Tüm gün dağ bayır gezdimO nasıl birsey ki
Cuma ödülü olsun yarın güzel menüler bekliyorum yoksa cezaya hazır ol
Valla dağ bayır tirmandim insallh onunla yskmisimdirSen bunu sporla yakarsın inşallahhh
Yasasinnnnnbu arada kızlar herkesi tebrik ediyorum birinci olduk
Hiç gerek yokmuş dedimOhh miss, götür bakalım dürümleri helvaları, az kaldı bende götürecem mezun olayım da bir önce
Kızım küçükken bende mr çektirmeyi severdim 12 dk gözümü kapatıp dinleniyordum... çıkınca hemşire kızın ortalığı yıktı demiştiEn sevdiğim diş doktoruna gitmek
Gidiyosun yatıyorsun kapatıyorsun gözünü valla özgürlük resmenevde yatamıyorum o kadar çok geçmiş olsun canım korkma belki kanalla dolguyla kurtulur ihmal etme
Cnm aramıza hoşgeldinADINIZ: Nur
YAŞINIZ: 22
BOYUNUZ: 163
KİLONUZ: 69-70
HEDEF KİLONUZ: 55
MEDENİ DURUMUNUZ: Bekar. Nişanlı :)
MESLEGINIZ: diyaliz tek. Tıbbi dok. sekreteri ama şuan işsiz
EVLİ İSENİZ ÇOCUK SAYISI:
DAHA ÖNCE HERHANGİ BİR TAKIMA DAHİL OLDUNUZ MU?: 12.takım
KİLO ALMA NEDENİNİZ: yemek yiyorum ondan
SAĞLIK SORUNUNUZ VAR Mı: hayır
KİLO VERMEYİ İSTEME NEDENİNİZ: kendimi taşıyamıyorum
Tesekkur ederiz kaptanım ♥ ♥1.liginizi tebrik ederim kizlar
Bayram haftasi iyi iş cikardiniz
enerji_kusagi seni ayrica kutlarim cnm masallahin var
Yediğini eritmişsindir o zaman canımTüm gün dağ bayır gezdim
Küçük bir ilçede bir tavuk şiş bulamadım
Bende 1.5 ay sonunda ödül yaptım
Ama gerçekten bana çok geldi,şişkinlik yaptıyarin son gaz devam kaptanım
Günaydın canım ❤Gunaydinnnn kizlarrr 1. Olmusuz hepinizi kutluyor coook opuyorummmenerji_kusagi . Tebrik ederim kuzum 1.ligini bende coook ozledim inan ki pek firsat bulamiyorum burada yazmaya ama girip okuyorum surekli
sonngulen cok gecmis olsun canim
Günaydın canım ❤Günaydın herkese
Günaydın canım ❤Günaydın kızlar
Bu gün evi toplayıp süpürmem lazım bakalım yetiştiririm inşallah hepsini
En sevdiğim diş doktoruna gitmek
Gidiyosun yatıyorsun kapatıyorsun gözünü valla özgürlük resmenevde yatamıyorum o kadar çok geçmiş olsun canım korkma belki kanalla dolguyla kurtulur ihmal etme
Günaydın canım ❤Günaydın arkadaşlar biz yoldayız yinebu sene çok gezdim ben yaa darısı diğer senelerin başına.
Ben kenardan yarisirim senle yine, böylece izindeyim diye ipin ucunu kacirmamis olurum. Hergun menü paylasimi yapamam ama arasıra girer seni kışkırtırım ne dersinyenilen pehlivan güreşe doymazmış
Senden başka da gönüllü yok zaten çabuk dön de yarışak yine
Kiskanmadin mi gerçektenBak bak bak ablayla dalga geçiyor acı sürcem ağzına
71 diyorum kesinlikle ödem ve mutlaka gidecekCuma günü buraya 71 fotosu koyuyorum
Hiç kıskanmadım ki
Naptın canım çok mu bozuldu düzenin.İyi geceler canım 1. olmuşsun tebrik ediyorum
Tatil iyi geçiyor sayılır, diyet yönünden ise çok kötü geçiyor ,pazartesi döneceğiz inşallah telâfi ederim
Sağol canım teşekkür ederim. Bu haftaki birincilik ikiniz sayesinde geldi tatlım. Seni de tebrik ediyorum çok güzel verdin.Gunaydinnnn kizlarrr 1. Olmusuz hepinizi kutluyor coook opuyorummmenerji_kusagi . Tebrik ederim kuzum 1.ligini bende coook ozledim inan ki pek firsat bulamiyorum burada yazmaya ama girip okuyorum surekli
sonngulen cok gecmis olsun canim
Kolay gelsin canım. Ben evimi pis bırakıp çıktım valla. Aklım orda kaldıGünaydın kızlar
Bu gün evi toplayıp süpürmem lazım bakalım yetiştiririm inşallah hepsini
Bız öyle otel tatili yapmıyoruz canım. Kuşadası Didim falan yakın olduğu için haftasonlari gidiyoruz, bir gece pansiyonda kalıyoruz. Böylece tüm yaz tatil yapıyoruz gibi oluyor. Senede bir kez gitmekten daha iyi.Günaydın canım ❤
Hayırlı yolculuklar canım tatile mi cıktınız insallah seneyede bol tatilli gezmeli olur :)
En güzeli canım yakın olması büyük avantajBız öyle otel tatili yapmıyoruz canım. Kuşadası Didim falan yakın olduğu için haftasonlari gidiyoruz, bir gece pansiyonda kalıyoruz. Böylece tüm yaz tatil yapıyoruz gibi oluyor. Senede bir kez gitmekten daha iyi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?