önümüzdeki hafta gideceğim sanırım çok korkuyorum amaBen bugün calısıyorum canım :))
Gecmis olsun dis sıkıntı bir an önce Yapılır insallah
hiç dayanamadım bi anda yuttum çiğnemedenAfiyet olsun canım kek olmasa daha güzel olurmus ama menün güzel ama spor yok
Kekikle yaptım bişiler ama hiç geçmedi onu da deneyim sağol canımGeçmiş olsun canım... nar suyu ile gargara yap iltihaba iyi geliyor.. orjinal %100 nar suyu olanlar var... agzında çalkala en az 2 dakika beklet ağzında sürekli yap rahatlarsın...
Genelde hafta sonları babama yardıma geliyorum canım kücük bir dükkanımız varSen çalışıyormusun kaptanım ben seni evde biliyordum...
Öyle oldu maalesefKek dışında güzel menü canım
Ben bazen günde 7-8 kez tartılıyorım kardesim yeter artık tartıyı bozacaksın diyorBen bugün tartiyla kafayı bozdum wcye gidiyorum sonra hooop tartının üstüne çıkıyorum çok zevkli
Korkma canım agrımasından daha iyidir yapılınca rahat edeceksinönümüzdeki hafta gideceğim sanırım çok korkuyorum ama
Tamam canım yarın yaparsın sporu gecmis olsunhiç dayanamadım bi anda yuttum çiğnemedenBaşım hiç iyi değildi yapamadım inşallah yarın yapayım
Korkma canım agrımasından daha iyidir yapılınca rahat edeceksin
Tamam canım yarın yaparsın sporu gecmis olsun
Anladım canım kolay gelsin bol kazançlar olsunGenelde hafta sonları babama yardıma geliyorum canım kücük bir dükkanımız var
Sağol canımAnladım canım kolay gelsin bol kazançlar olsun
Ooo havai fişekler harikaymış
Teşekkür ederiz YavruKuşum kaptanım,Sevgili 6. takim bu hafta 1. oldunuz, cok tebrik ediyorum hepinizi.
Bayram haftasini bile hasarsiz atlattiniz, daim olsun basariniz.
Zipzip- kaptanim senide operim yanaklarindan.
4. takimdan sevgiler.
Bayramı da sen yaptın haListede olsam batmıştık
Gerçekten imkansız gider o bu hafta yeniden yemedim gerçekten o kadar
Kolay gelsin canımmBen bugün calısıyorum canım :))
Gecmis olsun dis sıkıntı bir an önce Yapılır insallah
Geçmiş olsun canım, tuzlu su ile wc girdikçe çalkala. Veya içtiğin 1-2 bardak suya biraz sirke karıştır. Ağız içini çok güzel temizler, mikrobu da kırarNapıyorsunuz kızlar
Benim alt diş etlerim çok ağrıyo 3-4 tane yapılacak dişim var iltihap oldu.. boynum başım ağrıdan sersem gibiyim
Hedefin kaç kilo vermek ?
Kilosu yakın mı olsun :))
Ne demek canım sen kilo ver ben hep patlatırımOoo havai fişekler harikaymışSayfayı açar açmaz ekranı kapladı, süper oldu Teşekkür ederim canım benim
Yok kız gerçekten çok yemedim ama geç saatte yedim misafirler olunca düzen bozuldu ondan sanıyorumBayramı da sen yaptın ha
Kız sen daha geçenlerde diyetisyene gittin, İF de yapıyordun epey uyuyordun da sanki ne oldu o kadar artı çıktın. Yedin dimi bol bol hiç korkmadan
Ben bugün tartiyla kafayı bozdum wcye gidiyorum sonra hooop tartının üstüne çıkıyorum çok zevkli
Sağol canım ❤Kolay gelsin canımm
Sende ver de bizde sana patlatalım canımBu hafta mı genel olarak mı canım
Evet olabilir
Ne demek canım sen kilo ver ben hep patlatırım
Yok kız gerçekten çok yemedim ama geç saatte yedim misafirler olunca düzen bozuldu ondan sanıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?