Acele etme sen bana yaklaş ben sana kilolarımız eşitlensinValla çok özledim canım rakibem, senle atismayinca diyet kodundan çıktım, az kaldı hemen dönücem inşallah sahalara.
Zor kismi burasi degil kiÇok zormuş
Ben de öyle düşündüm de bunu görünce ondan dedimZor kismi burasi degil ki
Listede olmayan ve listeye girecekler :))
Hadi inşallah guzel rakamlar gorursunBakalım evren mesajıma karşılık verecek mi sabah olsa da tartılsam
O kismi ile simdi ugrasmak istemedimBen de öyle düşündüm de bunu görünce ondan dedim
Aynen bence deO kismi ile simdi ugrasmak istemedim
Birde yarin kim kilo bildirimi yaparsa ona gore eklerim olmadi gelen giden tam belli degil bu ara :)
Yaa çok geçmiş olsunİyi geceler kızlar, benim oğlan ateşli ben de başında nöbetteyim. Var mı bana yarenlik edecek birileri.
Sağol canım.Yaa çok geçmiş olsun
Ben hala nöbetteyim, ateşi düşmüyor. Her yerine havlular koydum bekliyorum.Uyuyamadım bi türlü yahu
Geçmiş olsun canım bende kimseyi bulamayınca vurdum kafayı yattımİyi geceler kızlar, benim oğlan ateşli ben de başında nöbetteyim. Var mı bana yarenlik edecek birileri.
Eskilerden bir film diyim sana incir reçeli bilmiyorum izledinmi ama çok güzel tavsiye ederimBiz de çok film izleriz kızlar. Her gün en az bir film. Önerilere açığım. Korku izlemiyorum ama.
Günaydın ya yok yine wc olayı yokIyi geceler herkese sabah bildirimleri unutmayalim
Yeni gelen arkadaslar icin soyluyorum sabah ac karna wc sonrasi kıyafetsiz tartilalim
Çok geçmiş olsun devamlı ilik duş aldirsaydin.annelik işte uyku yokİyi geceler kızlar, benim oğlan ateşli ben de başında nöbetteyim. Var mı bana yarenlik edecek birileri.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?