Kasım gibi bizim takıma gelmisti o zamanda öyleydi ama insallah kendine ceki düzen verip hedefine ulasırAynen baktım biraz cidden tınlamamış
P Prensesimin Annesiyim dün evdeydim bir tv acayım dedim bizim zuhal baslamıs evine dönde izleyelim yine
ayy ben bayilirim buna ama coook uzun zamandir yemiyorumBuymuş bildim şimdi bi kere yedim iğrenç bir tadı varnutella eskidendi artık torku tercih ediyoruz
Simdi zaten kıbrıstakiler yarısıyor begenmedim sen gelince bakarızayyy evet burda izleneye forsat bulamiyorun yine bol bol dedikodu yapariz kuzum :)
Son kiloların canım gayet normal artık,birde emzirme ilede harcadıgın kalori vardı oda yokAy kizlar o degil de ben hic veremiyorum artik( hem daha agir besleniyorum ama gercekten secebileceklerimin en iyisini secmeye calisiyorum hemde kizimi sutten kestim cok stresli oluyor yada kesmenin etkiside varmi bilmem odem mi oluyor anlamadim daha cok yeni 3. Gun bu hafta gram oynamadi canim cok sikiliyor ((
Evet canim cok etkisi oluyordu emzirmenin veremeyince cok uzuldum aksamlari spora cikiyorum burda bayagi spor yapma imkanimda oluyor ama o daha etkiliymis gercektenSon kiloların canım gayet normal artık,birde emzirme ilede harcadıgın kalori vardı oda yok
Moralini bozma canım evine dönünce daha iyi olacak
Üzülme canım yaklasık 22 kilo verdin son 3 kaldı oda gidecek insallahEvet canim cok etkisi oluyordu emzirmenin veremeyince cok uzuldum aksamlari spora cikiyorum burda bayagi spor yapma imkanimda oluyor ama o daha etkiliymis gercekten
Bende ilk gün gördüm ne oluyoruz editor mü aldılar demistimSitenin her yerinde yeşiller var. sanki herkes editör olmuş gibi geliyor
Üzülme canım yaklasık 22 kilo verdin son 3 kaldı oda gidecek insallah
Bende ilk gün gördüm ne oluyoruz editor mü aldılar demistim
Çok teşekkür ederimNice mutlu yıllara canım, yeni yaşın sana sağlık,mutluluk,bebek getirsin, kilolarını sıkıntılarını da götürsün inşaallah :) Bugün diyete başlıyorsun sanırım, başarılar dilerim
HoşbuldumCanım merhaba hoşgeldin takıma. Bende 22 yaşında nişanlıyım çalışmıyorum şuanda. Tanıştığıma memnun oldum
Keşkekmi bu? çok güzel görünüyor eline sağlık canım, diyette olanlarda yiyebilir diye biliyorum
Evet keşkek abla canım çekti yaptımKeşkekmi bu? çok güzel görünüyor eline sağlık canım, diyette olanlarda yiyebilir diye biliyorum
HoşgeldinMerhabalar, artık kilo vermem şart oldu. Tatil bitiyor bahaneler de bitiyor
Daha önce 20 kilo vermiştim, sonra 5 kilosunu alıp uzun aylar boyunca korumuştum lakin onun üstüne 10 kilo daha aldım
Aa geri kilo almış diye şanıma leke sürdüremem, teez bu kilolar gitmeli
Daha önce 7. takımdan mezun olmuştum. Takımlar beni frenliyor.
Z zipzip kabul edersen katılmak istiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?