- 15 Aralık 2018
- 8.427
- 20.273
- 348
Yarın bol bol dinlenirsin dicem ama ev işleri bitmez ki :))
sağol canım .. her zaman böyle değilse belki de sende alerji yapan dvit onu da rahatsız etmiştir9 aylık oldu canım ek gıda veriyorum aslında.
Sana da kolay gelsin çok iyi anlıyorum seni
Çok güzel ama çok zor ..Allah yardımcın olsun canım Anladım ki anne olmak cook zormus
Desene hafta sonuda uyku dinlenme yokaynen canım onunda erken bitmesi içiin uykumdan fedakarlık yapıp erken kalıkıyorum çamaşırla başlayıp ev süpürme derken öğleye bitiyo
ama erken kalkamazsam vah halimeoturmadan akşama yemek derdi gelio
Desene hafta sonuda uyku dinlenme yok
Ev hanımı zor canım o zamanda cocukların oluray evetnapalım bende bir gün ev hanımı olurum elbet
Aynen canım ya hiç sorma her öğünde 1 ekmek yersem gergin 2.5 litre kola içersem bebişin cicibebelerini yersem olacağı buydune guldum ya
Kiz biz seni 59larla ugurladik ne ara aldin o kiloyuhemen takima gel
Bak ben senden daha zayiflamisim gelirsen rakip oluruz ona gore
Bu yemelere yine iyi 7 li rakamları görmemissin canım :)Aynen canım ya hiç sorma her öğünde 1 ekmek yersem gergin 2.5 litre kola içersem bebişin cicibebelerini yersem olacağı buydu
Tamam canım rakip oluruz❤❤
Ben de keşke çalışsam iki insan yüzü görürüm. Ev çok sıkıcıay evetnapalım bende bir gün ev hanımı olurum elbet
Emzirmeyi bıraktın mı canımAynen canım ya hiç sorma her öğünde 1 ekmek yersem gergin 2.5 litre kola içersem bebişin cicibebelerini yersem olacağı buydu
Belki desağol canım .. her zaman böyle değilse belki de sende alerji yapan dvit onu da rahatsız etmiştir
Çok güzel ama çok zor ..
Hahaaa cici bebeleri yiyen tek kişi değilmişimAynen canım ya hiç sorma her öğünde 1 ekmek yersem gergin 2.5 litre kola içersem bebişin cicibebelerini yersem olacağı buydu
Ev hanımı zor canım o zamanda cocukların olur
Ben de keşke çalışsam iki insan yüzü görürüm. Ev çok sıkıcı
Var da nereye kadarkonu komşu yokmugerçi artık herkes yalnızlığı seviyor bu devirde kimse kimsenin kapısını çalmak istemiyor
ben küçükken yemekler birlikte yapılır yenirdi hep bi kalablık
Günaydın canım hosgeldin ❤Günaydın kızlar iki gündür bayağı yoğundum uğradım ama yazamadan geri cikmtimyanlış gormediysem emziren anneler de var ben de emziriyorum bebeğim 5.5 aylık beraber güzel şeyler yapabiliriz hem bebek beslenmesi hem bizim beslenmemiz birbirimize destek olabiliriz
Bende severim cici bebe ama evde bebek yokHahaaa cici bebeleri yiyen tek kişi değilmişim
Var da nereye kadar
Var mı ailede ikiz cocuk olur belki :)))inşallah olsunda zor olsun
ikiz çocuklarım olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?