Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Kaptancığım arkadaşım kahvaltıya çağırdı oraya geldim ben benim çocuklar onun çocuklar burası harika kopuyoruz

Geçen hafta kilom 74
Bu hafta Kilom 72,6

Menüleri eve geçince yazacağım
Süpersin canım hadi inşallah su 72 barajını gec bı 70 olsan devamı gelecek inşallah

Olsın canım ben düzenlerim yeniden yüzde hesaplarım
Gözün aydın canım annen geliyormus bol bol güzel vakit gecirin, yeme konusuna gelince sen dengelersin canım güveniyorum sana

Çok umut vaadediyorsun canımm :)))) En yüksek yüzdeleri bizim liste de yapacağına eminim. Bizim takım derecelere layık bir takım, özenle seçilmiş sanki herkes

Olsın canım ben düzenlerim yeniden yüzde hesaplarım
Gözün aydın canım annen geliyormus bol bol güzel vakit gecirin, yeme konusuna gelince sen dengelersin canım güveniyorum sana
Çok teşekkür ediyorum canım, güvenini boşa çıkarmak istemem ama söz konusu anne olunca ben bana güvenemiyorum kaptanım :))) Ama dikkat etmeye çalışacağım, belki yeme haklarımın çoğunu buzluğa atarak öteleyebilirim

Çok umut vaadediyorsun canımm :)))) En yüksek yüzdeleri bizim liste de yapacağına eminim. Bizim takım derecelere layık bir takım, özenle seçilmiş sanki herkes
Öncelikle vesile olduğu için Anka cok Tşk ederim ve takım kaptanım Zipzip- ve tabiki takım arkadaşlarıma hepimizin sayesinde yaşanıyor bu mutluluklar

Anne yemekleri söz konusu olunca cook zor olur tabiki canım

Öncelikle vesile olduğu için Anka cok Tşk ederim ve takım kaptanım Zipzip- ve tabiki takım arkadaşlarıma hepimizin sayesinde yaşanıyor bu mutluluklar
Çok sevindim burada olmana, bende Ankaya teşekkür ederim iyi ki vesile olmuş. Önümüzdeki hafta bir gülümse rüzgarı esecek gibi :)))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…