Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Ben bugün calısıyorum canım :))
Gecmis olsun dis sıkıntı bir an önce Yapılır insallah
önümüzdeki hafta gideceğim sanırım çok korkuyorum ama
Afiyet olsun canım kek olmasa daha güzel olurmus ama menün güzel ama spor yok
hiç dayanamadım bi anda yuttum çiğnemeden Başım hiç iyi değildi yapamadım inşallah yarın yapayım
Geçmiş olsun canım... nar suyu ile gargara yap iltihaba iyi geliyor.. orjinal %100 nar suyu olanlar var... agzında çalkala en az 2 dakika beklet ağzında sürekli yap rahatlarsın...
Kekikle yaptım bişiler ama hiç geçmedi onu da deneyim sağol canım

Sevgili 6. takim bu hafta 1. oldunuz, cok tebrik ediyorum hepinizi.
Bayram haftasini bile hasarsiz atlattiniz, daim olsun basariniz.
Zipzip- kaptanim senide operim yanaklarindan.
4. takimdan sevgiler.
Teşekkür ederiz YavruKuşum kaptanım, Beraber olsun inşaallah :)))

Listede olsam batmıştık
Gerçekten imkansız gider o bu hafta yeniden yemedim gerçekten o kadar
Bayramı da sen yaptın ha
Kız sen daha geçenlerde diyetisyene gittin, İF de yapıyordun epey uyuyordun da sanki ne oldu o kadar artı çıktın. Yedin dimi bol bol hiç korkmadan

Napıyorsunuz kızlar
Benim alt diş etlerim çok ağrıyo 3-4 tane yapılacak dişim var iltihap oldu.. boynum başım ağrıdan sersem gibiyim
Geçmiş olsun canım, tuzlu su ile wc girdikçe çalkala. Veya içtiğin 1-2 bardak suya biraz sirke karıştır. Ağız içini çok güzel temizler, mikrobu da kırar

Hedefin kaç kilo vermek ?

Bu hafta mı genel olarak mı canım
Kilosu yakın mı olsun :))

Evet olabilir
Ooo havai fişekler harikaymış Sayfayı açar açmaz ekranı kapladı, süper oldu Teşekkür ederim canım benim
Ne demek canım sen kilo ver ben hep patlatırım
Bayramı da sen yaptın ha
Kız sen daha geçenlerde diyetisyene gittin, İF de yapıyordun epey uyuyordun da sanki ne oldu o kadar artı çıktın. Yedin dimi bol bol hiç korkmadan
Yok kız gerçekten çok yemedim ama geç saatte yedim misafirler olunca düzen bozuldu ondan sanıyorum

Bu hafta mı genel olarak mı canım

Evet olabilir

Ne demek canım sen kilo ver ben hep patlatırım

Yok kız gerçekten çok yemedim ama geç saatte yedim misafirler olunca düzen bozuldu ondan sanıyorum
Sende ver de bizde sana patlatalım canım
E iyi bari o zaman çok yemediysen bu cuma anlarız durumunu neymiş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…