Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

P Prensesimin Annesiyim dün evdeydim bir tv acayım dedim bizim zuhal baslamıs evine dönde izleyelim yine
ayyy evet burda izleneye forsat bulamiyorun yine bol bol dedikodu yapariz kuzum :)
Buymuş bildim şimdi bi kere yedim iğrenç bir tadı var nutella eskidendi artık torku tercih ediyoruz
ayy ben bayilirim buna ama coook uzun zamandir yemiyorum ( torku candir yerli mali yurdun mali herkes onu kullanmali:))) artik cogu markadan vazgectim torkunun varsa hemen onu seciyorum cok daha guvenilir geliyor bana da

Ay kizlar o degil de ben hic veremiyorum artik ( hem daha agir besleniyorum ama gercekten secebileceklerimin en iyisini secmeye calisiyorum hemde kizimi sutten kestim cok stresli oluyor yada kesmenin etkiside varmi bilmem odem mi oluyor anlamadim daha cok yeni 3. Gun bu hafta gram oynamadi canim cok sikiliyor((

Son kiloların canım gayet normal artık,birde emzirme ilede harcadıgın kalori vardı oda yok
Moralini bozma canım evine dönünce daha iyi olacak

Son kiloların canım gayet normal artık,birde emzirme ilede harcadıgın kalori vardı oda yok
Moralini bozma canım evine dönünce daha iyi olacak
Evet canim cok etkisi oluyordu emzirmenin veremeyince cok uzuldum aksamlari spora cikiyorum burda bayagi spor yapma imkanimda oluyor ama o daha etkiliymis gercekten

Evet canim cok etkisi oluyordu emzirmenin veremeyince cok uzuldum aksamlari spora cikiyorum burda bayagi spor yapma imkanimda oluyor ama o daha etkiliymis gercekten
Üzülme canım yaklasık 22 kilo verdin son 3 kaldı oda gidecek insallah
Sitenin her yerinde yeşiller var. sanki herkes editör olmuş gibi geliyor
Bende ilk gün gördüm ne oluyoruz editor mü aldılar demistim

Bende menü bildirimi yaparım artık bayağı ara verdim çünkü sağlıksız beslendiğim için yazmaya utandım ,takım arkadaşlarımında motivasyonunu bozmak istemedim

Son düzenleme:
Merhabalar, artık kilo vermem şart oldu. Tatil bitiyor bahaneler de bitiyor
Daha önce 20 kilo vermiştim, sonra 5 kilosunu alıp uzun aylar boyunca korumuştum lakin onun üstüne 10 kilo daha aldım
Aa geri kilo almış diye şanıma leke sürdüremem, teez bu kilolar gitmeli
Daha önce 7. takımdan mezun olmuştum. Takımlar beni frenliyor.

Z zipzip kabul edersen katılmak istiyorum

Hoşgeldin
Kaç kilosun şimdi hedefin kaç

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…