Valla kopyala yapıştır yapicamBen senin için yazdım
Bir Pazar günü bir elimde cips poşeti bir elimde TV kumandası pijamalarımla TV karşısında yatarken bir mesaj geldi. Baktım da ne göreyim güzeller güzeli canım arkadaşım anka. Bırak o elindekileri ve yarın diyete başla yazmış. Anka der de ben başlamaz mıyım hemen 6. takıma geldim. Bir coşku bir muhabbet herkes çok iyi. Hemen kaynaştım tabii. Ve Pazartesi günü niyet ettim diyerek başladım diyete. Hiç kaçamak yapmadım. Takım arkadaşlarımın sayesinde tabii başta Anka olmak üzere büyük motivasyon yakaladım ve birinciliği kaptım.
Çok güzel bir yazı olmuş ben çok sevdimBen senin için yazdım
Bir Pazar günü bir elimde cips poşeti bir elimde TV kumandası pijamalarımla TV karşısında yatarken bir mesaj geldi. Baktım da ne göreyim güzeller güzeli canım arkadaşım anka. Bırak o elindekileri ve yarın diyete başla yazmış. Anka der de ben başlamaz mıyım hemen 6. takıma geldim. Bir coşku bir muhabbet herkes çok iyi. Hemen kaynaştım tabii. Ve Pazartesi günü niyet ettim diyerek başladım diyete. Hiç kaçamak yapmadım. Takım arkadaşlarımın sayesinde tabii başta Anka olmak üzere büyük motivasyon yakaladım ve birinciliği kaptım.
Valla kopyala yapıştır yapicamZipzip- linki atarmısın
Ay yok artık sonra anka yazmış diye ceza yiyelimmValla kopyala yapıştır yapicamZipzip- linki atarmısın
Çok şanslısın o zaman canımBen 100.1le başlamıştım 85kiloya geldiğimde beni görenler diğer yarını evdemi bıraktın diyorlardı birde benim etim çok sıkı kilomu belli etmiyorum şuan 85kiloyum dediğimde kimse inanmiyordu yok canım 70ancak varsın diyorlardı aile hekimi bile 100kilo olduğuma inanamadı mümkün değil dedi dedim tartı öyle söylemiyor
Ne güzel bunları duymak insallah dahada vereceksinBugün yine bir arkadaşım çok zayıflamışsın dedi 107 kiloluk halimi biliyorlar 88 kg zayıf geliyor onlara ,oysa daha vermem gereken çok kilo var ve gidecek bu kilolar inşallah
Kızlar tüm takımı tebrik ediyorum çok güzel kilolar verdiniz, hepinizin eline sağlık (neyine sağlık denir acaba)
Ama öyle oldu napim. YaniAy yok artık sonra anka yazmış diye ceza yiyelimm
İnşallah vereceğim canım moralimi bozmuyorum hiç ve yoluma devam ediyorum sizler sayesinde oluyor bu azim ve kararlılığımNe güzel bunları duymak insallah dahada vereceksin
Tekrar tebrik ediyorum canım sende iyiki varsın iyiki geldin renk getirdin takımaÖncelikle herkese merhabalar diliyorum arkadaşlar. Ben 6.takimdan Gülümse 25 daha öncede 12.takimda yarismis 100.1le başlayan serüvenim kısa sürede 25kilo vererek 75kiloyla mezun olmuştum. Gel gelelimki malesef koruyamayip verdiğim 25kiloyu geri alarak gelmiş bulunmaktayım. Hiç bir zaman bağımızı koparmadigim arkadaşımAnka sayesinde 6.takima başlamış bulunuyorum. Pazartesi gunu sabahı yeni bir ben diyerek diyet yapmaya karar verdim.Eskiden olsa yemek için yaşıyordum. Şimdi yaşamak için yemek yemeliyim diyorum kendi kendime. Öncelikle yediklerime çok dikkat ettim öğün porsiyon tabağımi küçülttum doymadan masadan kalkmaya dikkat ettim. Spora henüz başlamadım ama evde hareketli bir insanım. Sizlere tecrübeyle kazandığım tavsiyelerim sakın şunu yeme bunu yeme yapmayın. Her şeyden az ve kararında tüketmeye özen gösterin. Ne kadar ertelerseniz o kadar cazip gelir ve daha fazla tuketirsiniz. Ben bu hataya düştüm ekmek pilav makarna tatlı hamur işi hepsini hayatımdan çıkarmıştim. Ve sonra saldırmaya başladım ve doyumsuzca yedim Ama hata yaptığımın sonra farkına vardımo yüzden canınızın istediği ne olursa tadımlık olarak yiyin nefsinizi köreltin ama sakın ertelemeyin. Tüm takım arkadaşlarıma başarılar diliyorum. Öncelikle benim buraya tekrar başlamama vesile olan Anka ya kaptanim Zipzip- ve tüm takım arkadaşlarıma daha geleli 1hafta olduğum halde bana yabancılık çektirmeden motive ettikleri için teşekkürü bir borç bilirim hepinizi çok seviyorum 6.Takim İyiki Varsınız Canlar
Çok Tşk ederim. Hepinizin sayesindeTekrar tebrik ediyorum canım sende iyiki varsın iyiki geldin renk getirdin takıma♥♥
Uzun zamandır yoktun canım hosgeldin nasılsınKızlarrrrrr biri beni durdursunnnnn
67.5 olmuşum
İyiyim canım çok şükürUzun zamandır yoktun canım hosgeldin nasılsın
Tatil dönüsü sana iyi gelmemis canım 3 ayı gecti sanırım sen listeden cıkalı seni yeniden listeye alalım
Bende iyiyim canım bugün calısıyorum :)İyiyim canım çok şükürsen nasılsın çok özledim burayı ama yemek modundan çıkamayınca hiç uğrayamadım
Ama deliler gibi yemek yiyorum kendime engel olamıyorum
Biraz takılayım burda Eylül başı gibi girerim listeye
Nasıl olucak eski kiloma inmeden girebilir miyim
Kolay gelsin canımmm kızzzzz gel bi sarılayım sanaBende iyiyim canım bugün calısıyorum :)
Bizde seni cook ozledik canım ❤
Eylüle kadar alısmaa süreci gecir zaten eylülede birsey kalmadı canım
Kontrol etmem lazım canım 3 ayı gecti ve kilon izin kilonun yüzde 5 fazlası ise listeye girebiliyorsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?