Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Altın vuruşu yapayım diye tırmalıyordum canım ama bu hafta da olamadı maalesef araya regl buhranlarım girdi :)))
Canım benim tebrik ederim, sanırım etmiştim ama bu ikinci olsun kafam uykusuzluktan bı dünya. Kilon azaldığı için ve regl olduğun için çok iyi bence.

Cnm oğlum 17 aylık, her şeyi karıştırdığı ve sürekli koşturduğu bir dönemde. Ortodonti tedavisi görüyorum. İşim maksimum 5 dkda bitiyor ama muayenede falan hiç durmuyor, ağlıyor, bağırıyor... beni strese sokan kısmı burası

Zaten hiçbir şey yemiyorsun canım azıcık anne yemeği iyi gelir sana. Benimki de bikac gün bizde olacak bakalım ne yemekler yapacak.

% oranları en yüksek olanlar da bizim takımda maşallah, sizlerle sirtimiz yere gelmez kızlar

% oranları en yüksek olanlar da bizim takımda maşallah, sizlerle sirtimiz yere gelmez kızlar
İşte ona göre herkes davransinki emeklerimiz boşa gitmesin +artiyla gelen olursa bizim verdiklerimizinde Bi onemi kalmıyor o yüzden birsey yerken iki kere düşünmek lazım

Wc problemi olan arkadaşım kimdi doğadan form çay var içinde sinameki olduğu için wc çıkarıyor çok. Yogunsa problemin günde 2kupa bitirerek problemi yene bilirsin bende arada yapıyorum tüm marketlerde bula bilirsin canım nickini etiketleyin arkadaşlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…