Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Cnm çok yorulmuşsun, kıyamam sana insan dinlenemeyince her şeye takılıyor böyle. Keşke birkaç gün bebeğe ve diğer çocuklara bakmaya yardımcı olacak birisi gelse yanına...
Maalesef yok bebek böyle yapmazdı aslında genelde kızım uyutmazdı niye böyle yaptı anlamadım.

Siz siz olun aileden uzağa evlenmeyin
İlaç bir günlüktü. Dvit 3 kullanırdım hep bu sefer başka ilaç verdi 1 kerede iç hepsini dedi ben de kaç gündür unutuyordum dün içmiştim. Heryerim kızardı zaten alerjik bi yapım var. Bu gün gideceğim acile canım.

Ilac bebeğide etkilemis olabilir mi belki o yüzden uyumamıstır canım,
Gecmediyse gitmen daha iyi olur zaten

Sürahi kırılmasa ağlamazdım dayanırdım sürahinin kırılması çok koydu bana
Dün bi de instagramdan birisi mesaj atmış mor sürahi istiyorum bulabilir misin diye. Ben de mümkün değil çok eski model o yazdım. İkinci el de olur yazmış. Bakayım o zaman dedim. Sonra geldim kendi sürahime baktım bi su iç içtim sevdim kesin nazar oldu

Bende şu an da oturup ağlıyorum benimkiler de asla uyumuyorlar .. onu yatır öbürü kalkıyor öbürünü yatır geri yatırdığım kalkıyor.. sabaha kadar cişim geldi su istiyorum uyuyamıyorum bu böyle sürerken sabah 7 de ayağa kalkıyoruz en sonunda .gece uyusalar erken kalktıkları zoruma gitmeyecek ama resmen bitiyorum . Şarjım yüzde 5 gibi hissediyorum . Yanı böyle konuşunca da şikayet gibi oluyo da çok zor ya gerçekten beynim taşımıyor

Sana da çok geçmiş olsun canım bebeğin kaç aylık oldu, ek gıda dönemi gelince benimkiler de öyle yapmıştı.. ek gıda verince birazcık azalmışlardı.

Nazar değmiş o kişinin gözü kalmıs sürahinde

Evet nazar olmuş o

9 aylık oldu canım ek gıda veriyorum aslında.
Sana da kolay gelsin çok iyi anlıyorum seni

Allah yardımcın olsun canım Anladım ki anne olmak cook zormus

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…