Evet o da var tabii. Bu gün yine bozuldu valla akşama hafif geçireceğim.
Maşallah diyelim*** 6.Takım 636. Etap***
pastel34 (66.8/66.5/0.3/%0.45)
Prensesimin Annesiyim (63.7///)sabit
enerji_kusagi(55.6/54.8/0.8/%1.44)
birmuhendisanne (65.0/63.2/1.8/%2.77)
Yonahime(63.7/63.6/0.1/%0.16)
Batu85(68.7/67.8/0.9/%1.31)yeni üye, baslangıc tarihi 9 Ağustos, baslangıc kilosu 70.1,hedef kilosu 60
Gulumse25 (99.8/96.1/3.7/%3.71)mezun uye geri döndü,baslangıc tarihi 19 Ağustos, baslangıc kilosu 99.8,hedef kilosu 80
6.Takım Ortalaması :%1.405
Listemiz hazır kızlar ama kontrol etmem gerekiyor yolda hesapladım acele ile yanlıs yazmıs olabilirim :))
Ama bu sekilde olursa cook güzel bir ortalama tebrik ediyorum hepinizi
Tamam canım cuma ödülü olsun o zaman aksamıda hafif yersen toparlarsınEvet o da var tabii. Bu gün yine bozuldu valla akşama hafif geçireceğim.
Yohhh evden çıkma ma cezası ona yeterSpor cezası verelim o zaman:))
Aynen canım 4 cocuk cok zor oluyordur birde spor vermeyelim :))Yohhh evden çıkma ma cezası ona yeter4cocuk ona spor zatin
Bizdede aynısını yapma bak spor cezası veririm Eliptik ve leslie yapıyormussunBi kaç kez yediğimi söylememiştim korkumdanitiraf ediyorum @Anka
Yok yok sana yapmamBizdede aynısını yapma bak spor cezası veririm Eliptik ve leslie yapıyormussun
Merhametin gözü çıksın yine kıyamadıkAynen canım 4 cocuk cok zor oluyordur birde spor vermeyelim :))
Canım hemen yazıyorum çok işim vardı fırsatım olmadı kusura bakmaAblacım sen tartılmadın mı bugün
Valla kıyamadık ama bu hafta kacamak olursa ceza veririm
Olsun ablacım sıkıntı değilCanım hemen yazıyorum çok işim vardı fırsatım olmadı kusura bakma
Tebrik ederim abla 4 günde güzel eksi devamı gelecek inşallahPazartesi: 88.7
Bugün: 88.1
Ver ver elini bol tut cimri davranmaValla kıyamadık ama bu hafta kacamak olursa ceza veririm
Olsun ablacım sıkıntı değil
Tebrik ederim abla 4 günde güzel eksi devamı gelecek inşallah
Kilo vermeye başlayınca ve iyice düzene girince alırsın benide listeye canım ,şimdi evde 4 yetişkin ve çok dağınık erkekle perişan oluyorum spor yapacak güç bırakmıyorlar bendeValla kıyamadık ama bu hafta kacamak olursa ceza veririm
Olsun ablacım sıkıntı değil
Tebrik ederim abla 4 günde güzel eksi devamı gelecek inşallah
Oda Bi spor kendine haksızlık etme ayy bu kadınlara ve kendime çok üzülüyorum ya valla yinede eşim çalışmıyor diyolar nankörlerKilo vermeye başlayınca ve iyice düzene girince alırsın benide listeye canım ,şimdi evde 4 yetişkin ve çok dağınık erkekle perişan oluyorum spor yapacak güç bırakmıyorlar bende
Tamam ablacım zaten önce izin kilona düşmen gerekiyor o zamana misafirin de gitmis olurKilo vermeye başlayınca ve iyice düzene girince alırsın benide listeye canım ,şimdi evde 4 yetişkin ve çok dağınık erkekle perişan oluyorum spor yapacak güç bırakmıyorlar bende
Bak bu yüzden evlenmiyorumOda Bi spor kendine haksızlık etme ayy bu kadınlara ve kendime çok üzülüyorum ya valla yinede eşim çalışmıyor diyolar nankörler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?