Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Ben o. Sayfayı bilmiyorum sırrım geçirdiğim adet dönemi ve yediklerime dikkat etmem geriside. Zati odemdir bitti

Ben o. Sayfayı bilmiyorum sırrım geçirdiğim adet dönemi ve yediklerime dikkat etmem geriside. Zati odemdir bitti

Ben senin için yazdım

Bir Pazar günü bir elimde cips poşeti bir elimde TV kumandası pijamalarımla TV karşısında yatarken bir mesaj geldi. Baktım da ne göreyim güzeller güzeli canım arkadaşım anka. Bırak o elindekileri ve yarın diyete başla yazmış. Anka der de ben başlamaz mıyım hemen 6. takıma geldim. Bir coşku bir muhabbet herkes çok iyi. Hemen kaynaştım tabii. Ve Pazartesi günü niyet ettim diyerek başladım diyete. Hiç kaçamak yapmadım. Takım arkadaşlarımın sayesinde tabii başta Anka olmak üzere büyük motivasyon yakaladım ve birinciliği kaptım.

Güzel yazmıssın

23/08/2019

Arkadaşa davetliydim miktarları tam bilmiyorum

Sabah
Domates soslu biber kızartması gibi bişey
1 yufka ekmek
1 yumurta

16:00 1 mısır yarım muz

17:00 1 neskafe 2 lokum

19:00 1 şeftali

Su 2,5 olur
Menülerin dengeli olmuş canım

Tşk ederim canım ben değil hepimiz birinci olduk hepimizin sayesinde
Takım ruhu

Çok sağlıklı ve dengeli bir menü olmuş canım ,sporda gayet güzel, suyuda artırırsan bol bol eksiler görürsün inşallah

Kızlar tüm takımı tebrik ediyorum çok güzel kilolar verdiniz, hepinizin eline sağlık (neyine sağlık denir acaba)

Bugün yine bir arkadaşım çok zayıflamışsın dedi 107 kiloluk halimi biliyorlar 88 kg zayıf geliyor onlara ,oysa daha vermem gereken çok kilo var ve gidecek bu kilolar inşallah
Ben 100.1le başlamıştım 85kiloya geldiğimde beni görenler diğer yarını evdemi bıraktın diyorlardı birde benim etim çok sıkı kilomu belli etmiyorum şuan 85kiloyum dediğimde kimse inanmiyordu yok canım 70ancak varsın diyorlardı aile hekimi bile 100kilo olduğuma inanamadı mümkün değil dedi dedim tartı öyle söylemiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…