- 8 Mart 2019
- 7.554
- 36.885
- 548
- 40
Aramıza hoşgeldin cnmADINIZ: Sümeyye
YAŞINIZ: 36
BOYUNUZ: 1.72
KİLONUZ: 113,1
HEDEF KİLONUZ: 75
MEDENİ DURUMUNUZ: Evli
MESLEGINIZ: Mali işler uzmanı
EVLİ İSENİZ ÇOCUK SAYISI: -
DAHA ÖNCE HERHANGİ BİR TAKIMA DAHİL OLDUNUZ MU?: 6.takım
KİLO ALMA NEDENİNİZ: Duygusal açlık
SAĞLIK SORUNUNUZ VAR Mı: Birden çok var
KİLO VERMEYİ İSTEME NEDENİNİZ: Sağlık sorunları nedeniyle vermek istiyorum
İnşallah cnm, ramazan bayramında oğlum çok hasta olmuştu. 1 hafta hastanelere gittik geldik. Tahmin ediyorum nasıl yorgun olduğunuHiç uyumadım canım başında bekledim, misafirlikte olmak da zorladı bu durumda. Çok şükür bugün evimize döneceğiz inşaallah, ancak o zaman dinlenirim.
Olmaz insallah canım spora devam ediyorsun yediklerine dikkat edersen kötü süpriz olmaz :)))Tek temennim kötü bir sürpriz olmamasi
Çocuklar hiç hasta olmasın yaa. Allah korusun kollasin hepsini inşallah.İnşallah cnm, ramazan bayramında oğlum çok hasta olmuştu. 1 hafta hastanelere gittik geldik. Tahmin ediyorum nasıl yorgun olduğunu
Yarından itibaren menülere de spora da dikkat edebileceğim canım, bikac gündür spor da yapamadım. İki haftaya çok güzel sonuçla dönerim büyük ihtimalle.Olmaz insallah canım spora devam ediyorsun yediklerine dikkat edersen kötü süpriz olmaz :)))
Hadi bakalım insallah canımYarından itibaren menülere de spora da dikkat edebileceğim canım, bikac gündür spor da yapamadım. İki haftaya çok güzel sonuçla dönerim büyük ihtimalle.
İnşallah geçen sene bu zamanlar burayı 8 li rakamlarda bırakmıştım.Şimdi bu haldeyim.Biran önce dur demem lazım kendime.Hosgeldin canım yeniden ben elif 30 yasındayım bekarım, masallah boyun uzunmus insallah birlikte hedefine ulasacagız
hoşbuldum inşallah hep birlikte ulaşırız.Maşallah süper gitmiş canım tebrik ederim
Gayet güzel birde bağırsaklar rahatlasa ne kadar gidecek demekki tebrik ederim canım
Hoşgeldin canım inşallah kısa sürede hedefine ulasirsin
hoşbuldumSen de aramıza hoşgeldin canım.
Gecen sene ben gelmeden bırakmıssın sanırım seninle tanısamamısızİnşallah geçen sene bu zamanlar burayı 8 li rakamlarda bırakmıştım.Şimdi bu haldeyim.Biran önce dur demem lazım kendime.
Uzulme canım benim 4 aydır listedesin ilk defa sabit geldinGecen cuma 63.7
Bugun 63.7
Sabit
K.bakmayin kizlar veremedim bu hafta((
ayrılamıyordu kilolar senden
Gerçi baktimda regle 1 hafta var bu zamanlar şişmeye başlıyorum bağırsaklarda duruyor .Cnm ankanın dediği gibi eğer çok sıkıntı yaşatıyorsa lavman yaptırman mantıklı olabilir. Düzenin değiştiği için olmuştur diye tahmin ediyorum. Uzun yolculuk yaptığımda yada misafirliğe gittiğimde benimde bağırsak düzenim bozuluyor. Çok geçmiş olsun ❤Eki Görüntüle 2300906 Eki Görüntüle 2300906
Listeye girelim bakalimYine cok iyi canım haftaya daha güzel eksi gelir
Listeye girmek istiyorsun değil mi canım
2 ay boyunca iznin yok bilgin olsun
Valla günde 1 maden suyu içiyorum.Canım neleri denedigini akşam okudum ama şimdi hiçbiri aklımda değil o yüzden denedigin yöntemi yazarsan kusura bakma. Ben de bikac gundur yolculuk yüzünden tuvalet sorunu yaşıyorum, bana soda iyi geliyor, kısa sürede tuvalete çıkarıyor. Bir de limon yoğurt soda ve zencefille yaptığım bir içecek var, sabahları aç karnına içilen, o da çok işe yarıyor ben de. Belki denemek istersin canım,çok geçmiş olsun, sıkıntılı bir durum tuvalet olayı.
OylemiMaşallah tuvalet sorununa rağmen çok iyisin canım.
İnsllh öyle olur ..Maşallah süper gitmiş canım tebrik ederim
Gayet güzel birde bağırsaklar rahatlasa ne kadar gidecek demekki tebrik ederim canım
Hoşgeldin canım inşallah kısa sürede hedefine ulasirsin
60 yazalımBatu85 takıma geldiğin kilo 70.1 miş hedef kilon için 65 demissin ama 65 yazamıyoruz en az 63 olması gerekiyor
Hayırlı yolculuklar canım ❤Konya yolundayım ..
Zipzip- o benim ilk hedefimdi yaklaştım sayılır .60 yazabiliriz .gerçi asıl hedef 55 de olurmu bilmiyorum 10 seneden fazladır 60 70 arasiyim
Listeye girelim bakalim
Tamam canım listeye ekliyorum60 yazalım
Ağustosun bugünlerinde ayrılmıştım.Diğer kaptanımızın adıda Elif idi. seni o Elif sanmıştım.Gecen sene ben gelmeden bırakmıssın sanırım seninle tanısamamısız
Bende eylülde gelmistim takıma
Daha önce vermissin yine verebilirsin canım
Ben geldiğimde kaptan esprenza ydı sonra elif oldu subat gibi kaptanlıgı bıraktı gelmedi bir dahaAğustosun bugünlerinde ayrılmıştım.Diğer kaptanımızın adıda Elif idi. seni o Elif sanmıştım.
O gruptan kimse kalmamış.Yenilenmiş grup.Ben geldiğimde kaptan esprenza ydı sonra elif oldu subat gibi kaptanlıgı bıraktı gelmedi bir daha
fattylamb94 vardı en son oda yogunlıgundan bıraktı kimse kalmadı eskidenO gruptan kimse kalmamış.Yenilenmiş grup.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?