- 16 Ocak 2018
- 5.174
- 18.529
- 248
Böyle bir hobin olduğunu belli etmiyordunBi de ben hep diyetisyene gidiyorum
İyi geceler kaptanımIyı geceler kızlar gece 1 gibi gelirim ❤
Simdi beni bekleyen bir sürü liste var
Bu haftalık canım ?Bu hafta mı genel olarak mı canım
Evet olabilir
Ne demek canım sen kilo ver ben hep patlatırım
Yok kız gerçekten çok yemedim ama geç saatte yedim misafirler olunca düzen bozuldu ondan sanıyorum
Kolay gelsin canimIyı geceler kızlar gece 1 gibi gelirim ❤
Simdi beni bekleyen bir sürü liste var
İnan ben de öyle düşünüyordum canım, nota almayı bırak birinci olduk.Bende bu haftadan umutlu değildim nota alırız diyordum ama bayram haftasını nota almadan atlattık
Bize bayram çıkışı da onlara değil mi canikomOluruz canım hem de en alasını bayram çıkışı ya ondan şaşırdım
Rakibin izin demedi kaçamak demedi 14 bin adım attı naberrBu hafta çok çalışmam lazım hazır rakibimsonngulen de izinde yiyip yiyip kilo alacakken ona yaklaşmalıyım
Bak hele şuna, sanki beni geçmiş gibiHadi bulalım bana rakip hadi bulalım
Var mı beni geçecek cengaver hayde bre
Geçmiş olsun canim, benim de geçen gün azı dişimin bir parçası kırıldı, randevu bulup gidemedim de. O tarafla hiçbir şey yiyemiyorum.Napıyorsunuz kızlar
Benim alt diş etlerim çok ağrıyo 3-4 tane yapılacak dişim var iltihap oldu.. boynum başım ağrıdan sersem gibiyim
Geçmiş olsun canım ..Geçmiş olsun canim, benim de geçen gün azı dişimin bir parçası kırıldı, randevu bulup gidemedim de. O tarafla hiçbir şey yiyemiyorum.
Sağol canım, ilk kez diş doktoruna gideceğim çocuk gibi korkuyorum. Büyük ihtimalle çekerlerGeçmiş olsun canım ..
En sevdiğim diş doktoruna gitmekSağol canım, ilk kez diş doktoruna gideceğim çocuk gibi korkuyorum. Büyük ihtimalle çekerler
yenilen pehlivan güreşe doymazmışBak hele şuna, sanki beni geçmiş gibi
Bak bak bak ablayla dalga geçiyor acı sürcem ağzınaBöyle bir hobin olduğunu belli etmiyordunDiyetisyene uymuyorsan bari yürüyerek git de spor olsun
71 diyorum kesinlikle ödem ve mutlaka gidecekBu haftalık canım ?
Hiç kıskanmadım kiRakibin izin demedi kaçamak demedi 14 bin adım attı naberr
İyi geceler canım 1. olmuşsun tebrik ediyorumUmutdeniz4 ablacım ne yaptın dönmediniz mi daha? Nasıl geçiyor, keyifler yerinde mi?
@Yonahime canım rakibem ne yaptın, artı gördüm sanki seni. Bir kaç gün kayboldum saldın mı kendini bakim? Bayram mayram bilmem ben
@Prensesimin Annesiyim Prensess özledim senibu bayram ayırdı bizi ne zamandır konuşamıyoruz.
Zipzip- kaptanım ben bu durumda mezun olabiliyor muyum? Ben niye böyle yoğun oldum ya zamanım yetmiyor
Iyi geceler canım ben geldim kimse kalmamis herkes uyumus :))İyi geceler kaptanımtekrar kolay gelsin, muhtemelen sen geldiğinde ben uykunun ikinci fazına geçmiş olacağım :))))
Sagol canimKolay gelsin canim
Gecmis olsun canimGeçmiş olsun canim, benim de geçen gün azı dişimin bir parçası kırıldı, randevu bulup gidemedim de. O tarafla hiçbir şey yiyemiyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?