Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

O nasıl birsey ki
Cuma ödülü olsun yarın güzel menüler bekliyorum yoksa cezaya hazır ol
Tüm gün dağ bayır gezdim
Küçük bir ilçede bir tavuk şiş bulamadım
Bende 1.5 ay sonunda ödül yaptım
Ama gerçekten bana çok geldi,şişkinlik yaptıyarin son gaz devam kaptanım

Sen bunu sporla yakarsın inşallahhh
Valla dağ bayır tirmandim insallh onunla yskmisimdir
bu arada kızlar herkesi tebrik ediyorum birinci olduk
Yasasinnnnn
Ohh miss, götür bakalım dürümleri helvaları, az kaldı bende götürecem mezun olayım da bir önce
Hiç gerek yokmuş dedim
Sanki yedimde ne oldu ..
Yemek bulamadım ,mecbur kaldım
1. Ligini tebrik ediyorum

En sevdiğim diş doktoruna gitmek
Gidiyosun yatıyorsun kapatıyorsun gözünü valla özgürlük resmen evde yatamıyorum o kadar çok geçmiş olsun canım korkma belki kanalla dolguyla kurtulur ihmal etme
Kızım küçükken bende mr çektirmeyi severdim 12 dk gözümü kapatıp dinleniyordum... çıkınca hemşire kızın ortalığı yıktı demişti

Cnm aramıza hoşgeldin

1.liginizi tebrik ederim kizlar
Bayram haftasi iyi iş cikardiniz

enerji_kusagi seni ayrica kutlarim cnm masallahin var
Tesekkur ederiz kaptanım ♥ ♥
Tüm gün dağ bayır gezdim
Küçük bir ilçede bir tavuk şiş bulamadım
Bende 1.5 ay sonunda ödül yaptım
Ama gerçekten bana çok geldi,şişkinlik yaptıyarin son gaz devam kaptanım
Yediğini eritmişsindir o zaman canım
Günaydın canım ❤
Birincilik de seninde payın var bende seni tebrik ederim

Günaydın herkese
Günaydın canım ❤

En sevdiğim diş doktoruna gitmek
Gidiyosun yatıyorsun kapatıyorsun gözünü valla özgürlük resmen evde yatamıyorum o kadar çok geçmiş olsun canım korkma belki kanalla dolguyla kurtulur ihmal etme
İnşallah sadece dolgu yaparlar canım. Gerçi o uygulamayı da bilmiyorum ama kısmet artık.

yenilen pehlivan güreşe doymazmış
Senden başka da gönüllü yok zaten çabuk dön de yarışak yine
Ben kenardan yarisirim senle yine, böylece izindeyim diye ipin ucunu kacirmamis olurum. Hergun menü paylasimi yapamam ama arasıra girer seni kışkırtırım ne dersin

Sağol canım teşekkür ederim. Bu haftaki birincilik ikiniz sayesinde geldi tatlım. Seni de tebrik ediyorum çok güzel verdin.

Günaydın canım ❤
Hayırlı yolculuklar canım tatile mi cıktınız insallah seneyede bol tatilli gezmeli olur :)
Bız öyle otel tatili yapmıyoruz canım. Kuşadası Didim falan yakın olduğu için haftasonlari gidiyoruz, bir gece pansiyonda kalıyoruz. Böylece tüm yaz tatil yapıyoruz gibi oluyor. Senede bir kez gitmekten daha iyi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…