOYUNUZ: 163
KİLONUZ: 69-70
HEDEF KİLONUZ: 55
MEDENİ DURUMUNUZ: Bekar. Nişanlı :)
MESLEGINIZ: diyaliz tek. Tıbbi dok. sekreteri ama şuan işsiz
EVLİ İSENİZ ÇOCUK SAYISI:
DAHA ÖNCE HERHANGİ BİR TAKIMA DAHİL OLDUNUZ MU?: 12.takım
KİLO ALMA NEDENİNİZ: yemek yiyorum ondan
SAĞLIK SORUNUNUZ VAR Mı: hayır
KİLO VERMEYİ İSTEME NEDENİNİZ: kendimi taşıyamıyorum
Hoşgeldiniz aramiza keyifle kilo vermelerADINIZ: Nur
YAŞINIZ: 22
BOYUNUZ: 163
KİLONUZ: 69-70
HEDEF KİLONUZ: 55
MEDENİ DURUMUNUZ: Bekar. Nişanlı :)
MESLEGINIZ: diyaliz tek. Tıbbi dok. sekreteri ama şuan işsiz
EVLİ İSENİZ ÇOCUK SAYISI:
DAHA ÖNCE HERHANGİ BİR TAKIMA DAHİL OLDUNUZ MU?: 12.takım
KİLO ALMA NEDENİNİZ: yemek yiyorum ondan
SAĞLIK SORUNUNUZ VAR Mı: hayır
KİLO VERMEYİ İSTEME NEDENİNİZ: kendimi taşıyamıyorum
sagol canim benimnice güzel yaşları olsun inşallahhhhh
Ayy biraz oyle oldu rakibemUmutdeniz4 ablacım ne yaptın dönmediniz mi daha? Nasıl geçiyor, keyifler yerinde mi?
Yonahime canım rakibem ne yaptın, artı gördüm sanki seni. Bir kaç gün kayboldum saldın mı kendini bakim? Bayram mayram bilmem ben
P Prensesimin Annesiyim Prensess özledim senibu bayram ayırdı bizi ne zamandır konuşamıyoruz.
Zipzip- kaptanım ben bu durumda mezun olabiliyor muyum? Ben niye böyle yoğun oldum ya zamanım yetmiyor
Yaa öylemi bende sandımki herkes çoluklu çocukluHosgeldin canım yeniden bende elif 30 yasındayım 74 den 51 lere kadar düştüm bende bu ara yeniden kilo aldım 56 kiloyum
Bekarım ankarada yasıyorum :)
Nisanlıymıssın insallah gelinliğe incecik gireceksin
Saricivcivcikcik de nisanlıydı bu ay düğünü olacak bizimle 12 kilo verdi darısı sana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?