Neden olmasın yeterki sen iste kapışmaya varmısin yine eskisi gibiAy beni bi gaza getirde bende yapayım şu işi artık sonra tozu dumana katalım
Regl döneminde böyle bir etki görüyorsan normaldir öyleyse canım. Hem kabızlık hem de regl yakın olmasına rağmen 900 Gr eksi cook iyi bence. Ben en normal zamanımda ve spor yapıyor olmama rağmen o kadar verirsem seviniyorum
Gerçi baktimda regle 1 hafta var bu zamanlar şişmeye başlıyorum bağırsaklarda duruyor .
Listeye girelim bakalim
Valla günde 1 maden suyu içiyorum.
Dün Dukan birada yaptim
Regl 1 hafta var oda etkiledi sanirim
Oylemi
İnsllh öyle olur ..
Şimdi bide yoldayım
Mezun üyesin canım mezun üyelerde insiyatif takım kaptanında yani listeye girebiliyorsun sana ilk gün demistim ama iki hafta deniyelim demistin yinede sana bırakıyorum istersen listeye alabilirimÖyle Bi imkanımiz varsa neden olmasın
Aayyy inş yaa güzel dileklerin için çok Tşk ederimÇok sevindim burada olmana, bende Ankaya teşekkür ederim iyi ki vesile olmuş. Önümüzdeki hafta bir gülümse rüzgarı esecek gibi :)))))
Kimseyi etkilememek adına öyle söylemiştim Çünki iradem sıfırdi geldiğimde meğer beni durtecek birileri lazımmış tmm listeye girmek istiyorumMezun üyesin canım mezun üyelerde insiyatif takım kaptanında yani listeye girebiliyorsun sana ilk gün demistim ama iki hafta deniyelim demistin yinede sana bırakıyorum istersen listeye alabilirim
Evet canım, senin başarın da hepimizi etkilerAayyy inş yaa güzel dileklerin için çok Tşk ederimbirimiz hepimiz hepimiz birimiz için burdayız ben değil bizim takım konuşulsun inş bundan sonraki haftalar ❤
Çok sevindim burada olmana, bende Ankaya teşekkür ederim iyi ki vesile olmuş. Önümüzdeki hafta bir gülümse rüzgarı esecek gibi :)))))
Anladım canım menü yazmak ve burda olmak irade saglıyor senide ekliyorum listeye hayırlı olsun diyelimKimseyi etkilememek adına öyle söylemiştim Çünki iradem sıfırdi geldiğimde meğer beni durtecek birileri lazımmış tmm listeye girmek istiyorum
Tmm kaptanım gazamız mübarek olsun o vakitAnladım canım menü yazmak ve burda olmak irade saglıyor senide ekliyorum listeye hayırlı olsun diyelim
Aynn yeni basladin ilk zamsnlar kilo çok gidiyor listeye girmen iyi olur takımı goturursunÖyle Bi imkanımiz varsa neden olmasın
Listeye girdiysem ben leslie ve eliptik bisikletede başlim artık sorumluluk var üzerimde güya bugün kendime keyif yapacaktımAnladım canım menü yazmak ve burda olmak irade saglıyor senide ekliyorum listeye hayırlı olsun diyelim
Aynn yeni basladin ilk zamsnlar kilo çok gidiyor listeye girmen iyi olur takımı goturursun
Vayyy benim rakibeme bak ne güzel vermişsin. Bu hafta yendin beni. Ben tartilmadim ama eksi olmadığıma eminim.Kaptancığım arkadaşım kahvaltıya çağırdı oraya geldim ben benim çocuklar onun çocuklar burası harika kopuyoruz
Geçen hafta kilom 74
Bu hafta Kilom 72,6
Menüleri eve geçince yazacağım
Maşallah canım çok güzel vermişsin. Kilon fazla olunca ve dikkat edince vücut hemen etkiyi göstermiş bile.
Çabuk gidiyo evet geri dönüşümü daha Bi muhteşem iki katıVayyy benim rakibeme bak ne güzel vermişsin. Bu hafta yendin beni. Ben tartilmadim ama eksi olmadığıma eminim.
Maşallah canım çok güzel vermişsin. Kilon fazla olunca ve dikkat edince vücut hemen etkiyi göstermiş bile.
Bugün keyif yapabilirsin istersen yarın baslarsın sporaListeye girdiysem ben leslie ve eliptik bisikletede başlim artık sorumluluk var üzerimde güya bugün kendime keyif yapacaktım
Geçmiş olsun canım inşallah işini çabucak ve güzelce halledersin. Oğlun kaç yaşında bilmiyorum ama ben böyle durumlarda malesef telefon veriyorum ya da yanımıza kitap alıyorum ve onu okumasını tembihliyorum. İnşallah sen de bı yol bulursun onun için.Kızlar öğleden sonra diş doktoruna gideceğim. Eşim geç gelecekmiş, mecburen oğlanıda götüreceğim. Nolur benim için dua edinbu çocuk yerinde durmuyor, dün geceden beri çok stres yaptım
Nasıl olmim takım dağ gibi arkamdaBugün keyif yapabilirsin istersen yarın baslarsın spora
Ama sorumluluk sahibi bir insansın takdir ettim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?