Canım benim tebrik ederim, sanırım etmiştim ama bu ikinci olsunAltın vuruşu yapayım diye tırmalıyordum canım ama bu hafta da olamadı maalesef araya regl buhranlarım girdi :)))
Sende muhtesemsin canımNasıl olmim takım dağ gibi arkamda ❤❤ ❤
Cnm oğlum 17 aylık, her şeyi karıştırdığı ve sürekli koşturduğu bir dönemde. Ortodonti tedavisi görüyorum. İşim maksimum 5 dkda bitiyor ama muayenede falan hiç durmuyor, ağlıyor, bağırıyor... beni strese sokan kısmı burasıGeçmiş olsun canım inşallah işini çabucak ve güzelce halledersin. Oğlun kaç yaşında bilmiyorum ama ben böyle durumlarda malesef telefon veriyorum ya da yanımıza kitap alıyorum ve onu okumasını tembihliyorum. İnşallah sen de bı yol bulursun onun için.
Yeterin gariiii uzaya ayak basan ikinci insan gibi şımardım. BurdaSende muhtesemsin canım
Evet canım adet sonrası inşallah 65leri görürümGünaydın ablacım ❤
Tebrik ederim haftaya daha güzel eksi gelecek o zaman
Bence bu haftada 1 numara bizizBu haftada yüzdelerimiz güzel derece gelecek gibi duruyor
Zaten hiçbir şey yemiyorsun canım azıcık anne yemeği iyi gelir sana. Benimki de bikac gün bizde olacak bakalım ne yemekler yapacak.Canım kaptanım kafam çook meşgul evet yanlış yazmışım. neden 0.7 yazmışım ki
Teşekkürler canımın içi kaptanım, okuduğum bir yazıya göre regl dönemi suyu azaltmak lazımmış, hormonlardan dolayı vücut suyu çok tutarmış ve iç organlara baskı yaparmış. Bende o gün 3,5 lt içmişim kasten yapar gibiHala regl olamadım, kasıklarım patlayacak gibi şiş ve baskılı şükür ağrım olmuyor bari. Önümüzdeki hafta başı annem geliyor. 1 hafta bizde olacak :))) Yemek işleri karışacak ama umrumda bile değil şuan sevinçten, en kötü spora yükleneceğim kaçarsa eğer kaptanım, bilgilerinize arz ederim
Geçen hafta olduğu gibi bu haftada neden olmasın kiBence bu haftada 1 numara biziz ❤
% oranları en yüksek olanlar da bizim takımda maşallah, sizlerle sirtimiz yere gelmez kızlarEvet pazartesi başladım ve bu hafta regl olmuştum onunda etkisi var tabi birde ödemler gitmiştir haftada 2kilo vere biliyorum ilk zamanlar sonraları haftada 1olarak seyrediyor geçen sene takımlar arasında en yüksek %benimdi ama bir kez o şansı yakalamıştım
Seni de çok tebrik ediyorum canımGünaydın tünaydın hanımlar
En sonunda az önce adet oldum, ona rağmen -300 grÇok şükür en azından artı değil
İşte ona göre herkes davransinki emeklerimiz boşa gitmesin +artiyla gelen olursa bizim verdiklerimizinde Bi onemi kalmıyor o yüzden birsey yerken iki kere düşünmek lazım% oranları en yüksek olanlar da bizim takımda maşallah, sizlerle sirtimiz yere gelmez kızlar
Mezun üyesin canım mezun üyelerde insiyatif takım kaptanında yani listeye girebiliyorsun sana ilk gün demistim ama iki hafta deniyelim demistin yinede sana bırakıyorum istersen listeye alabilirim
Listeye alinirsan bu yuzdeyle çok güzel olurÖyle Bi imkanımiz varsa neden olmasın
Bencede artık 66 dan uzaklas abla :))Evet canım adet sonrası inşallah 65leri görürüm66larda çok kaldım yeter artık
Insallah canım diğer takımlar ne alemde bakmadım ama ortalama güzel olacakBence bu haftada 1 numara biziz ❤
Sen ne zaman mezun oldunn canım 6 ay sonrasında girebiliyorsun onun daha fazla oldugu için girebiliyor6 ay beklememize gerek yokmu yanlış mı anladım
Biz hepimiz sen tekNeden olmasın yeterki sen iste kapışmaya varmısin yine eskisi gibiay bende herkese mavi boncuk dağıtıyorum herkese rakibim sensin diyorum Allah sonumu hayır etsin
Wc problemi olan arkadaşım kimdi doğadan form çay var içinde sinameki olduğu için wc çıkarıyor çok. Yogunsa problemin günde 2kupa bitirerek problemi yene bilirsin bende arada yapıyorum tüm marketlerde bula bilirsin canım nickini etiketleyin arkadaşlar
Erkekseniz Teker teker gelinBiz hepimiz sen tek
Tşk ederim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?