Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Ay beni bi gaza getirde bende yapayım şu işi artık sonra tozu dumana katalım
Neden olmasın yeterki sen iste kapışmaya varmısin yine eskisi gibi ay bende herkese mavi boncuk dağıtıyorum herkese rakibim sensin diyorum Allah sonumu hayır etsin

Regl döneminde böyle bir etki görüyorsan normaldir öyleyse canım. Hem kabızlık hem de regl yakın olmasına rağmen 900 Gr eksi cook iyi bence. Ben en normal zamanımda ve spor yapıyor olmama rağmen o kadar verirsem seviniyorum

Çok sevindim burada olmana, bende Ankaya teşekkür ederim iyi ki vesile olmuş. Önümüzdeki hafta bir gülümse rüzgarı esecek gibi :)))))
Aayyy inş yaa güzel dileklerin için çok Tşk ederim birimiz hepimiz hepimiz birimiz için burdayız ben değil bizim takım konuşulsun inş bundan sonraki haftalar

Mezun üyesin canım mezun üyelerde insiyatif takım kaptanında yani listeye girebiliyorsun sana ilk gün demistim ama iki hafta deniyelim demistin yinede sana bırakıyorum istersen listeye alabilirim
Kimseyi etkilememek adına öyle söylemiştim Çünki iradem sıfırdi geldiğimde meğer beni durtecek birileri lazımmış tmm listeye girmek istiyorum

Kaptancığım arkadaşım kahvaltıya çağırdı oraya geldim ben benim çocuklar onun çocuklar burası harika kopuyoruz

Geçen hafta kilom 74
Bu hafta Kilom 72,6

Menüleri eve geçince yazacağım
Vayyy benim rakibeme bak ne güzel vermişsin. Bu hafta yendin beni. Ben tartilmadim ama eksi olmadığıma eminim.
Zipzip- kaptanım başlangıç 99.8guncel 96.1_ 3kilo 7gr gitmis
Maşallah canım çok güzel vermişsin. Kilon fazla olunca ve dikkat edince vücut hemen etkiyi göstermiş bile.

Çabuk gidiyo evet geri dönüşümü daha Bi muhteşem iki katı

Kızlar öğleden sonra diş doktoruna gideceğim. Eşim geç gelecekmiş, mecburen oğlanıda götüreceğim. Nolur benim için dua edin bu çocuk yerinde durmuyor, dün geceden beri çok stres yaptım
Geçmiş olsun canım inşallah işini çabucak ve güzelce halledersin. Oğlun kaç yaşında bilmiyorum ama ben böyle durumlarda malesef telefon veriyorum ya da yanımıza kitap alıyorum ve onu okumasını tembihliyorum. İnşallah sen de bı yol bulursun onun için.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…