Tebrik ediyorum cnm
Cnm çok güzel kilo vermişsin, tebriklerKaptancığım arkadaşım kahvaltıya çağırdı oraya geldim ben benim çocuklar onun çocuklar burası harika kopuyoruz
Geçen hafta kilom 74
Bu hafta Kilom 72,6
Menüleri eve geçince yazacağım
Tebrik ederim canım dikkat edince vermissin 71 gelmemis ama oda haftaya insallahKaptancığım arkadaşım kahvaltıya çağırdı oraya geldim ben benim çocuklar onun çocuklar burası harika kopuyoruz
Geçen hafta kilom 74
Bu hafta Kilom 72,6
Süpersin canım tebrik ederim
Nee daha neler
Altın vuruşu yapayım diye tırmalıyordum canım ama bu hafta da olamadı maalesef araya regl buhranlarım girdi :)))enerji_kusagi menune baktım da bugün niye hiç birsey yemedin ölüm orucuna mi başladın hep atistirmalik
Tebrik ederim canım süpersin yine regle ragmen cok iyi vermissin bu arada 800 gram vermissin ben yeniden hesaplarımGeçen Cuma 55.6
Bu Cuma 54.8
Fark - 0.7
Yüzde 1.25899
Hadi insallah sıkıntı olmadan gidip gelirsin oğlunda uslu durur canımKızlar öğleden sonra diş doktoruna gideceğim. Eşim geç gelecekmiş, mecburen oğlanıda götüreceğim. Nolur benim için dua edinbu çocuk yerinde durmuyor, dün geceden beri çok stres yaptım
Allah yardımcın olsunKızlar öğleden sonra diş doktoruna gideceğim. Eşim geç gelecekmiş, mecburen oğlanıda götüreceğim. Nolur benim için dua edinbu çocuk yerinde durmuyor, dün geceden beri çok stres yaptım
2 günüm kaldı kaptanımCook gecmis olsun canım
Ilaclar ne zaman bitecek
ben güzel başlamıştım sonra diş etlerim iltihap oldu 6 gün önce , koptum tekrar ama inşallah toparlarım❤❤ ❤❤ ❤Yine iki deli bir arada ama sen yoksun ya nerdesin niye gelmiyorsun
Ay maşallah yaKaptancığım arkadaşım kahvaltıya çağırdı oraya geldim ben benim çocuklar onun çocuklar burası harika kopuyoruz
Geçen hafta kilom 74
Bu hafta Kilom 72,6
Nee daha nelerşaka yapıyosuunn
Tamam canım az kalmıs sonrasında menü ve spor bekliyorum2 günüm kaldı kaptanım
ben güzel başlamıştım sonra diş etlerim iltihap oldu 6 gün önce , koptum tekrar ama inşallah toparlarım
Ay maşallah ya
Tebrik ediyorum sen yaparsınKaptancığım arkadaşım kahvaltıya çağırdı oraya geldim ben benim çocuklar onun çocuklar burası harika kopuyoruz
Geçen hafta kilom 74
Bu hafta Kilom 72,6
Yapar anacım maşallah bu önümüzdeki hafta 80 olur
Canım kaptanım kafam çook meşgul evet yanlış yazmışım. neden 0.7 yazmışım kiTebrik ederim canım süpersin yine regle ragmen cok iyi vermissin bu arada 800 gram vermissin ben yeniden hesaplarım
Hadi insallah sıkıntı olmadan gidip gelirsin oğlunda uslu durur canım
Kaç günde gitmiş canım bu hafta mı gitti 3.7 :))) Bu başarıyı kesinlikle listede de göstermelisinnnn
Amin cnm çoook aminTebrik ederim canım süpersin yine regle ragmen cok iyi vermissin bu arada 800 gram vermissin ben yeniden hesaplarım
Hadi insallah sıkıntı olmadan gidip gelirsin oğlunda uslu durur canım
Evet pazartesi başladım ve bu hafta regl olmuştum onunda etkisi var tabi birde ödemler gitmiştir haftada 2kilo vere biliyorum ilk zamanlar sonraları haftada 1olarak seyrediyor geçen sene takımlar arasında en yüksek %benimdi ama bir kez o şansı yakalamıştımKaç günde gitmiş canım bu hafta mı gitti 3.7 :))) Bu başarıyı kesinlikle listede de göstermelisinnnnçünkü yüzdesi neredeyse 4e varıyorr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?