- 8 Mart 2019
- 7.554
- 36.885
- 548
- 40
Çok teşekkür ederim cnmAllah yardımcın olsunNe güzel kilo vermişsin öyle canım maşaallahhh
Sen gelirsen olurum tabi çok pis gaza geliyorum seninleYapar anacım maşallah bu önümüzdeki hafta 80 olur
Süpersin canım hadi inşallah su 72 barajını gec bı 70 olsan devamı gelecek inşallahKaptancığım arkadaşım kahvaltıya çağırdı oraya geldim ben benim çocuklar onun çocuklar burası harika kopuyoruz
Geçen hafta kilom 74
Bu hafta Kilom 72,6
Menüleri eve geçince yazacağım
Olsın canım ben düzenlerim yeniden yüzde hesaplarımCanım kaptanım kafam çook meşgul evet yanlış yazmışım. neden 0.7 yazmışım ki
Teşekkürler canımın içi kaptanım, okuduğum bir yazıya göre regl dönemi suyu azaltmak lazımmış, hormonlardan dolayı vücut suyu çok tutarmış ve iç organlara baskı yaparmış. Bende o gün 3,5 lt içmişim kasten yapar gibiHala regl olamadım, kasıklarım patlayacak gibi şiş ve baskılı şükür ağrım olmuyor bari. Önümüzdeki hafta başı annem geliyor. 1 hafta bizde olacak :))) Yemek işleri karışacak ama umrumda bile değil şuan sevinçten, en kötü spora yükleneceğim kaçarsa eğer kaptanım, bilgilerinize arz ederim
Muthissin
Günaydın ablacım ❤Günaydın tünaydın hanımlar
En sonunda az önce adet oldum, ona rağmen -300 grÇok şükür en azından artı değil
Çok umut vaadediyorsun canımm :)))) En yüksek yüzdeleri bizim liste de yapacağına eminim. Bizim takım derecelere layık bir takım, özenle seçilmiş sanki herkesEvet pazartesi başladım ve bu hafta regl olmuştum onunda etkisi var tabi birde ödemler gitmiştir haftada 2kilo vere biliyorum ilk zamanlar sonraları haftada 1olarak seyrediyor geçen sene takımlar arasında en yüksek %benimdi ama bir kez o şansı yakalamıştım
Listeye alayım mı bu hafta :)))Çok Tşk ederim canım❤
Çok teşekkür ediyorum canım, güvenini boşa çıkarmak istemem ama söz konusu anne olunca ben bana güvenemiyorum kaptanım :))) Ama dikkat etmeye çalışacağım, belki yeme haklarımın çoğunu buzluğa atarak öteleyebilirimOlsın canım ben düzenlerim yeniden yüzde hesaplarım
Gözün aydın canım annen geliyormus bol bol güzel vakit gecirin, yeme konusuna gelince sen dengelersin canım güveniyorum sana♥
Öncelikle vesile olduğu içinÇok umut vaadediyorsun canımm :)))) En yüksek yüzdeleri bizim liste de yapacağına eminim. Bizim takım derecelere layık bir takım, özenle seçilmiş sanki herkes
Çok kıskandım
Öyle Bi imkanımiz varsa neden olmasınListeye alayım mı bu hafta :)))
Nazar etme ne olur çalış seninde olurÇok kıskandım
Ay beni bi gaza getirde bende yapayım şu işi artık sonra tozu dumana katalımSen gelirsen olurum tabi çok pis gaza geliyorum seninle
Anne yemekleri söz konusu olunca cook zor olur tabiki canımÇok teşekkür ediyorum canım, güvenini boşa çıkarmak istemem ama söz konusu anne olunca ben bana güvenemiyorum kaptanım :))) Ama dikkat etmeye çalışacağım, belki yeme haklarımın çoğunu buzluğa atarak öteleyebilirim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?