Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Aramıza hoşgeldin cnm

Hiç uyumadım canım başında bekledim, misafirlikte olmak da zorladı bu durumda. Çok şükür bugün evimize döneceğiz inşaallah, ancak o zaman dinlenirim.
İnşallah cnm, ramazan bayramında oğlum çok hasta olmuştu. 1 hafta hastanelere gittik geldik. Tahmin ediyorum nasıl yorgun olduğunu

Hosgeldin canım yeniden ben elif 30 yasındayım bekarım, masallah boyun uzunmus insallah birlikte hedefine ulasacagız
İnşallah geçen sene bu zamanlar burayı 8 li rakamlarda bırakmıştım.Şimdi bu haldeyim.Biran önce dur demem lazım kendime.
Maşallah süper gitmiş canım tebrik ederim

Gayet güzel birde bağırsaklar rahatlasa ne kadar gidecek demekki tebrik ederim canım

Hoşgeldin canım inşallah kısa sürede hedefine ulasirsin
hoşbuldum inşallah hep birlikte ulaşırız.
Sen de aramıza hoşgeldin canım.
hoşbuldum

İnşallah geçen sene bu zamanlar burayı 8 li rakamlarda bırakmıştım.Şimdi bu haldeyim.Biran önce dur demem lazım kendime.
Gecen sene ben gelmeden bırakmıssın sanırım seninle tanısamamısız
Bende eylülde gelmistim takıma
Daha önce vermissin yine verebilirsin canım

ayrılamıyordu kilolar senden

Gerçi baktimda regle 1 hafta var bu zamanlar şişmeye başlıyorum bağırsaklarda duruyor .
Yine cok iyi canım haftaya daha güzel eksi gelir
Listeye girmek istiyorsun değil mi canım
2 ay boyunca iznin yok bilgin olsun
Listeye girelim bakalim
Valla günde 1 maden suyu içiyorum.
Dün Dukan birada yaptim
Regl 1 hafta var oda etkiledi sanirim
Maşallah tuvalet sorununa rağmen çok iyisin canım.
Oylemi
Maşallah süper gitmiş canım tebrik ederim

Gayet güzel birde bağırsaklar rahatlasa ne kadar gidecek demekki tebrik ederim canım

Hoşgeldin canım inşallah kısa sürede hedefine ulasirsin
İnsllh öyle olur ..
Şimdi bide yoldayım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…