Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Geçen hafta 68.7
Bu hafta 67.8
-900 Gr
WC olayı cozulse iyi olacaktı neyse
Cnm ankanın dediği gibi eğer çok sıkıntı yaşatıyorsa lavman yaptırman mantıklı olabilir. Düzenin değiştiği için olmuştur diye tahmin ediyorum. Uzun yolculuk yaptığımda yada misafirliğe gittiğimde benimde bağırsak düzenim bozuluyor. Çok geçmiş olsun ❤Eki Görüntüle 2300906 Eki Görüntüle 2300906

Son düzenleme:
Günaydın bende yeni katıldım aranıza.Geçen sene mezun olmadan ayrılmıştım tekrar döndüm kürkçü dükkanına
Hosgeldin canım yeniden
Hamileliğim sonlandı dedin insallah yeniden hamile kalıp cocugunu sağlıklı alabilirsin canım
Hesap ayarlarından düzeltebilirsin canım bu durumu
Ilk sayfadaki formumuzu doldurabilir misin

Artı beklerken sok oldum cok tebrik ediyorum canım güzel vermissin bu hafta
Kızlar bol eksiler

Geçen cuma: 65.2 kg
Bu cuma: 63.2 kg
Fark: -2 kg
%3.07

İnşallah tartıda sıkıntı yoktur Eki Görüntüle 2300892
Maşallah canım çok güzel vermişsin. Ben de umutdeniz gibi akşamki mesajını görünce artı geleceksin zannetmiştim. Çok güzel gidiyorsun, iradelisin ve karşılığını da alıyorsun canım.

ADINIZ:
Sümeyye
YAŞINIZ: 36
BOYUNUZ: 1.72
KİLONUZ: 113,1
HEDEF KİLONUZ: 75
MEDENİ DURUMUNUZ: Evli
MESLEGINIZ: Mali işler uzmanı
EVLİ İSENİZ ÇOCUK SAYISI: -
DAHA ÖNCE HERHANGİ BİR TAKIMA DAHİL OLDUNUZ MU?: 6.takım
KİLO ALMA NEDENİNİZ: Duygusal açlık
SAĞLIK SORUNUNUZ VAR Mı: Birden çok var
KİLO VERMEYİ İSTEME NEDENİNİZ: Sağlık sorunları nedeniyle vermek istiyorum

Evet bı doktora danisayim artık

tebrik ederim süpersin
Bende bu WC olayını assam böyle gidicekte
Ben saklıyorum

Tamm insllh denicem berbat bir durum
Canım neleri denedigini akşam okudum ama şimdi hiçbiri aklımda değil o yüzden denedigin yöntemi yazarsan kusura bakma. Ben de bikac gundur yolculuk yüzünden tuvalet sorunu yaşıyorum, bana soda iyi geliyor, kısa sürede tuvalete çıkarıyor. Bir de limon yoğurt soda ve zencefille yaptığım bir içecek var, sabahları aç karnına içilen, o da çok işe yarıyor ben de. Belki denemek istersin canım,çok geçmiş olsun, sıkıntılı bir durum tuvalet olayı.

Hosgeldin canım yeniden ben elif 30 yasındayım bekarım, masallah boyun uzunmus insallah birlikte hedefine ulasacagız

Kızlar bol eksiler

Geçen cuma: 65.2 kg
Bu cuma: 63.2 kg
Fark: -2 kg
%3.07

İnşallah tartıda sıkıntı yoktur Eki Görüntüle 2300892
Maşallah süper gitmiş canım tebrik ederim
Geçen hafta 68.7
Bu hafta 67.8
-900 Gr
WC olayı cozulse iyi olacaktı neyse
Gayet güzel birde bağırsaklar rahatlasa ne kadar gidecek demekki tebrik ederim canım
Günaydın bende yeni katıldım aranıza.Geçen sene mezun olmadan ayrılmıştım tekrar döndüm kürkçü dükkanına
Hoşgeldin canım inşallah kısa sürede hedefine ulasirsin

Cnm çok sevindim, tekrardan çok geçmiş olsun ❤ Gece sende perişan olmuşsundur, inşallah dinlenebilirsin bugün.
Hiç uyumadım canım başında bekledim, misafirlikte olmak da zorladı bu durumda. Çok şükür bugün evimize döneceğiz inşaallah, ancak o zaman dinlenirim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…