Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Teşekkür ederim cnm, annemlerle birlikte ilk kez adalara gideceğiz bakalım kendimi bildim bileli annemler izin falan yapmadan çalıştılar. Daha yeni yeni sosyalleşiyoruz birlikte...
Aynı bizim gibi desene canım bizde dükkan nedeniyle pikniğe bile gidemiyoruz insallah bizde siz gibi sosyallesebiliriz

Görüştüm canm ama sporu nasıl yapacam bilemiyorum sporsuz incelme olmuyor ne yazikki ben de de bir bacak var ki sormayn köprüye direk yani siz anlayın

Cnm bende de iltihaplı eklem romatizması var, haliyle bende squat falan yapamıyorum. Özellikle sağ dizim çok zorluyor bu ara. Ben yürüyüş ve leslie yapıyorum. Birde oturduğum yerde dizlere yüklenmeden yapılan hareketler var. İnstagramda pilates annesi var, o videolar paylaşmıştı. Belki işine yarar cnm.

O günah sayılmaz o zman ben çok karşıydım büyük oğluma yedirmedim küçüğe de yedirmek diye düşünüyorum inşallah tükürdugumu yalamam siz bana hatırlatin sen böyle diyordun diye
Bencede sayılmaz o zaman böyle seyleri bilmiyorduk ki
Tamam canım hatırlatırız ama sen bilinclisin yedirmezsin zaten

Aynı bizim gibi desene canım bizde dükkan nedeniyle pikniğe bile gidemiyoruz insallah bizde siz gibi sosyallesebiliriz
İnşallah cnm, esnaflık cidden zor. Allah kolaylık versin, bol bol kazançlarınız olsun Bizde annemler emekli olunca yaparız diyorduk, babamda kanser çıktı, annemde kalp hastalığı var. Annemdeki genetik galiba, bende de başlangıç aşamasında Hep engeller oluyor yani...Bizde 34 ten sonra yapabiliyoruz baksana buna da şükür, rabbim bugünlerimizi aratmasın

Ben de ufak tefek şeyler yapmaya çalışıyorum ama bakalim yine artirmam lazım sporu yoksa kilo gitmiyor yuk fazla geliyor bacak yapsam da yapmasam da ağrıyor ztaen dediğin yere bakacam hemen teşekkürler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…