Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Yarın bol bol dinlenirsin dicem ama ev işleri bitmez ki :))

aynen canım onunda erken bitmesi içiin uykumdan fedakarlık yapıp erken kalıkıyorum çamaşırla başlayıp ev süpürme derken öğleye bitiyo
ama erken kalkamazsam vah halime oturmadan akşama yemek derdi gelio

ne guldum ya

Kiz biz seni 59larla ugurladik ne ara aldin o kiloyu hemen takima gel
Bak ben senden daha zayiflamisim gelirsen rakip oluruz ona gore
Aynen canım ya hiç sorma her öğünde 1 ekmek yersem gergin 2.5 litre kola içersem bebişin cicibebelerini yersem olacağı buydu
Tamam canım rakip oluruz

Günaydın kızlar iki gündür bayağı yoğundum uğradım ama yazamadan geri cikmtim yanlış gormediysem emziren anneler de var ben de emziriyorum bebeğim 5.5 aylık beraber güzel şeyler yapabiliriz hem bebek beslenmesi hem bizim beslenmemiz birbirimize destek olabiliriz

Ben de keşke çalışsam iki insan yüzü görürüm. Ev çok sıkıcı

konu komşu yokmu gerçi artık herkes yalnızlığı seviyor bu devirde kimse kimsenin kapısını çalmak istemiyor
ben küçükken yemekler birlikte yapılır yenirdi hep bi kalablık

Günaydın canım hosgeldin ❤
Evet canım emziren annelerimiz var fikir alısverisinde bulunup destek olursunuz birbirinize
Hahaaa cici bebeleri yiyen tek kişi değilmişim
Bende severim cici bebe ama evde bebek yok

Anka cım dişleri çıktı mı bilmiyorum ama çıkmadıysa oda yapıyor olabilir...seni o kadar iyi anlıyorum ki. Benimde ailem yakınımda değil. Kocaeli 1,5 saatlik yol sözde ama uzak işte...tek başına her şeye yetmeye çalışınca bir yerde patlıyorsun...inşallah bebişin uykusu normale döner rahatlarsın cnm.

Ben buraya geleli kendimi tanitmedim galiba ben 1.takim kapanmadan önce oranın aktif uyelerindendim işlerimin yogunlugu ve tatil sebeplerimden dolayı izne ayrılmıştım( 2018 haziran başındaydı sanirim bakmam lazim) sonra tatil dönüşü hamile olduğumu öğrendim zaten istiyordum güzel oldu sonra hamilelik emzirme derken koydukca koydum 60 kusurle ayrıldığım izinden 69 olarak geri döndüm ama listeye ne zman girerim Allah bilir tabii kaptanım da bebeğim iki aylıkken diyetisyene başladım 77 ile ama bacagimda kemik tümöru olduğu için spor yapamayinca diyetisyene boşa para vermeyeyim zaten hayat pahalı diye bu ay bıraktım ve soluğu burada aldım çok güzel arkadaşlıklar ve desteğin olduğu cuma takımlarına geri dönüş yaptım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…