Aynı bizim gibi desene canım bizde dükkan nedeniyle pikniğe bile gidemiyoruz insallah bizde siz gibi sosyallesebilirizTeşekkür ederim cnm, annemlerle birlikte ilk kez adalara gideceğiz bakalımkendimi bildim bileli annemler izin falan yapmadan çalıştılar. Daha yeni yeni sosyalleşiyoruz birlikte...
Hosgeldin canım ❤Selamlar ben geri geldim
Tamam kaptanım o zman şu iki hafta geçsin sonra duruma göre karar veririzTamam canım olur takım içi yarıs ortalamanın uygun oldugu haftada alırız yüzden cok bölünecek zaten cok olumsuz etkilemez
Görüştüm canm ama sporu nasıl yapacam bilemiyorum sporsuz incelme olmuyor ne yazikki ben de de bir bacak var ki sormayn köprüye direk yani siz anlayın
Bencede sayılmaz o zaman böyle seyleri bilmiyorduk kiO günah sayılmaz o zmanben çok karşıydım büyük oğluma yedirmedim küçüğe de yedirmek diye düşünüyorum inşallah tükürdugumu yalamam siz bana hatırlatin sen böyle diyordun diye
Aynen canm Karatay teyzem doğru demişBen de almıyorum bebeklerin alkolü der Canan Karatay bebe bisküvisi için
İnşallah cnm, esnaflık cidden zor. Allah kolaylık versin, bol bol kazançlarınız olsunAynı bizim gibi desene canım bizde dükkan nedeniyle pikniğe bile gidemiyoruz insallah bizde siz gibi sosyallesebiliriz
Canım önlem almazsam bu gidişle 15 güne kadar 7 li rakamları görürüm yokkk ama olmazzzzzzBu yemelere yine iyi 7 li rakamları görmemissin canım :)
Seni ikinci kez mezun edelim pro üye olursun
Canım 8 aylıkken kendi bıraktıEmzirmeyi bıraktın mı canım
İnşaallahBencede sayılmaz o zaman böyle seyleri bilmiyorduk ki
Tamam canım hatırlatırız ama sen bilinclisin yedirmezsin zaten
Çok seviyorum yaaa kolayla beraberHahaaa cici bebeleri yiyen tek kişi değilmişim
Başınız sağolsunKizlar günaydın cenazemiz var
Benim düzen dün bozuldu
Koydeyiz internette çekmiyor
Pazartesi yazarım insllah
Ben de ufak tefek şeyler yapmaya çalışıyorum ama bakalim yine artirmam lazım sporu yoksa kilo gitmiyor yuk fazla geliyor bacak yapsam da yapmasam da ağrıyor ztaen dediğin yere bakacam hemen teşekkürlerCnm bende de iltihaplı eklem romatizması var, haliyle bende squat falan yapamıyorum. Özellikle sağ dizim çok zorluyor bu ara. Ben yürüyüş ve leslie yapıyorum. Birde oturduğum yerde dizlere yüklenmeden yapılan hareketler var. İnstagramda pilates annesi var, o videolar paylaşmıştı. Belki işine yarar cnm.
Ben de normalde emzirmeyi çok seviyordum ama bu sene çok yoruldum bıraksa diyorum bazen. Sonra kıyamıyorumCanım önlem almazsam bu gidişle 15 güne kadar 7 li rakamları görürüm yokkk ama olmazzzzzz
Canım 8 aylıkken kendi bıraktı
Görme canım o rakamları tekrardan seninle 5 li rakamları yeniden göreceğizCanım önlem almazsam bu gidişle 15 güne kadar 7 li rakamları görürüm yokkk ama olmazzzzzz
Başınız sağolsunKizlar günaydın cenazemiz var
Benim düzen dün bozuldu
Günaydın canım basınız sağolsunKizlar günaydın cenazemiz var
Benim düzen dün bozuldu
Aynen nasılda bildinBensizliğe dayanamadın dimi
Hoş buldumHosgeldin canım ❤
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?